Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

temelli işi yattı bugün öss sınav sonuçları açıklanacakmış. oğlum 464 puan almış :))))))))))))))))))))))))))))

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Scudo
BF, Deniz ' in ani askerlik kararı ile sarsılıyor. Çarşamba günü kıymetli pedalşörümüz ve taze yol cumuz 12 aylığına aramızdan ayrılacak. Aştide kensidine ve ANKA' ya layık bir uğurlama töreni hazırlamamız farz oldu. Hayırlı tezkereler diliyorum....

@Şafak Atilla Akpınar

Kızılcahamam Turunda 200 ü devirmiştik, geçen sene miydi, ondan öncekimi, hatırlamıyorum.... :in:

Ahmet Abi, ben de seninle birlikte heycanlanmıştım ya... inşallah en yakın tarihte yaparsın temelli turunu... oğlunu da tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
Haydaaaa... Deniz abi nerden çıktı bu iş ya bir anda.. Hiç haberim yoktu..

@Ahmet Bolgi

Yeni sınav sistemini bilmiyom ama gülme işaretinden sonra 26 tane sağ parantez koyduğuna göre sanırım iyi bir puan, ben de tebrik ediyorum abi:)

• Beğen
@sottozero

ilk 4000 içinde , bide eleman sayısalcı toplam yanlış 16 tane 12 si türkçe- sosyalden. 2. sınavda sadece sayısal yapacak.

@Ahmet Dalgıçoğlu

temelli olmadı bende eymire giderim. oradan trt ye geçmek 3 dakika. ( arabalı)

Tebrikler Ahmet abi.. Gayet güzel bir puan almış oğlunuz.. Umarım bir sonraki sınavdan da beklediği sonucu alabilir..

• Beğen
@deli kadir

Bizim için de zevkti her ne kadar arkandan yetişemesek de:D Umarım tekrar turlarız birlikte.

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
Bu haftasonu Deniz abi için bi etkinlik yapabiliriz ama müsait olur mu?Yada bisikletsiz bir buluşmamı yapsak bilemiyorum.Bi görüşeyim abi ile açıklarım burdan

Hadi Şafak elini çabuk tut bir haftada baya şey değişti, bakarsın akşam otobüsten arar bizi. :) Ş aka bir yana Deniz geçen hafta çıtlatmadı bile nereden böyle birşey çıktı anlamadım. Gerçi herhalde o da bilmiyordu yoksa giderayak bisiklet almazdı herhalde.

Ahmet abi çocuğunu tebrik ediyorum inşallah başarısı artarak devam eder.

Serdar ve Diğer Ahmet Abiler valla tak diye 160 km yaptınız ya bir anda ne diyim bilmiyorum. Nasıl oldu bu iş? Kaç saat sürdü? Yollar trafik anlamında güvenli mi? Vs vs...

yol çok iyi Murat. Giderken hiç zorlanmadık, rahat rahat 3 saatte gittik 80 km yolu. Ama dönüş hem rüzgar yüzünden hem de yediğimiz yemek yüzünden baya zorlandık. 4,5 saat sürdü yaklaşık. Ama antrenman için iyi bir yol

sabahtan beri yer yerinden oynadi bu mesele yüzünden... acilacakmis ama gene... müsterih olun :)

Geri