Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Bi dakika noluyor .

Birincisi Mert noluyor ikide bir boyle potansiyel ayriliyorum deyip ayriliyorum ,yani bir sey mi bekliyorsun anlamadim ,Gorkem gelmis sen gelmemissin sanirim hayirdir niye ayriliyosun ,ki neden ayriliyosun ?

Noluyor demeye kalmadi 9 bin km oteden sesleniyorum bir sakin olun ,ayrica laf attiiginiz adamlar yani kendi yasinizi iki ile carpin bolun toplayin cikarin ,sakin olun ,ardindan hemen provakasyon ,bu toplanti isini inanin bilmiyorum ,6 saat zaman farki var ,msn e zaten yetisemiyorum ,forum da burda engelli her zaman giremiyorum kusura bakmayin oncelikle bunda benim de hatam vardir ,eyvallah kabul ederim,yalniz yani forum uyelerimizin cogu evli coluk cocuk sahibi yasini basini almis abilerimiz ,bu zaman ayarlamalarini inanin cok iyi anliyorum ,heleki gecen yazki bulusmalardan :)

Sakin olun bir once ayrilalim diyorsaniz bir sey diyemem ,yani kimseyi zorla tutmus olmayalim ,ama Gorkem sen bir yere gidemezsin ki zaten grup sensin bilmem anlatabiliyormuyum ,Mert bu iki oldu sabikalisin ,gel gitme diycem ama umarim ya kusura bakmayin deyip geri gelirsin ,Caner Allah yolunu acik etsin demiycem tabi ;) ,sakin olun bir velveleye vermeyin o kadar pedallamisligimiz var ,bu yazda ins Izmir -Fethiye yapiyoruz foruma sorucam ,tarihlerini yazicaz bir sekilde 3-5-7-9 katilim olucak ...

Grubun eksikligi galiba beraber aktivite sorunu ki gayet iyi anliyorum ama sizde Gorkemi anlayin grubun duzeni icin calisiyor elinden gelen butun gayreti gosteriyor..

Soyle can havliyle yazdim kusura bakmayin uzaklardan sevgilerle :)

Bu seneki harita iki haritamizdan biri Ege haritasi icin mekan belirtiyorum ,her turlu oneriye acigim ,a surasi guzel surdan gidelim diyen olursa onerileriniz memnuniyetle dinlenir ,bu yolu ben hic gitmedim ,zaten cikardigim da google map e dayali bir sey .Simdi siraliyorum

Baslangic ;

1-Izmir saat kulesinin dibinden :)
2-Gumuldur (burda biraz daha denizi gore gore gidelim diye dusundum )
3-Selcuk
4-Kusadasi
5-Doganbey
6-Altinkum
7-Milas
8-Bodrum
9-Gokova
10-Marmaris
11-Fethiye

Bu daha once ifade etmeye calistigim gibi tamamen goz karari bir sey cikti ,mart ayinin sonuna geliyoruz nisan yakin diger aylarda cabucak gelir gecen seneden tecrubeliyim :).

Onerileri bekliyorum,oncelikle zaman kavramini bi netlestirmemiz gerek benim yurda donusum yine Temmuz ortasini bulucak Allah izin verirse ,abilerimizden is yerleri izinler (Ozellikle Yenge hanimlardan :)).

Evet Allah utandirmasin ;) basliyoruz yorumlari gorelim ....

@murty

Abi laf mı atmışyız şimdi de. Bişi demedik ki ya.

@Ahmet Dalgıçoğlu

Ahmet abi tanırsın sen beni. Ne öfke var ne bişi var. 20 kişilik grubu bir araya getiremiyordum ben. O yüzden ayrıldım.
Alınganlık falan yaptığım da yok. Kimin nerede olduğu takım için çaba harcadığı belli. Takımda sözüm geçerken ben niye ayrılmak isteyim ki.

@Görkem Kılınç

Gorkem cimbizla cekiyosun bak dogru degil,sakin ol 20 kisi gelmesin 10 kisi gelsin 3 kisi gelsin 2 kisi gelsin yada ne bileyim yani asini suyunu vermiyoruzki illa gelcek illaki gelcek ,senin yaptigina bir sey demiyorlarki yalniz iste zaman sorunu var ,bu zaman meselesi 20 kisi icin ayri bi problem ki 20 kisi hic biraraya gelemedi ,ben taaa Cindeyimm :)

Sen tek basina kalmissin tamam , ama soru su gelcem deyipte mi gelmediler yada hic kimse bir sey demedi de sen gidip mi bekledin ?

