Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Selam grup
Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...
Etkinlik tarihi : 10 NİSAN CUMARTESİ
Buluşma yeri : KIZILAY-GÜVENPARK ANITININ ÖNÜ (BİSİKLETSİZ SİVİL OLARAK)
Buluşma saati : 12:30
Program : Kızılayda bir araya gelip, cafede çaylarımızı yudumlayıp hem özlem giderme hemde yazın ki tur için bilgi paylaşımı
Not:
Gelicek arkadaşların Geç kalmaları durumunda benim telefonumu not ederek buluşma noktasına geldiklerinde çağrı atarak ulaşmamı sağlamaları veya aramaları yeterli olucaktır.
-------------------------------------------------------------------
Muratım sen zaten en baş sıradasın :) Sen gelesin diye temmuz ayında gidiyoruz.Caner içinse festival söz konusu :) Deniz abinin dediği gibi gülelim eğlenelim resimlere baktımda çok harika bir tur olacak.Hatta yaylalara bile aslında bisiklet ile çıkıp derelerde duş almak süper olur :) neyse bunları ben bi yazıda topluyacağım sizlere Karadeniz turunun tanıtmaya çalışcam

NOT 2: GELECEK ARKADAŞLARIN BU MESAJA TEŞEKKÜR EDEREK GELECEKLERİNİ VEYA YENİ POST İLE BEYAN ETMELERİ RİCA EDERİM :smily143:

Scudo
ASİL LİSTE
1.Ahmet DALGIÇOĞLU
2.Serdar GÜLTEKİN
3.Orkun ÖZDEN
4.Şafak Atilla AKPINA
5.Caner ÖĞÜLMÜŞ ( anarşik :p )
6.Murty

• Beğen
Tepkiler: murty
Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Etkinlik tarihi : 11 NİSAN PAZAR

Buluşma yeri : AOÇ KAVŞAĞI
Buluşma saati : 9:00 (buluşma) 9:30(hareket saati)

Program :Göksu parkında mangalımızı yakıp sohbetimizi edeceğiz :)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 5 - En yüksek, 14
Rüzgar (km/sa) : Bilinmiyor :)

Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim hepinizi çok özledim. Oldukça yoğun bir dönem geçiriyorum. İnanın kafamı kaşıyacak vaktim yok. Yavaş yavaş okula gidip gelmeye başladım bisikletimle. Biraz kondisyon tutup boş bir vaktimde sizlere katılmak için can atıyorum. Bugün sınavım vardı yarında dersim var okulda.

Sürekli takipteyim biraz kayıplara karıştım ancak affedin :)

turu kaçırdım yine yarın sabahtan bizim kuzeni üniversite sınavına götüreceğim :(

Canerrr eminim ki şu an sds oturuyorsundur,Abicim ilk önce bi evine git fotoğrafları at paylaş :D

Sefaa sanada abisi sınavında başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Şafak Atilla Akpınar

yok abi abimin yanına gittim ordanda başka yerlere abime takıldım :) şimdi girdim eve fotoğrafları malüm siteye yükleyip yollayacağım :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
anlaşılan güzel bir buluşma olmuş. Gidenlerin ayaklarına sağlık. Ben mesai dolayısıyla katılamadım kusura bakmayın.

Yarın için kafamda yine 150 km üzeri (170 yada 190 civarı) bir tur vardı kafamda. Ancak mangal daha sıcak geldi. :D görüşmek üzere

@aurora79

abicim görünüşe göre biz yakında senle güdüle gidip gelcez :D uygun bir gün bulalımda gerçekleştirelim :rolleyes: tabi ben gene gaza gelip performanslı sürüp enerjimi bitirmem umarım :D

• Beğen
Tepkiler: aurora79
serdar abi (sottozero) son durum ne ?

Geri