Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Hacı Murat ŞAHİN

Merhaba,

pazar gününü netleştirelim arkadaşlar?
Can yine çalışacağından dolayı gelemeyecek. Ben Gülen ile konuştum, o gelecek, sanırım Duygu'da gelecek, bu durumda ben gelmeden olmaz:) Bende gelmek istiyorum, hatta bisiklet ile düşünüyorum ama bir yokuş varmış sanırım, çıkabilir miyim bilmiyorum :)

Şimdi; Kimler gelecek? Nerede buluşuyoruz? Saat kaçta? Mangal var mı? :)
Cevaplarınızı bekliyorum....

Neslihan

Scudo
@Nesx

Benim kafamı da senin durumun kurcalıyordu doğrusu Duygu'da gelmek ister ama oraya kadar bisikletle gitmek zor. Sanatoryum'dan daha uzun bir yokuş diyeyim kısaca. Ama gölü çepeçevre saran bir parkur var ve yaklaşık 11 km civarı, istediğiniz kadar tur atabilirsiniz. Daha güzel manzara varken trafik, hava kirliliği ve belirgin bir yokuş yok... Orada binmeni tavsiye ederim.

Bu arada orada mangal yasak ama hazır şeyler bulunuyor.

Buluşma saati için okuyan herkes bana özel mesajla durumu bildirsin, ayrıca hava muhalefeti (gökgürültülü yağış bekleniyor) olasılığı pazar günü için çok yüksek. İptal etme durumu olabilir.

Ya da orada kapalı alanda yağmuru izleriz...

@Mert Kabtan

Kardeş Mogan'da bisikletçiler için ne gibi imkanlar ve ortam var bilmiyorum. Eğer eymir gibi gölge, parkur, mekan, göl kenarı bulabiliyorsak ikinci bir seferi oraya yapabiliriz. Belki öncesinde biz bir keşif yapar bayanlara rezil olmamak için önlem almış oluruz :).

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Hacı Murat ŞAHİN

herkeze günaydın...

abi mogan bence bisiklet ile gezilebilecek bi alan değil ama piknik ve mangal için müsait hatta bisikletten sıkılanlar için bir sürü etkinlikte cabası...

muratcım bence yağmur çamur dinlemeden gidelim görelim gezelim ......istersen görkemin yaptığı gibi bir tur organizasyonu sayfası yap oradanm duyur. sen oradan gelenleri organize edersin bende hyanımları organize ederim

• Beğen
Tepkiler: Nesx
Pazar mogan gidelimmi ne diyorsunuz :) goksudaki gibi sorun yok .. istedigin yerde bisiklet sürebiliyorsun

Cenkciğim dikkatli okumadın galiba. Eymir de mangal imkânı yok,hazır şeyler satılıyor. ;)

Mogana gidelimde bu akşamki organizasyon ne olacak benim kafamda SDS den çıkıp etlikten Atatürk bahçesinden Altınparka geçip yörük çadırında çay ve gözleme keyfi yapmak geçiyor ama sizler ne dersiniz onu bilmem.

Ama bence bu organizasyon zevkli ve doyurucu ayrıca Serin!!! bir tur olur.
Çünkü Yörük çadırı Altınparkın en tepe noktalarından birinde....

Arkadaşlar mekan konusunda çok şeye gerek yok, biliyorsunuz içimizde belki de en fazla değişiklik isteyen benim ama ilklerde biraz temkinli olmakta fayda var. Burada da bayanlar ilk defa bisikletle katılacakları için en iyisi çoğunluğumuzun bildiği yerlerde olmak bence.

Şimdi özel mesajlarda gerçekten özel bir mesaj dışında saat önerisi göremediğim için ben hariç diğer arkadaşlar 09:00 da Güvenpark'da buluşsunlar. Ben ise Duygu, Neslihan ve Gülen'i evlerinden bisikletleri ile birlikte alarak araçla geleceğim. (Erdem kardeş Neslihan ve Duygu'yu size getirdikten sonra yalnız başıma pedallamak mantıklı gelmediği için ben götüreyim, sen buluşma saatinde orada olacak şekilde çıkarsın)

Neslihan Duygu'nun gelişi pazar sabahı netleşecek, bunu belirtmekle beraber bizlerin buluşma saatini sen belirlersen iyi olur. Neticede Gülen'i de aldıktan sonra yaklaşık 15 dakikada Eymir'de oluruz.

Göl çevresinde bir iki tur sıkarsa arkalarda güzel parkur var. Kondisyon durumuna göre oralara açılabiliriz.

Görkem'in duyurularına bakılırsa standart dışı, daha çok alelade mesaja benzeyen bir duyuru oldu ama lütfen bundan sonraki mesajlarda öneride bulunmayalım. Neticede bayanların bisiklet kullanımı için en ideal ortam orası.

Hava sıcaklığı şu anda Pazar günü için 33-15 derece arası ve parçalı bulutlu, ancak çok değişken.

• Beğen
Eymirde arazi gezmek isteyenler bana takılsın :)) acayip eglenceli bir parkur var

• Beğen
Akşama benim organizasyonum var, misafir gelecek ben onlar gelmeden bisikletle performans bisiklete gideceğim. Oğlumun :D taşıyıcısı ve kaskını alacağım, hatta Duygu'ya da bir kask alsam fena olmaz. İnşallah taşıyıcı ile ilgili problem olmaz da pazar Tuna da bizimle biner... Serdar başka plan olmayacaksa bana PB nin yerini gösterebilirsin..

@Hacı Murat ŞAHİN

murat delta bisiklette de çocuk koltuğu var unutma ...

@Hacı Murat ŞAHİN

arkadaşlar benim hafta sonu programı halen belli değil.. Şehir dışına çıkma ihtimalim var. Yarın öğlene kadar ne olacağı kesinleşicek. Takipdeyim. Eğer ankarada olursam geliyorum.

• Beğen
@murty

Merhaba Murat,

Görkem'in yaptığını biliyorum, Ayaş gezimizde bahsetmişti.
Benim sözümde zaten ona idi. Ama hiç üstüne alınmamış bakıyorum da :D

Geri