Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Şafak Atilla Akpınar

Kafdağına tırmanmadığımız zaman da hayaller vardı abi. Katılan olmadı. ;) Tamam güzel günlerimiz oldu. Sohbetler yaptık, planlar yaptık. Yeri geldi benim de işim oldu, yeri geldi seni de geri işe çağırıp çalıştırdılar abi. Tamam da siz böyle değildiniz. Murat abi bile diyordu sürekli geçen sene bile kışın biniyorduk bisiklete. Yeri geldi ben A.O.Ç. de mangal organizasyonu yaptım Serdar abi ile sadece ben bisiklet ile geldik, 4 kişi etkinlikteydik gelecez dedik geldik. Yok yok siz böyle değildiniz. Hepinizin birden bire işlerleri çıktı haftasonları. Tek takılmak koydu bize de...

@Şafak Atilla Akpınar

Adamlar çıkıncamı değerleniyor abi ya. Gözünü seveyim. Kim yırttı orasını burasını benim kadar bu takım için ?

Hiç birimiz ayrılmasın abi o zaman Anka'dan. Ne Caner çıksın ne Sefa ne de Mert. Bunlara ne tepkili davranıyorsunuz. Ne diyecekseniz bana deyin. Her neyse tamam çıkmayalım. Al o zaman organizasyonluğu üzerimden site yönetimini face i meysi tamam abi. Devrediyorum bırakıyorum ortada. Buyrun. İlk mesaja da yazsın organizatör diye adını soy adını.. Tamam. Güzel geçirdiğimiz günlere çıkmıyoruz. Hadi bakalım kim alacak organizasyonluğu. Hadi bakalım...

Scudo
Yazmayım yazmayım dedim ama tutamadım kendimi...

Kimden başlayım bilmiyorum. Görkem ilk senden başlayım :D

abicim forumu daha henzü okudum. okudukça daha öncesine gidip kontrol edip terkar okuyarak eri geldim. Ama farkettimki yaptığın toplantı çağrısına kimse "evet ben kesin geliyorum yazmamış"
Şimdi ben kendi iş hayatımdan örnek vereyim. Bir iş toplantısı yapılacağı zman salt çoğunluk olması beklenir. Olmazsa aynı çağrı bir sonraki peryotta yinelenir. Olmazsa bidahaki olmazsa bidahaki ... diye gider. Ama kimse yok kimse gelmedi ben bu işi bırakıyorum demez. bu bir "görev adamı" olmanın verdiği içden gelen iş yapma duygusudur. İçinden bu geliyorsa bunu yapmak geliyorsa; hiç bir alınanlık yapmadan görevini işfa etmeye devam edersin. Ha yorulursun geçici olarak ayrılırsın o ayrı. Ama sen yok ben oynamıyorum Diyemezsin. Dedirtmeyiz ;)

gelelim merte :D
minik kuş sen önce arabadan in bisikletine binmeye başla sonra konuş. Yahu biz senin neyini engelliyelim.. En son ne zman bisiklete bindinde biz sana binme dedik.
Neyse içimden geçenleri tam olarak söylemek isterdim ama forum kuralları dışına çıkmamak gerek. Gidiyorsan gidersin.... :)

sefaya gelince. sefanın kendi ağzından bir mesaj göremiyorum ama giderse ayıp olur. sonuçta çok beraber pedalladık.

Diğer arkadaşlara gelince. Onlar hiçbir yere gitmiyor.. :D havalar birazdaha ısınsın bakın görün kabak çiçeği gibi açılacak hepsi..

Görkem, gurubun maskotusun sen. Hiç bir yere gidemezsin. Tamam bir süre tek takıl. illaki geleceksin. :D demi muratcım :D

ha birde Caner :D olm anarşikmisin nesin. :D Neyse anladın sen onu...

En kısa zamanda hep beraber olabilmek dileği ile..

Not: Evet görkem tur olsa bu kadar yazmazdık Demekki hepimiz bu gurubu seviyoruzki böyle bir durumda birlik ve beraberlik için uğraşıyoruz....

