Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@tobleron

Abi bizim kendi formalarımızın renkleri de güzel. Ama baskı şekili değişik olabilir.

Ya ben formaların siyah üstünde baskının nasıl duracağınıda soracağım.Solma vs gibi durumlardan bahsetcem ve forma üzerinde bazı değişiklikler olcak mesela kol altında ki web adresimiz yazılış şekli hatalı yolda gören insan bel hizasından kol altına doğru okur ama biz kol altından bel hizasına yapınca çarpıklık meydana gelmiş onu düzeltircem ve ismimi yazdırcam formaya :)

Büyük ihtimalle şu an yoğunum ama foruma 2 dk vakit ayırıp bir şeyler yazıyorum :D
Yarına mail atarım cuma günüde dikin kardeşim derim.Önümüzde ki hafta elimde olur forma,resimleri çeker atarım foruma

• Beğen
Tepkiler: lindemann
mert, son yerle ilgili ne sorun çıktı da demspora döndün? ayrıyetten ora için hepsi kısa kol mu olacak yoksa önceki belirtilen özelliklerdemi olacak? Aradaki kol farkına rağmen yinede mi 45 lira?

ayrıyetten ayakkabı kılıfına 60 lira biraz yüksek..

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
@fecredall

Ayakkabı kılıfı için örnek veriyim .. Delta da EXUSTAR ın en kötüsü 30 € .. karar sizin !

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
Yeter artık o pahalı bu pahalı .. ! bisiklet giyim ürünlerinin herkes pahalı oldugunu biliyor .. Ama bu takımın üyesiysek bazı şartlarda cebimizden para cıkacaktır .. SANKİ FORMA İŞİNDE KAR MI YAPACAGIM .. ! Gerekirse fiş ister dagıtırız firmadan alınan fiyatı direk size veriyoruz .. Ayakkabı kılıfında ise yeni bir fiyat aldım ..

1 adet ayakkabı kılıfı = 45 TL ( 10 adet olmadan yaptıramıyoruz )
80 adet www.ankabisiklet.com paça bandı = 80 x 2,5 TL = 200 TL

Ayakkabı kılıfı için bence 45 TL cok uygun

Selam grup

Forma konusuna son noktayı getirmek için toplanıyoruz artık. Katılımın çok olmasını diliyorum. Çok büyük mazeret (ölüm, kalım vs.) istemiyorum. (Hastaysan bile gel.) Sürekli eksiklikler yüzünden karar veremedik. Sonra da hani forma hani forma denip sürekli konu kendini yenileyip duruyor. Cuma günkü Ankamall buluşmasında bu işe bir son veriyoruz. Tüm Anka'yı ve destekcilerini davet ediyoruz. Saygılar...

Etkinlik tarihi : 11 Aralık Cuma

Buluşma yeri : Ankamall (Lokantaların olduğu bölüm)

Buluşma saati : 20:30

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 4 - En yüksek, 7
Rüzgar (km/sa) : Yön, Doğu - Hız, 11

Sevgili ANKA'daslar, Cuma günü bizim cok büyük bir etkinligimiz var.18.00 den itibaren bir VIP toplantı düzenliyoruz, o nedenle katılamıycam. Bunu mazeret olarak kabul etmenizi rica ediyorum. Yasal temsilcim olarak Görkem'i tayin ediyorum. Sevgiler.....

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Görkem düşüncelerimi biliyorsun kardeşim ..Bende mesai'de olacagım .. Sana tam yetki .. ne dersen arkandayım

Arkadaşlar cuma günü gelmeyi çok isterdim ama cuma akşamı İstanbul'a gideceğim. Size iyi eğlenceler dilerim. Forma konusunda ise çoğunluğun alacağı karara uyarım.

@Ahmet Dalgıçoğlu

@Mert Kabtan

@sottozero

Zaten 3-5 kişiyiz yav. Bu iş yatar. Boşuna Ankamall'a gelip de yorulmayın abiler ablalar. Geçin Tv karşısına uzatın ayakları. Hadi herkeze iyi akşamlar...

Görkem o zaman sen ben sefa safak diktirelim

Sayın Şafak bey
Uzun kollu olduğunda 5 tl fark olacaktır.
Numune gönderebilmemiz için numune ücreti yatırmanız gerekmektedir.
Formanın sol göğsündeki logoyu corel veya freehan olarak gönderebilirmisiniz?
istediğiniz yazı karakterinide gönderebilirmisiniz?
İstediğiniz ürünün tamamına baskı yapılacak. Siyah veya kırmızı renk üzerine baskı olası sorun olmaz.
Bilginize...

İstenen corel veya freehan denen neyse can abide varmış :)
Can abi bana mail olarak atabilirse bu mesajı gördüğünde,Bunun dışında başka bir şey kalmadı :)

http://img19.imageshack.us/img19/6006/adszuxu.jpg

4. Seçimin anka jr. için olacağı kesin :)

Bu yazı seçimlerinden birini veya güzel olacağını düşündüğünüz varsa burdan paylaşın :)

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Geri