Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Kesikköprü baraji Bala tarafinda (gölbasindan gidiliyor)
Bence de karagöl
Hem hic gitmedik daha..üstelik dogasi cok güzelmis...

Çubuk İlçesi sınırları içinde yer kalan Karagöl , Ankara'ya 68 km. uzaklıktadır. Yıldırım Dağları üzerinde , çevresi ormanlarla kaplı olan bir krater gölüdür. Günübirlik geziler ve piknik yapmak için çok uygundur.

@gokdaltercume

Çubuk'a kadar tırmanacağız biraz. Sonra merkez de biraz düzlük sonra Karagöl'e kadar tekrar tatlı bir çıkış ile performans gösterisi yapacağız. Dönüş Çubuk çıkışından Aydınlıkevler tarafına kadar yokuş aşşağı olduğundan rahat edeceğiz. Planım budur. :) Hem zevkli bir tur hemde yol katetmiş olacağız...

Konu Karagöl ve Ankara'nın kuzeyiyse karşı koyamam yani. Akşam şimdilik sadece light turlara varım dedim ama bunu kaçıramam, çatlasam da eğer onaylanıp yayınlanırsa gelecem. Hakkımda hayırlısı :D.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Bu arada akşam çok güzeldi arkadaşlar, organize olaydık bir laptop, bir projeksiyon Çanakkale - İzmir belgeseli izlerdik. İsteyen komedi isteyen belgesel tadında izlerdi :). Katılım çok güzeldi, ana temamız bisiklet binmek değildi ama ortak konumuz oydu. Herkese teşekkürler.

Akşamı malesef kaçırdım. Bisikletsiz geliyim dedim işim ancak 23.00'de bitti. Ama aklım hep sizde kaldı. Bu haftasonu da şehirdışına çıkma ihtimalim yüksek ama eğer müsait olursam ben de varım Karagöl Turuna.

Karagöl çok güzel bir rota olacak emin olun :) Daha önceleri gitme teşebbüsünde bulunsamda bir kaç arkadaşımla hava muhalefeti nedeniyle Karagöl'e yaklaşmışken tekrar dönmüştük.
Ankara - Çubuk arası 40 km. Çubuk'tan Karagöl 30 km ama biraz asfalt biraz toprak yol, yinede güzel olacağından şüpheniz olmasın.
Çubuk merkeze erken saatte buluşularak ister pedallayarak gidilir. İster arabası olan arabayla gider orda bekler, isteyende otobüse bisikletleri yükleyip Çubuk merkeze ulaşabilir, Kısacası alternatif çok :)
Oraya vardıktan sonra Çubuk'ta kahvaltı yapmayanlar kahvaltısını yapar, yol için gerekli biskuvi, çikolata türü şeyleri alır yola koyuluruz. Çubuk Karagöl'de lokanta türü bir tesis bullunmaktadır.

Daha önce KevSerSeri'nin organize ettiği Çubuk - Karagöl Gezisi Turunun Konusu ve Fotoğrafları

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=24745

@gokdaltercume

Abi dur içim gidiyor zaten, bugün belli olacak haftasonu durumum heyecanla bekliyorum.

Olay tamamen duygusal :)
Bizim Ankacılar her zaman ki gibi geç kalınca bizde Uğur abi Ahmet abi Perşembeci gruba katıldık ,önce dedim bakın bu Ankacılar başka grub başkalarına benzemez sakata gelmeyin dedim:) Ama nafile kız dedi bizi sizi yok hepimiz biriz:D

Güvenpark çıkışı biz Ankacılar olarak 7-8 km hıza katlanamayıp grubun en önüne geçtik ,sonra olay koptu zaten:D
millet gece boyunca bize yetişmek için ter döktü,ardından biz gruptan kopup tigeme yol aldık ,herhalde haftaya bize izin yok gibi :)

En komik sahnelerden biri Tunalı hilmide durup alışverişe gittik ,çıktığımızda bunlar hala tin tin ilerliyorlar:D sonra benim detanatorleri acımadan yolda kızaklamam bazılarını gocundurmuş olmalıki arkadan yükselen sesler --birader 200 lira saydım o lastikler için ayıp oluyo bak kızaklama şunları-- benden cevap --gardaş çiftini 27 liraya aldım eve kadar giderim artık böyle:)

Bir ara detanatorlerle drift yaparken Ahmet abi de dayanamadı--- olum murty akıllı ol lan:)
bilmiyorum o kaç para verdi :D

Uğur abime burdan teşekkürlerimi sunuyorum Şentepe yokuşu hiç bu kadar tozpembe olmamıştı:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Güngör
Geri