@aurora79

Anlatamıyorum galiba... Hepiniz şu çalışma hayatına, şehirin stresine, sorumluluklarınıza takmış durumdasınız. Tamam mecbursunuz ama bi durun hele. Cuma gününe alırken herkeze de sormuştum geliyormusunuz diye ama. Ben şunu savunmuyorum niye boşuna halen yazıp duruyorsunuz. Hepiniz gelmediniz diye kimse gelmedi mal duruma düştüm falan, alınganlık yapmıyorum. Çıkmak istiyordum, sadece söyledim. Niye bu etkinliğe bağlı kalıyorsunuz sürekli iş yoğunluğu vs. anlatıyorsunuz. Anlatamıyorum galiba...
Ben diyeceğimi dedim Deniz abi. Organizasyon yapmıyacağım, yapmak istemiyorum. Murat (Hacı) abim beni çok iyi anlıyor aslında. Tamam bırakmazsınız falan çıkmayız ama elimi artık etliye sütlüye deydirmiyeceğim. Ekip sitesi, face, twitter vb. toplulukların şifresini Murat (murty) e bırakıyorum. Aramızda yaş farkı olabilir abiler tamam, anlıyorum evlisiniz, aileniz var. Benim de kendimce size göre küçük sorumluluklarım var. Haklısınız da. Zart diye gelip zurt diye gidemezsiniz. Ama turları da aylar öncesinden planlayamazdım ki. Haksız da buldunuz beni halen de öyleyim size göre. Ancak şunu bilin. Ben etkinliğe katılmadınız diye çıkmadım. Bi gelmediğiniz bu değil ki canım. Neler gördüm ben.

Konuyu daha fazla uzatmayalım. Sanırım anladınız beni. Tamam çıkmadım, çıkmadılar takımdan. Yanlız dediğim gibi sadece bende artık bi üyeyim, yönetimden değil..

@Görkem Kılınç

Ulen Görkem evliliği bi tek sorumluluk sanıyon ya hala ne diyim. Allah sana da benimki gibi suratsız bi karı versin diycem de, kıyamadım gene:D Karı suratı çekmek diye bişey vardır ki, evliliğin büyük bir bölümü öyle geçer. Başına gelince çınlatırsın kulaklarımı:D

Ş unu öncelikle belirteyim ki Görkem hariç diğer arkadaşların ayrılma sebebini anlamıyorum, şunu da kabul ediyorum ben gruptan ayrılmaya karar verseydim üzerinde iyice düşünmüş olurdum o zaman da verdiğim karardan dönmek veya bu konuda ısrarcı olunmasından rahatsız olurdum. Ancak zamanlama ve tarz değişik geldi bana. İşin aslı ben grubu her zaman tur grubu olarak gördüm, faaliyetlerimizde turun uzun olup olmaması dışında performans ile de çok ilgilenmedik. Bugün itibariyle grupla ilişkisini kestiğini ifade etmiş olan arkadaşları körelteceğimiz fikri gerçekten anlamam için uzun süre anlatılmaya ihtiyacım var. Üzerinde durduğum bir konu da değil.

Görkem'e gelince onun da içinde olduğu ve olmadığı pek çok organizasyonda grup olarak bir aradaydık. Sonuçta grubun organizasyonuydu. Geçen sene de Görkem organizasyon yapmanın zorluğundan bahsetmiş geri planda kalmak istediğini bildirmişti. Ben dahil o zaman grupta olan arkadaşlar Görkem'in bu (bence gerçekten ağır) görev için en uygun kişi olduğu konusunda hemfikir olduğundan dolayı biraz da ısrarla devam etmesini istemiştik. Bugüne geldiğimizde kabul ediyorum ki onun çağrısına uymamız gerekliydi, en azından müsait olanlar katılmalıydı. Ben yaz aylarından beri mental, fiziksel ve zaman açısından uygun olmadığım için pek aranıza katılamadım ama akşamları aslında pek de hoşlaşmadığım kafeterya, alışveriş merkezi gibi yerlerde düzenlenen toplanmalara çağrıyı duyar duymaz gelmeye çalıştım. Zaten eve de Görkem ile beraber döndük çoğunda. Cuma katılamamama olayıma gelince herkes kendisininkini açıkladığı için ben de açıklama ihtiyacı hissediyorum (Görkem'e mesajla ilettim zaten ama); pazartesi akşamdan itibaren bu güne kadar devam eden bir rahatsızlığım vardı. Cuma gününden beri de antibiyotik kullanıyorum daha yeni rahatladım. Hala sesim garip çıkıyor.

