Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Biraz antremansizdik ama... acildik simdi ya, kaslar kendine geldi:in:

ya gençler tebrikler . bende yarın temelli yapayım diyorum. serdar yada ahmet on olursanız ben buralardayım bana bi ulaşın . konuşacaklarım var.

@Ahmet Bolgi

su an on um ahmet abi... rota hakkinda bilgi mi lazimdi ?

ya temelliye gitmeyi planlıyorum yanlız. rampa falan ne alemde? bide tek başına çakilirmi yol? ne dersiniz çıkayımmı yarın. bugüne kadar 35km yi geçmedim hiç 1 günde.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Ahmet abi (Dalgıçoğlu), Serdar abi (Gültekin) tebrik ediyorum abi. Sezona iyi başladınız valla. :) Kim tutar artık sizi. Deli Kadir abimi de uzun zamandır görmüyordum yav. :) Resim ile görmüş olduk :D Bu arda Deniz abim askere gidiyormuş. Bisiklet konvoyu şart :D

@Ahmet Dalgıçoğlu

Valla abi gidiyormuş, teslim olacakmış. :) Son kez bi tur yapalım yav gitmeden.

deniz daha bisikletine ısınamadan ne askerliği ya. okulu uzat falan yap bişeyler. ha bu arada tek tip askerlik muhabbeti dönmeye başladı her an sondakika golü olabilir.

• Beğen
ya denizi birliğine bisiklet turu ile götürürüz. deniz bize nizamiyeye 1km kala katılır ( özel işlerini halleder bu arada)

• Beğen
@Ahmet Bolgi

Abi git-gel biraz yorar ama yol güzel baya yapabilirsin. Ama tek başına çekilmez bence yanına bir yoldaş bul.

@sottozero

serdar benim eve 60km git gel olacak. ev çevreyol köprüsüne 1.5km uzaklıkta. mp3 ü şarj edeyim yarına hazır olsun. spd ler bi bayram etsin bakalım hahahaha. bacaklar ne diyecek bu işe bakalım . deneyip görelim.

• Beğen
@SerdarAktas90

serdar hayırdır bir hazırlıkmı var dersin nedir bu 160km hikayesi?

Deniz abi ne yaptın böyle pat diye ya...İzdivaç var tabi gidip gelmek lazım bi an önce:D

Bu hafta akşam bi buluşma yapalımda deniz abi için buluşalım müsait olduğu günü söylesin ona göre bi ayar çekelim :) 10/2 gitcen demek ki abi :)

• Beğen
abilerim kusura bakmayın konuyu yeni gördüm.. serdar abicim ve ahmet abicim çok değerli insanlarsınız.. sizlerle pedallamak muhteşemdi.. performansınız muhteşem muhabbetiniz süper.. vakit buldukca çıkalım..

@deli kadir

Kadir im, sen de bizler icin öylesin. Hepimiz seni özlemistik, ortaya cikman iyi oldu ;)

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
@Ahmet Dalgıçoğlu

Abi iyi diyelim iyi olsun, çok fazla fikrim yok ama herhangi bir olumsuzluk da yok. Bekleyip görecez.

Geri