Eger gelcem deyip gelmedilerse abilerin kardeslerin bir ozur borcu var ...

@murty

Adamı ben aradım saat 8:40 olmuş. Gelme dedim kimse yok diye. Çoğu kişi de ya meşgul yada kapalıydı telefonları. Neyse tek başımıza da kaldık abi 20 kişilik bir ekipte. Biraz da biz genç kesim yarışlara yöneldik, körertmek istemedik biz kendimizi. Baktık formalar falan da kendi paramızı verecek haldeyken bile olmadı. Abilerden de destek gelmedi, başka takımlar desteklendi.(Ulaşım, destek, feedzone, motivasyon vs.) Diğer elemanlar ve ben de bu yüzden çıktık.

@Görkem Kılınç

Gorkem ne diyim canin sagolsun ...

Herkese günaydın,
Haftasonu internetten uzak kaldığım için gelişmeleri bu sabah okuyabildim ancak. Olayın bu boyutlara gelmesine inanın çok üzüldüm. Şimdi grubu üçe bölersek, birinci grupta; Ben, Ahmet abiler, Can abi, Hacı Murat, Erdem ve Uğur gibi, çalışan ve evli ve hatta bir kısmı çocuklu insanlar var. İkinci grupta; Şafak, Deniz, Mert gibi çalışan ama evli olmayan insanlar var. Üçüncü grupta da Sefa, Görkem, Caner, Orkun gibi öğrenciler var. (Adını yazmadıklarım alınmasın sadece örnekleme yaptım) Dolayısıyla hepimizin sorumlulukları ve hayatları da farklı farklı. Elbette bir araya geldiğmiz zaman güzel vakit geçiriyoruz ve aradaki yaş farkı önemsiz hale geliyor. Ama benim, Muratın ve ya Uğur'un zaman ayarlayabilme kapasitesi ile Görkemin veya Sefanın bunu yapabilmesi çok farklı oluyor.
Cuma günü için kendimden örnek vereyim; Görkemle yarım saat kadar msn'den konuştuk. Benim hiçbir engelim yoktu gelmemem için ve gelmeyi de çok istiyordum çünkü işlerden filan bunalmıştım ve kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı. Ama saat 17'de vergilerin bankadan yatmadığını gördüm. (Şafak bilir bizim işlerin nasıl olduğunu). Saat 19'a kadar bankayla telefon trafiği sürdü. İşten çıkışım 19.30'du. Eve gidip arabayı alıp çıkmam en az 1,5 saat. Yani benim 21.30 dan önce buluşma yerinde olmam imkansızdı. Uğur beni aradı saat 20.30 gibi ben hala eve gitmeye çabalıyordum. Bir de çocuk hastalandı, o gece saat 4'e kadar acil serviste geçirdik. Bütün haftasonu da çocuğun hastalığıyla uğraştım. Şimdi bazı şeyler evli olmayanlar için kolay gibi görünüyor ama iş geç bittiği için eve 1-2 saat geç gittiğiniz zaman bile evden sitemle karşılaşabiliyorsunuz. Çocuk bütün gün sizinle oynamak için beklerken, akşam eve geç gidince ciddi anlamda üzülebiliyor.
Bunları şunun için anlattım, bizim durumumuzda olanların iş, ev çocuk üçgeninden kendilerine çok kısa da olsa zaman ayırabilmeleri çok zor. Biz bunu yapabilmek için çabalıyoruz ama her zaman elimizden gelmeyebiliyor. Bizi anlayışla karşılamanız lazım. Kaldı ki aynı şeyleri sizler de yaşayacaksınız.
Gruptan ayrıldık demek bana çok fazla birşey ifade etmiyor, sadece siteminizi bu şekilde dile getirdiğinizi düşünüyorum. Aramızda bir sözleşme yoktu ki zaten, ayrıldığınızı beyan etmeseniz grup dışı faaliyette bulundunuz diye sizi mahkemeye mi vereceğiz. Mert, Sefa, Görkem ve Caner gruptan ayrılmadan da birlikte turlayabilir veya yarışlara hazırlanabilirsiniz. Diğer insanlar da müsait olduklarında size katılır.
Ben Can abiyle Rock müzik muhabbeti yapmayı da, Şafakla Görkemle Orkunla şakalaşmayı da, Ahmet abiyle yemek muhabbeti yapmayı da, Uğurla Erdemle Muratla bebeler hakkında konuşmayı da, Merte takılmayı da seviyorum. O yüzden böyle şeylere gerek yok gene turlayalım birlikte, biz müsait olunca zaten katılırız size. Bisiklete binmek varken işyerinde pineklemeyi ya da evde uyuklamayı isteyecek kimse yoktur aramızda.

