Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Hacı Murat ŞAHİN

Kırmızı yazan yer yanlış anlaşılabilir, malzemeler kaliteli de çabuk tükeniyor manasında demek istedim.

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Bundan önceki buluşmaya bisiklet ile tek gelen olarak ne kadar gafil avlandığım aklıma geldide bende araba ile gelmek istiyorum :DAbilerim eskişehir yolu ve dikmen tarafından araba ile geçerken benide balgat çevresinden alabilir misiniz :D

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Ahmet abicim başınız sağolsun :(

Ayrıca hava iyice bozuyor.Bu pazar günü turu yaparız diye düşünüyordum ama şimdi baktım ki pazar günü hava kar yağışlı diyor.Yarın ki buluşma bu hafta buluşabileceğimiz en iyi gün gibi geliyor bana :)

@Şafak Atilla Akpınar

Karda eymir'e ne dersiniz :)

• Beğen
Tepkiler: stheaven
@Mert Kabtan

Bende varım. Dediğim bisiklet çekiş artırma olayını da yaparız :)

Grupta azalmalar var hayirdir ? Yoklama alicam ha :)

@furkan istanbulluoğlu

Tamam furkan bana uyar.Ben ışıklarda bekliyor olacağım o saatte :) Bir de müsait bir zamanında çağrı atar mısın telefonuma :) ne olur ne olmaz kontur aylardır yok ama belki gelememe iht. karşın ararsın 543 811 42 60

Daha önce Şafak abinin istanbuldaki bir firma olan DEMSPOR www.demspor.com ile görüşmesinde 45 TL fiyat alınmıştı ..

demsporun örnek fotografları asagıda !

(link)(link)

Bu firmanın oldukca bilinen referansları var ve formaları garantili !

Yani yaptırmışken bir kere yaptıralım degilmi arkadaşlar .. En son karar verilen formamızın fotografı ise aşagıda

(link)(link)(link)(link)

Şafak abi kendisi icin örnek forma sipariş edecek .. forma geldikten sonra onayımızdan gececek .. ve 45 liralar toplandıktan sonra sipariş verilecektir :in:

demspor modelleri çok güzelmiş...ben şu anki tasarımı iptal edelim derim hem garanti olayı da cazip ve bence 45tl forma için çok uygun bi rakam üstelik bize özel yapılcak...

demspor modellerinden 2403 diyorum ben,astananın modeline benziyo...:)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Birde arkadaşlar kışın ne kadar sıkı giyinirseniz giyinin ayagınız sıcak kalmadıgı sürece ısınamazsınız ! Bu neden ayakkabı kılıfı almanızı tavsiye ediyorum .. Görüştügüm bir firma bizim için özel olarak ayakkabı kılıfı üretecek .. ve yan tarafında www.ankabisiklet.com yazacaktır..

En az 10 tane almamız gerekmektedir ..

Ayakkabı kılıfının tanesi 60 liradır .. ( Magazalarda en kötüsü 30 € dan başlıyor )

Ben 10 taneden 2 sini alırım 8 kişi daha cıkarsa sipariş verilir

Geri