ya temelliye gitmeyi planlıyorum yanlız. rampa falan ne alemde? bide tek başına çakilirmi yol? ne dersiniz çıkayımmı yarın. bugüne kadar 35km yi geçmedim hiç 1 günde.
Ahmet abi (Dalgıçoğlu), Serdar abi (Gültekin) tebrik ediyorum abi. Sezona iyi başladınız valla. Kim tutar artık sizi. Deli Kadir abimi de uzun zamandır görmüyordum yav. Resim ile görmüş olduk Bu arda Deniz abim askere gidiyormuş. Bisiklet konvoyu şart
@Ahmet Dalgıçoğlu
Valla abi gidiyormuş, teslim olacakmış. Son kez bi tur yapalım yav gitmeden.
deniz daha bisikletine ısınamadan ne askerliği ya. okulu uzat falan yap bişeyler. ha bu arada tek tip askerlik muhabbeti dönmeye başladı her an sondakika golü olabilir.
serdar benim eve 60km git gel olacak. ev çevreyol köprüsüne 1.5km uzaklıkta. mp3 ü şarj edeyim yarına hazır olsun. spd ler bi bayram etsin bakalım hahahaha. bacaklar ne diyecek bu işe bakalım . deneyip görelim.
abilerim kusura bakmayın konuyu yeni gördüm.. serdar abicim ve ahmet abicim çok değerli insanlarsınız.. sizlerle pedallamak muhteşemdi.. performansınız muhteşem muhabbetiniz süper.. vakit buldukca çıkalım..