Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
bu gece nöbet var sabah 7 de çıkacağım işten ve pazar günü 09:00 da yine nöbet var. yaz dönemi , izinler raporlar vs vs vs geride kalanın canı çıksın vaziyetleri.
bu turada katılamayacam görünüş itibari ile. iş yüzünden yoksa o kadar pedal çevirememek korkusundan değil. görkemde paraşüt ipi varmış çekeriz demişti bikere.

@gokdaltercume

Yaw abi niye gaz verip duruyosun zaten yerimde duramıyorum. Başlayacam işine gücüne diyip kaçıp gelecem pazar günü:D

@murty

Rica ederim ne demek seni o yokuşta her zaman çekebilirim ben hiç yorulmadım :D

Selam grup

Gene harika, keyifli, adranalin dolu bir tur olması dileğiyle...

Ankara'nın kuzeyinde de güzellikler vardır. Sürekli güney ve doğu güzelliklerine gitmiş olan biz Anka'lılar bu sefer bir değişiklik yapıp Çubuk Karagöl'e pedal çevirmeyi kararlıyoruz...

Turumuz doğayı, yeşili, tabiyatı sevenlere gelsin... :rolleyes:

Etkinlik tarihi : 16 Temmuz Pazar

Buluşma yeri : Ulus, Heykel

Buluşma saati : 6:00

Hareket saati : 6:15

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Aydınlıkevler istikametine pedallayıp oradan da hava alanı yolu boyunca pedallayıp Çubuk'a. Çubuk'da belki kahvaltı veya aburcubur hüpletip doğru Karagöl'e pedallıyacağız. Duruma göre mangal keyfi yapacağız. Etkinliğimizi ortak alınan uygun zaman da sonlandıracağız...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 70 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz...

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,gunes kremi,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
05543201005
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 18, En yüksek, 32
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeydoğudan - Hız, 15

@gokdaltercume

Ahmet abi grupla pedallanacak ve gidilecek yolun yaklaşık yarısı inişli çıkışlı özellikle çubuktan sonra...:) Tek başına pedallasan dahi 3-4 saat sürecek bir yolculuk olur. Grup olunca biliyorsunuz ki bu süre daha da uzuyor fazla sıcağa kalmamakta mantıklı. Bence buluşma ve hareket saati güzel :)

Karagöl'e daha önce giden arkadaşlar Çubuğa kadar otobüsle gitmişlerdi ona rağmen zorlanmışlar aklınızda bulunsun özellikle benim gibi performansı düşük olan arkadaşlara duyrulur.

@Uğur Güngör

Bir karışıklık oldu arkadaşlar kusura bakmayın Pazar günü şirket personeli kahvaltı için Bilkent otelde toplanacaktık banada arkadaşım hatırlattı bu durumda gelemeyeceğim kusura bakmayın eşime oraya gideceğimizi söylemiştim yoksa satardım da :D

Geri