Görkem'i geçen sene ikna etmemizin ardından destek olacağıma da söz vermiştim, yapmaya da çalıştım mümkün olduğunca yeterli olduğunu da düşünmüyorum. Ancak dikkatimi çeken bir nokta geçen sene Görkem fikrini beyan ettiğinde yine de yapıcıydı, bu seneki tavrı ise oldukça yıkıcı. Anlattıklarımdan dolayı görevinden bağışlanmayı istese artık ben de hak verecek iken böyle davranarak yıkıcı bir adım atmış oldu. Bir araya geldiğimizde sebepleri konusunda uzun uzun konuşacağımıza eminim. Hem zaten zararın bir noktasından dönerek temelini Murat Kardeş ile attığı, hep beraber hiç olmazsa varlığımızla katkıda bulunarak bu duruma getirdiğimiz bu yoldaşlığa sırtını dönmekten vazgeçti.

Ben Görkem'de katılımdan dolayı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, genelde bisikletsiz organizasyonlarımızda da katılım bence hiç de fena değildi. YArışlarda destek konusu onu daha fazla etkilemiştir. Ancak Görkem Kardeş unutma ki yarış ve takım unsurunu özellikle geçen sene team adını grup olarak değiştirmekle gruba bir yön çizmiştik hep birlikte. Böyleyken de yarışlara katılmanızı yadırgadığımı söyleyemem ama grubun yapısı gereği yarışlarda destek konusunda bu kadar beklentide olmamanız gerekirdi diye düşünüyorum. Benim yarışlarda gelecekte dahi bir beklentim yok kendi adıma beklentim birlikte yapılan faaliyetlerden alacağım zevk. Grupta neredeyse üye sayısı kadar farklı yaşam tarzı ve beklenti var. Ortak olan ise bisiklet ve doğa. Bunların üzerine yeni birşey koymakta sabırsız davranırsan ya onu koyamadığın zaman sen patlarsın ya da koyduğunda başkası patlar. Nitekim yaşadığımız da bunun tıpkısı bence.

An itibarıyla organzasyonları bir organize etmemiz gerekli. Yoksa birlikte birşey yapmak zorlaşacak. Görkem biraz kafa dinlerken bizler de perşembe gününe kadar pazar günü için fikirler ortaya atalım ve pazar müsait olanlardan yaşca en büyüğümüz hangisi olacağına karar versin. Ben cumartesi nöbetçiyim ve pazar gününe büyük ihtimalle müsaitim. Mümkünse perşembe günüe kadar da aklımdan geçen istikametleri mesaj olarak atarım.

Bu arada bu olumsuzluğu atlatmamız için metin olarak uzun ve sayısal olarak fazla mesaj yazan hepinize de teşekkür ederim. Bu grubun böyle bir günde bile kendini bırakmadığını gösteriyor.

abiler ablalar gardaşlar yoldaşlar ve deniz abi :) bu hafta ümitköyde bir yarış oldu bilginiz var hepinizin.görkem sefa mert yarışı izlemeye geldiler.ben ve ahmet abi (bolgi) sds adına görevliydik yarışta barış arkadaşımızda yarışıyordu.görkemin ve bizim yakındığımız konu şudur.yarışlara girmek isteyenimiz var görkem sefa mert gibi ve sponsor arayışları var ankada bu işin zor olacağı düşünüldü ve böyle bir karar alındı.diğer gruplar kendilerini satıyorlar biz ise yılda bir uzun tur yapıyoruz(yaptınız katılamadım ben)ve daha ileri gidemiyoruz ne yazıkki hep ankara içindeyiz.benim mesela belirli kişiler haricinde bir bağlantım yok ulaşamıyorum konuşamıyorum fikir alışverişi yapamıyorum bunun nedeni ise toplantılar antares gibi bana uzak noktlarda yapılıyor orta yol bulunmadı bir türlü.forma yapılacak dendi sezon için kendime forma almadım bizim formalardan alırım diye ama hala o işde olmadı.şafak abi kontörüm yok arayamıyorum mailleşemiyorum dedi :) şafak abi aman kızma canım abim benim :D doğrudur abi kontörün yoktur başka işlerin vardır sende böyle bir durumda işi başkasına devredebilirsin :in: bisiklet aldım yazdım foruma buraya hayırlı olsun diyen olmadı canınız sağolsun (faceden yazanlar hariç) ben çok grupda yer aldım ama böyle bir takım görmedim birbirimizden haberimiz yok belki bazılarınızı yolda görsem tanımam çok üzücü bu.

