Şafak Atilla Akpınar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.569
- Bisiklet
- Trek
Selam grup
Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...
Etkinlik tarihi : 10 NİSAN CUMARTESİ
Buluşma yeri : KIZILAY-GÜVENPARK ANITININ ÖNÜ (BİSİKLETSİZ SİVİL OLARAK)
Buluşma saati : 12:30
Program : Kızılayda bir araya gelip, cafede çaylarımızı yudumlayıp hem özlem giderme hemde yazın ki tur için bilgi paylaşımı
Not:
Gelicek arkadaşların Geç kalmaları durumunda benim telefonumu not ederek buluşma noktasına geldiklerinde çağrı atarak ulaşmamı sağlamaları veya aramaları yeterli olucaktır.
-------------------------------------------------------------------
Muratım sen zaten en baş sıradasın
Sen gelesin diye temmuz ayında gidiyoruz.Caner içinse festival söz konusu
Deniz abinin dediği gibi gülelim eğlenelim resimlere baktımda çok harika bir tur olacak.Hatta yaylalara bile aslında bisiklet ile çıkıp derelerde duş almak süper olur
neyse bunları ben bi yazıda topluyacağım sizlere Karadeniz turunun tanıtmaya çalışcam
NOT 2: GELECEK ARKADAŞLARIN BU MESAJA TEŞEKKÜR EDEREK GELECEKLERİNİ VEYA YENİ POST İLE BEYAN ETMELERİ RİCA EDERİM :smily143:
Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...
Etkinlik tarihi : 10 NİSAN CUMARTESİ
Buluşma yeri : KIZILAY-GÜVENPARK ANITININ ÖNÜ (BİSİKLETSİZ SİVİL OLARAK)
Buluşma saati : 12:30
Program : Kızılayda bir araya gelip, cafede çaylarımızı yudumlayıp hem özlem giderme hemde yazın ki tur için bilgi paylaşımı
Not:
Gelicek arkadaşların Geç kalmaları durumunda benim telefonumu not ederek buluşma noktasına geldiklerinde çağrı atarak ulaşmamı sağlamaları veya aramaları yeterli olucaktır.
-------------------------------------------------------------------
Muratım sen zaten en baş sıradasın
NOT 2: GELECEK ARKADAŞLARIN BU MESAJA TEŞEKKÜR EDEREK GELECEKLERİNİ VEYA YENİ POST İLE BEYAN ETMELERİ RİCA EDERİM :smily143: