Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

aklımı seveyim kendi kadansmetremi yaptım hahaha. evde atıl vaziyette duran uzay yürüyüşü diye satılan aletlerden vardı onun adım ölçer vs olarak kullanılan aparatını treke uyarladım . benim 90 kadans diye düşündüğüm ( sayarak bulmaya çalıştığım) kadans 120 imiş. bu bir kahve ile kutlanır.

Scudo
@aurora79

reklam olmasın diye yazmamıştım ama doğru adres verilmiş. eldiven gordion-panora ve cepada yok. montlar var. kazaklar ve içlikte var. ama etlik tarafında olan mağazaya bakın dediler orası pek ayak altı değil ürünler kalmış olabilirdediler. ha bide vitrinde bu ürünlerden var 1 takım. asılın vitrindekileri alın bulamazsanız özellikle eldiven.

Hava şartlarından dolayı turumuz gerçekleştirilmesede ben sele üstünde olmayı düşünüyorum.

Yarın saat 10 11 civarında yola düşüp tuluntaş balıkpınar rotasından gidip biraz antrenman havasında pedallamak istiyorum

Katılmak isteyen arkadaşlara durulur. ;)

Asus kablolu modem kullanmıştım. Kurulumu kolaydı ama modeller epey değişmiştir şimdi. Bu arada forumdaki mağazada giyim adına bize yarar birşey kalmamış, hatta iki gün önce orada görevliyle biraz sohbet ettim genelde bir hafta ancak dayanıyor malzemeler dedi bana. Bisiklet edinebilirse o da katılacak gruba :D.

Deniz Kardeş şu active directory ve network güvenliği konusunda ufkumu genişletmem lazım. Bir ara biraz vizyon kazandırma biraz da ders verircesine bir araya gelebilir miyiz? Hatta daha iyisi bundan önce kolay ulaşabileceğim bir kaynak önersen ondan sonra bir araya gelsek .... Ya da en azından bunlardan birisi işte anla... Görüşürüz kendine iyi bak.

Tüm gruba sevgiler, her ne kadar birlikte yaşadığımız şeyler bir süredir azalmış olsa da (Şu bilgi işlemi bir düzene sokayım tekrar döneceğim)........

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Hacı Murat ŞAHİN

Abicim bana bir kaç gün müsade ver. Ben sana kullanabileceğin bir kaç temel dökümantasyon göndericem. Ardından gerekirse olay yerinde bir çalışma yapabilirz.

@fecredall

Evet .. Yaşıyorum .. İşe başladım çalışıyorum :)

@Ahmet Dalgıçoğlu

salı günü baskıcıyla konustuktan sonra bir aksilik olmazsa sizlerle görüşüp diktirmeye başlıyoum

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileği ile.

Kış geldi çattı. Ankara'da havaların soğuması nedeni ile bisiklete binmeye biraz üşeniyoruz gibi. Ayrıca yeni sezonu şimdiden planlarsak güzel olacak. Teknik toplantı da görüşmek üzere...

Buluşmamız özlem giderme ve teknik toplantı için...;)

Etkinlik tarihi : 08 Aralık Salı

Buluşma yeri : Ankamall AVM
Buluşma saati : 20:00

Program : İş çıkışı toplantılarından birisi daha. Ankamall AVM'de buluşup, bir araya gelme özlem giderme. İsteğe göre dağılma...

Sürüş hızı : Araba ile gelenler lütfen kurallara uyalım. :rolleyes:

Tüm Anka Ekibi'ni bekliyorum...

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 2 - En yüksek, 7
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzey - Hız, 12
Hadise : http://www.dmi.gov.tr/FILES/imgIcon/99/a1-25x25-gif/45.gif

@Ahmet Dalgıçoğlu

Bende , anne karnında olduğundan itibaren new age dinlettim.
Diğer tüm aşamaları atlamış iyi olmuş. Müziğin tahtına yükselmiş.

@Ahmet Dalgıçoğlu

Evet , ufaklıklar ( bebekler, çocuklar ) için forma yapılacak mı ?

Geri