hatalarım yanlışlarım varsa kusura bakmayın kimseyle şahsi bir sorunum yok grupla ilgili bir yorum bu.anlatmak istediğimi anlatabilirim umarım bu yorumla sizlere.

Şafak, yarın bize takılacakmısın ? Can ve ben Eymir düşünüyoruz. Eğer takılmak istersen Can'ı veya beni cepten ara....
Muhtemelen 10.00 veya 10.30 da Güvenpark'ta buluşacağız....

herkese selam;
haftasonları geziler düzenliyor musunuz? ankaraya yeni taşındım turan güneş tarafındayım haftasonları bir kaç kez civarı keşfe çıktım bisiklete uygun parkurlar pek bulamadım...h.sonları toplu gezileriniz varsa katılmak isterim..

@frustrated

havaların yağmurlu gitmesinden dolayı bu aralar fazla tur yapamadık ama inşallah havalar düzelince hızlı bir giriş yapacağız sezona. Sizi de bekleriz tabi turlarımıza.

@frustrated

Selamlar. Bende dikmende oturuyorum. Herakşam 10-11 cıvarı safak arkadasımla beraber antremana cıkıyoruz. Turangünes rotamızda var. Katılmak ısterseniz haberlesebılırz.

@aurora79

teklifiniz çok teşekkürler ama o saatler benim için oldukça geç...

Yarın bende eymire geleceğim can ve ahmet abi yalnız saat 10 gibi işlem yapacağım için 10.30 gibi veya 11 e doğru eymirin orda olur sizlere telefon ile ulaşırım.

frustrated;

İlk önce Ankaraya hoşgeldiniz. Grubumuz havaların ısınması ile birlikte her haftanın pazar günü uzun turlar gerçekleştirmektedir.Ankara'nın çevre beldelerine gidilmekte. Festivallere vb etkinliklere katılmaktayız. Hafta içleri ise grubumuzda ki üyelerin uygun gününde çiğ köfte günümüz oluyor :D Onun dışında birbirlerine yakın üyeler hafta içide bireysel olarak tur atıyorlar.Deniz abi ile benim durumum gibi,geçen sene yaşadığım kazadan sonra arabaların insanların olmadığı bir vakitte gece 11 gibi çıkmak artık bana daha iyi geliyor. Umarım turan güneşi tırmanırken denk geliriz :) hoşçakalın

Murty

Abicim şartlar daha neyi göstercek bilmiyorum ama bana kalsa izmir antalya ile karadeniz turlarını bi gözden geçirmek gerekir.Karadeniz turu yapan pedalcıları gördüm süper manzara çok güzel yeşillik var

@Şafak Atilla Akpınar
Bana harita de yeter :)

Bugün Ahmet ve Can abi ile hoş sohbet gerçekleştirip yemeklerimizi eymire gölüne karşı yedik :) Her hafta yapmaya özen gösterelim dedik. Ahmet bolgi abimizin yanına gittik ama kapıda ki güvenlik içeriyi aradığında ahmet abi kendisi için yok dedirtmiş :D (Sana ulaşamadılar abi )Resimler ektedir.Küçük boyutlarını yükledim büyük boyuttakiler için altlarında ki link yeterli olur :) Kolay gelsin

1.)
http://img12.imageshack.us/img12/6566/31032010754.th.jpg
(link)
2.)
http://img413.imageshack.us/img413/5271/31032010755.th.jpg
(link)
3.)
http://img169.imageshack.us/img169/9560/31032010756.th.jpg
(link)

@sottozero

serdar hatırlarmısın yıllar önce bizde sabah kahvaltısında orada sahanda yumurtalı sucuk yemiştik yaında gözleme ve çayla allaaaah :( :rolleyes: :Skull-175 :ci: BENDE ÖZENDİM VALLA

Geri