Bi dakika noluyor .
Birincisi Mert noluyor ikide bir boyle potansiyel ayriliyorum deyip ayriliyorum ,yani bir sey mi bekliyorsun anlamadim ,Gorkem gelmis sen gelmemissin sanirim hayirdir niye ayriliyosun ,ki neden ayriliyosun ?
Noluyor demeye kalmadi 9 bin km oteden sesleniyorum bir sakin olun ,ayrica laf attiiginiz adamlar yani kendi yasinizi iki ile carpin bolun toplayin cikarin ,sakin olun ,ardindan hemen provakasyon ,bu toplanti isini inanin bilmiyorum ,6 saat zaman farki var ,msn e zaten yetisemiyorum ,forum da burda engelli her zaman giremiyorum kusura bakmayin oncelikle bunda benim de hatam vardir ,eyvallah kabul ederim,yalniz yani forum uyelerimizin cogu evli coluk cocuk sahibi yasini basini almis abilerimiz ,bu zaman ayarlamalarini inanin cok iyi anliyorum ,heleki gecen yazki bulusmalardan
Sakin olun bir once ayrilalim diyorsaniz bir sey diyemem ,yani kimseyi zorla tutmus olmayalim ,ama Gorkem sen bir yere gidemezsin ki zaten grup sensin bilmem anlatabiliyormuyum ,Mert bu iki oldu sabikalisin ,gel gitme diycem ama umarim ya kusura bakmayin deyip geri gelirsin ,Caner Allah yolunu acik etsin demiycem tabi

,sakin olun bir velveleye vermeyin o kadar pedallamisligimiz var ,bu yazda ins Izmir -Fethiye yapiyoruz foruma sorucam ,tarihlerini yazicaz bir sekilde 3-5-7-9 katilim olucak ...
Grubun eksikligi galiba beraber aktivite sorunu ki gayet iyi anliyorum ama sizde Gorkemi anlayin grubun duzeni icin calisiyor elinden gelen butun gayreti gosteriyor..
Soyle can havliyle yazdim kusura bakmayin uzaklardan sevgilerle