Görkem Kılınç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.670
@Şafak Atilla Akpınar
Kafdağına tırmanmadığımız zaman da hayaller vardı abi. Katılan olmadı.
Tamam güzel günlerimiz oldu. Sohbetler yaptık, planlar yaptık. Yeri geldi benim de işim oldu, yeri geldi seni de geri işe çağırıp çalıştırdılar abi. Tamam da siz böyle değildiniz. Murat abi bile diyordu sürekli geçen sene bile kışın biniyorduk bisiklete. Yeri geldi ben A.O.Ç. de mangal organizasyonu yaptım Serdar abi ile sadece ben bisiklet ile geldik, 4 kişi etkinlikteydik gelecez dedik geldik. Yok yok siz böyle değildiniz. Hepinizin birden bire işlerleri çıktı haftasonları. Tek takılmak koydu bize de...
@Şafak Atilla Akpınar
Adamlar çıkıncamı değerleniyor abi ya. Gözünü seveyim. Kim yırttı orasını burasını benim kadar bu takım için ?
Hiç birimiz ayrılmasın abi o zaman Anka'dan. Ne Caner çıksın ne Sefa ne de Mert. Bunlara ne tepkili davranıyorsunuz. Ne diyecekseniz bana deyin. Her neyse tamam çıkmayalım. Al o zaman organizasyonluğu üzerimden site yönetimini face i meysi tamam abi. Devrediyorum bırakıyorum ortada. Buyrun. İlk mesaja da yazsın organizatör diye adını soy adını.. Tamam. Güzel geçirdiğimiz günlere çıkmıyoruz. Hadi bakalım kim alacak organizasyonluğu. Hadi bakalım...
Kafdağına tırmanmadığımız zaman da hayaller vardı abi. Katılan olmadı.
@Şafak Atilla Akpınar
Adamlar çıkıncamı değerleniyor abi ya. Gözünü seveyim. Kim yırttı orasını burasını benim kadar bu takım için ?
Hiç birimiz ayrılmasın abi o zaman Anka'dan. Ne Caner çıksın ne Sefa ne de Mert. Bunlara ne tepkili davranıyorsunuz. Ne diyecekseniz bana deyin. Her neyse tamam çıkmayalım. Al o zaman organizasyonluğu üzerimden site yönetimini face i meysi tamam abi. Devrediyorum bırakıyorum ortada. Buyrun. İlk mesaja da yazsın organizatör diye adını soy adını.. Tamam. Güzel geçirdiğimiz günlere çıkmıyoruz. Hadi bakalım kim alacak organizasyonluğu. Hadi bakalım...