BF, Deniz ' in ani askerlik kararı ile sarsılıyor. Çarşamba günü kıymetli pedalşörümüz ve taze yol cumuz 12 aylığına aramızdan ayrılacak. Aştide kensidine ve ANKA' ya layık bir uğurlama töreni hazırlamamız farz oldu. Hayırlı tezkereler diliyorum....
Bu haftasonu Deniz abi için bi etkinlik yapabiliriz ama müsait olur mu?Yada bisikletsiz bir buluşmamı yapsak bilemiyorum.Bi görüşeyim abi ile açıklarım burdan
Hadi Şafak elini çabuk tut bir haftada baya şey değişti, bakarsın akşam otobüsten arar bizi. Ş aka bir yana Deniz geçen hafta çıtlatmadı bile nereden böyle birşey çıktı anlamadım. Gerçi herhalde o da bilmiyordu yoksa giderayak bisiklet almazdı herhalde.
Ahmet abi çocuğunu tebrik ediyorum inşallah başarısı artarak devam eder.
Serdar ve Diğer Ahmet Abiler valla tak diye 160 km yaptınız ya bir anda ne diyim bilmiyorum. Nasıl oldu bu iş? Kaç saat sürdü? Yollar trafik anlamında güvenli mi? Vs vs...
yol çok iyi Murat. Giderken hiç zorlanmadık, rahat rahat 3 saatte gittik 80 km yolu. Ama dönüş hem rüzgar yüzünden hem de yediğimiz yemek yüzünden baya zorlandık. 4,5 saat sürdü yaklaşık. Ama antrenman için iyi bir yol