Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Günaydın ....bu ne sessizlik.....bu pazar herkez evde galiba

Belli ki millet yorucu bir hafta gecirmis ve dinlenmeye cekilmis.... Havanin nefis olmasina ragmen kimseden cit cikmiyor :D herkes aile saadeti yasiyor ve haftanin yasattigi heycanlari sindiriyor. Herkese güzel bir pazar dilegiyle.......

(link)

Bir göz atın ;) *** lı yer feysbok

Sormasi ayip forum satildimi ? Delta bisiklet falanmi aldi ( not;foruma artik girebiliyorum :))

evet sevgili anka , bisikletin lastikleri değişti, arka bagaj şık bir şekilde takıldı. arka tekerdeki hafif balans alındı, mp3 ve cep tel. şarjı ile fotoğraf makinasının pilleri şarjlandı. temelliye gitmemek için uydurulacak bahane kalmadı . yarın iş te müsait. hani olur ya eskişehirden selamlar dersem şaşırmayın hahahahahaha.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Yol yapın abiler valla ben 3 gün üst üstte cinnah>turan güneş>incek yaptım bacaklarımı bir türlü açamıyorum.Uzun mesafe turları lazım bir başladın mı 150 den aşağı dönmeyeceksin.Geçen sene böyle hissetmiyordum kendimi.Tempolu gidiyorum ama yinede kendim şunu yaparım diyemiyorum.Bu ay şeytanın bacağını kırmış olcam :)

çarşamba gününden itibaren uygun şartlar oluşursa haymanaya kaplıcalara gitcem 2 hafta...Hepinize iyi hafta sonları dilerim :) Haymanadan bir yerlere giderim artık

• Beğen
@murty

murty nerelerdesin özledik seni, bf orada youtube gibi kapalimiydi yoksa ? :rolleyes:

deniz, dinledinmi, 9.55 civari Ahmet, Deniz Kaydirak icin o simdi asker, cani neler ister isimli parcayi istedi, ama rcs sistemi oldugu icin calamam dedi, bunun üzerine, Hakan gündüz Ahmet üzülmesin diye kendisi söyledi parcayi... :D umarim kacirmammissindir :) varmi dinleyen?

@Ahmet Dalgıçoğlu

Ben sonuna yetişebildim, askerlikle ilgili konuşuyodu şarkıyı söylediğini duyamadım:(

• Beğen
Günaydın Anka'lılar... Hepinize bol kazançlı bir haftalar... :)

Şafak abi, formalar ne oldu abi yaz geldi alalım artıkın. Bir fotoğraf çekinelim yav hep birlikte formalarımız üzerimizde. :)

• Beğen
Tepkiler: murty
Dün nette gezinirken rastladim, bisiklet icin motor kiti : (link)
Çok ilginç geldi....... alıp taksak mı birer tane :D

@Ahmet Dalgıçoğlu

Linkler de görünmemeye başladı bu forumda. Utanıyorlar sanırım artık... :p

Geri