Safakcim, taxicilere hic bulasma.... konu hakkinda daha fazla yorum yapmak istemiyorum, zira hos olmayan seyler yazabilirim.. Takma kafana. Ben de cok takisirim, özellikle de taxicilerle.. hayat felsefeleri bana da cok ters....
Ahmet abi bnde grup fazla giremiyorum rica etsem bi davet gönderin bugün helikopşirlara bile değindi bak bu uçak mesafesinde bak bu yer yüzüne yakın :violent-s
Bugün yaşananlardan haberiniz vardır. Aşüfte kadının oğlu Ahmet yiğit,bir karadeniz vatandaşımız tarafından yediği silleyi ömrü boyunca unutamayacak durumda. Bir çay ocağında garson olarak çalışan BOĞAZIN BOĞASI İsmail Çelik'in çalıştığı yerde bir çay içerek tura başlamak isterim :box2:
Karadeniz at koşturduğun güneydoğuya benzemez aşkım, ki Samsun Atatürk için çok değerlidir.
Şimdi az önce arkadasim aklima karpuz kabugu soktu.... Beyler, seneye (2011) yurt dısına acılalım mı? Örnegin İsviçre.... Ucuz bir ucak bileti buldukmu isvicre de pedal cevirebiliriz. Benim pasaport sorunum yok (yeşil ) fikirlerinizi alayim...
la bırakın boş işleri eylülde almanyaya münih e gidelim bira festivaline. ardından almanya pedallarımın altında takılalım. rusya falan bizi bozar, mert rus sınırından geçince soçiye gidelim diye tutturur. parayı 2 günde bitiririz orada.