Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

şimdi bu pazar eymire mi gidiliyo,kesinmi....

eğer öyleyse arkadaşlar,benimle birlikte bi arkadaşımı daha getirebilirmiyim???

• Beğen
Tepkiler: Nesx
Scudo
@Hacı Murat ŞAHİN

Merhaba Murat,

evet bencede bu sefer Eymir iyi olur.:)

Ama kafama takılan; o kadar bisikleti arabaya nasıl sığdıracağız?

Saat olarak sen söyle, kaçta dersen ben hazır olurum.
Diğer arkadaşlar 9.00 da buluşup, kaç gibi orada olurlarsa bizde o saatlerde orada olabilecek gibi ayarlarız.

Madem mangal yok, evde birşeyler hazırlayalım mı? Kahvaltıyı orada yaparız hep beraber.

Birde diğer evli arkadaşlardan ses çıkmıyor, eşleri ile gelmek isteyen başkaları olur mu?

Arkadaşlar pazar gunune son noktayı koyuyorum :) yoksa karısıklıktan herkes evde oturacak..

Bisiklet ile gelecekler..

Saat.: 09.00
Buluşma yeri .:Güvenpark
Gidilecek yer .:Eymir Gölü
Rotamız.:Kızılay - Bakanlıklar - Dikmen Caddesi - Ahlatlıbel Kavsagı - Eymir ..

Bisikletler ile araziyede girecegimizden Sanırım 10.30 - 11.00 Arası Göl kıyısına inmiş oluruz.. Aracla gelecekler göl kıyısında '' Yelkenci Bufe '' var.. Önünde minderler falan var orası güzel .. Orada buluşabiliriz..

Not .: Ben araziye giremem diyenler Gidecegimiz patika teknik istemiyor :) yani direk inebiliriz..Gerektiginde teknik destek verecegim

Yazmamam gereken bir yazı veya yanlıs yazdıgım birşey varsa simdiden özür dilerim

Saygılarımla...

Mert KABTAN
05067988425 7/24 ARAYABİLİRSİNİZ

@Nesx

neslihan abla kek gibi bişey iyi olur aslında .. birde siz arabayla gideceksiniz oraya kadar.. soguk bir icecek alırsanız iyi olur .. malum eymir biraz pahalı :)

@Nesx

Uzun zamandır kardeşimin düğün işleri ile uğraştığımdan ne foruma girebiliyorum ne de bisiklete binebiliyorum. Yarın sabah da Edirne'ye gideceğimden pazar günkü tura katılmam mümkün değil. Tura katılan herkese iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar diliyorum. Umarım en kısa zamanda ben de aranıza katılırım.

@Cenk Alper Altunoğlu

Pazar sabah 9 da guvenparkda ol yeter ;)

benim bir arkadaşım var,interneti yok...katılım için burdan bilgiler falan istediğinizi biliyorum...ona anca ben tercüman olabilirim net yoluyla...o da pazar katılabilirmi aramıza...eğer kabul ederseniz daha sonraki turlara da gelmek istiyo kondisyonu yettiğince...

@tobleron

Savcılıktan temiz kağıdı, doktor raporu, 3 vesikalık foto olmadan olmas.. :D

Ya gelsin arkadaşım.. bilgiler, secere falan istendiği yok..
Haa.. rahat eder, gruba adapte olur, hoşuna giderse
Bende varım derse..
İletişim bilgilerini vermesi etkinliklerde haberdar olması için gerekebilir.
Budur. :)

Ahmet abi nerelerde ?

Fakettinizmi bilmiyorum sizin bu siparisler ulasmadi hala ,sorunu aciklayim getirecek arkadaslarda yer bulamadik o yuzden hepsini ben getiriyorum :)

arkadaşlar günaydın murat ..neslihan...size kötü bi haberim var gülen pazar günü gelemeyuecek sizlerden çok çok özür diliyor..sebebine gelince gülenin ablasını istemeye gelecekler ... ev telaşı varda yemek felan yapılacak oda annesine yardıma gidecek .. ama ben tabii ki geliyorum

Merhaba arkadaşlar,

Bir şey merak ettim Eymir'e bisikletimi arabayla götürüp orada binmek istesem arabayı içeri nasıl aldırıcam Eymir kart felan gerekiyor bildiğim kadarıyla yada arabayı dışarda bırakabileceğim güvenli bir yer varmı yolun devamını bisikletle gitmek için?

@SerdarAktas90
serdar
bende bir aksilik olmassa geleceğim. Keçiörenden beraber gidelim fatih terim parkında buluşabiliriz sana uyarsa ssat bildirirsen sevinirim.

Ben gelemiyorum:(..
Memleketimde düğün var.(Bu arada Bolu/Gerede'liyim)

Sizinle gelmeyi çok isterdim ama kusura bakmayın.
Haftayada gelemiyeceğim çünkü tatile gidiyorum ama ondan sonra inş. hep sizinleyim abilerim ablalarım ve kardeşlerim.

Hepiniz sağlıcakla kalın.....

Hacı Murat Abi seninlede okadar tanışmak istiyordum ama kısmet değilmiş artık önümüzdeki haftalara bakıcaz...:D
Can abi senlede görüşemiyoruz hep Msn'in kapalı neyse sende kendine iyi bak.
Erdem abi senle dün konuştuk ama olsun :)sende kendine iyi bak.
Diğer erkezde kendine iyi baksın.
Görüşmek Üzere.....

@SerdarAktas90

Benim perfonsım sana göre düşük ona göre ben kızılaya genelde 30-35
dakikada gidebiliyorum. 8:25 de ben orda olurum ok.

Geri