Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Uğur Güngör

Bende tam onu düşünmüştüm zaten:)

@gokdaltercume

Eminim yemin bile edebilirim ordan 7 den aşağı ayrılamayız:D

Scudo
6:10 geçe çıkış yapmak istiyoruz lütfen 6 da hazır bulunalım!!!

Yenimahalleli arkadaşlar bu akşam yola çıkacak olan varmı önce vardarda dondurma sonra antarese basabiliriz ?? Kimse varmı ???
Numaram 05054134306 Katılabilcek arkadaşlar hemen mesajlara sarılsınlar ben bu akşam çıkacağım:)

Merhaba Anka'lılar,

Formalar ile ilgili uzun zamandır yazmıyorum. Can'a bir takım sorular gelmiş. 400 adet olursa ne olur gibi...
Bunun üzerine tekrar bu adette yapılabilir kumaş arayışına girdik. Bu günlerde elime kumaş örnekleri gelecek.
Sizlerde beğenip okeylerseniz, o kumaşa göre fiyat isteriz.

Neslihan

@Nesx

400 adet ??? :eek: kim sordu çok merak ettim :)

@murty

Ben sordum. Merakın dinsin. 100 adete kimse yanaşmıyor bu arada aklında olsun... ;)

@Görkem Kılınç
İleri görüşlüsünüz:)
400 forma ne kadara mal olur?

@murty

200 kısa 200 uzun kollu yaptırırsak. 150 taneden 15 kişe adam başı 10 adet düşüyor. 10 kısa 10 uzun. Giy çıkar at :)

arkadaşlar merhaba eğer size ayak uydurabilecek olsam bende gelmek isterdim ancak şimdilik sadece ayak bağı olurum. yıllardır bisiklet sürmüyorum. tatil sonrası gezilerinizde kabul ederseniz bende yanınızda olmak isterim :) birde grup üyeliği için ne yapmam gerekiyor :)

Selam grup

Gene harika, keyifli, adranalin dolu bir tur olması dileğiyle...

Ankara'nın kuzeyinde de güzellikler vardır. Sürekli güney ve doğu güzelliklerine gitmiş olan biz Anka'lılar bu sefer bir değişiklik yapıp Çubuk Karagöl'e pedal çevirmeyi kararlıyoruz...

Turumuz doğayı, yeşili, tabiyatı sevenlere gelsin... :rolleyes:

Etkinlik tarihi : 16 Temmuz Pazar

Buluşma yeri : Ulus, Heykel

Buluşma saati : 6:00

Hareket saati : 6:15

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Aydınlıkevler istikametine pedallayıp oradan da hava alanı yolu boyunca pedallayıp Çubuk'a. Çubuk'da belki kahvaltı veya aburcubur hüpletip doğru Karagöl'e pedallıyacağız. Duruma göre mangal keyfi yapacağız. Etkinliğimizi ortak alınan uygun zaman da sonlandıracağız...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 70 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz...

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,gunes kremi,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
05543201005
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 18, En yüksek, 32
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeydoğudan - Hız, 15

Geri