Selam arkadaşlar. Bir süredir forumu takip edemiyorum, Görkem, Şafak ile msn de.. Ahmet ile telefonda iletişimimiz oluyor..
Hafta sonu sınavlarım olduğundan 3-5 gün iş yerinden izin alsamda yoğun tempoda çalışıyorum.
Tam sezonu açacakken ayrılma olaylarını biraz yadırgadım.
Bu kararları alanların eminim bazı gerekçeleri vardır.
Yine de hepinizi sağduyu ile hareket etmeye çağırıyorum.
Neticede havayı, suyu, rüzgarı..
Zorlukları, eğlenceyi birlikte paylaştık..
Şahsen benim hayatımda bu paylaşımın, sinerjinin yerine koyabileceğim başka bir oluşum yok.
Bu yüzden ayrılmıyorum..!
Ve şartlar uygun olur olmaz bisikletime atlayıp güvendiğim dostlar ile birlikte olmak istiyorum.

Hepinize Sevgiler..

(Çarşamba günü Ahmet'in izin günü..benim de hafta sonu sınavlara girmeden önce deşarj olmam için :D çarşamba günü Ahmet ile Eymir'e gitmeye karar verdik.
Uygun olan arkadaşlar katılırsa seviniriz.. )

@stheaven

Abi ben felaket bunaldım işyerinde kaç gündür bana ilaç gibi gelirdi bu tur. Bacağımdaki sakatlık olmasa izin alıp katılırdım, az çok kafamı dinlemiş olurdum.

@murty

Hiçbirşey yazmayacaktım ama böyle olmaz ..

ikide bir potansiyel ayrılıyorum demek ne demek ya .. ? Bir kere bazı sorunlar olmuştu ayrıldım .. Bu sefer kendim için kendi istegimle ayrılıyorum .. Yoksa Görkemin de dedigi gibi bizde körelcez .. Hepinize hayırlı pedallar

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
İyice uçuyorsunuz beyler kendinizi kaf dağının arkasında görmeye başlamışsınız.Mtb takımı aramaya başlamışsınız.Yahu bu piyasada YER ALABİLECEĞİNİZE Mİ İNANIYORSUNUZ ? ADAMLAR 4-5 BİN liralık makinenelere biniyorlar,bilmiyorum hangi atmosferdesiniz ama

Dağın tepesinden güneşi görmek güzeldir.

Şimdi diyeceksiniz ki biz 3253453 yıl sonrası düşünüyoruz diye,Grupta olunca biz bazı imkanlardan eksik kalıyoruz diyorsunuz artık...Kısaca bi örnek vereyim.
Görkem bir kaç yıl sonra mesleğini ele alacak Girdiği takımda çekimlerim var deyip gelemeyecek,hemde bu sefer mesai çalıştığı için sadece bi pazarı birde hafta için 8 den sonra boş kalacak.
Sefa kursa gidiyor öss ye girecek üni tercihinde bulunacak oda ank. dışında okuyacak belki kim bilebilir?
Mert yeni yeni işlere girecek sadece haftasonları binebilecek veya oda görkem gibi 8 den sonra
Caner zaten free takılıyor

yani hepiniz bu dediğim duruma gelecek.O yüzden ben yarışcı olcam,piyasaya gircem diye kendinizi bizlerden soyutlamanıza gerek yok.

Bizdeki bu çaba sadece hoş vakit geçirdiğimiz adamları kaybetmemek

Bu hafta içi bi akşam çiğ köfte yiyip durumu konuşalım

• Beğen
Tepkiler: murty
@Şafak Atilla Akpınar

Katılıyorum Şafakçım. Tek amacım hoşça vakit geçirmek. En çok da grupla, bisiklet üzerindeyken iyi zaman geçiriyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: ASTRO ve murty
@Şafak Atilla Akpınar
Safakcim su tur isini de bir arayagelince bi gozden geciverseniz
Balonu sev Safaki sevv beni sevv :D

Geri