Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Bende ayaştan beri süremiyorum bisikletimi, biraz daha da süremeyeceğim. Gerçi gelemeyeceğim konusunda Görkemle konuşmuştuk. Beni affedin,hergün hastane-ev arasında mekik dokyorum. :(

@fecredall

Sefacım geçmiş olsun.. Hayırdır neyin var? varmı yapa bileceğimiz bir şey?:(

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Benim birşeyim yok. Mecburiyetten dokuyorum mekiği :) Ama hasta olmama ramak kaldı, ah ulen Sanatoryum :(
Hoşkalın, iyi geceler..

Canakkale - İzmir turunda 80-90 km yapabilirmiyimki günlük :S

Arkadaslar pazar herkesin gelebileceği yakın yer A.O.Ç 'ye gidelimmi ? Sohbet ederiz.. Kahvaltıya gidebiliriz

@stheaven

Benim gelme ihtimalim 10 gün öncesine göre yükseldi ama henüz kesinleşmedi. Önümüzdeki hafta içi kesinleşeceğini umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: stheaven
@stheaven

Ypabilcegimiz kanaatindeyim ,tabi gezme isi uzun surerse tabiki zor :)

Simdi katilim listesi icin ;
1.Ben
2.?

Siradan devam edelim,ailesinden izin alamayan genc arkadaslar ,yardimci olabilirim saniyorum

@murty

1.Murat
2.can
3.görkem
4.deniz
5.ahmet
6.mert

%100 kesinleşmemekle beraber katılma ihtimali yüksek olan arkadaşlar

1.sadık
2.Serdar

Devam...

• Beğen
Tepkiler: murty
@Cenk Alper Altunoğlu

Cenkcim ailenden izin aldıktan sonra sorun yok.. Tabiki gelebilirsin.

Ototbüs konusunda iyi bir noktaya değindin. Ben sayının kesinleşmesini bekliyorum. Sorun çıkcağını sanmıyorum ama ben yinede katılım sayısı kesinleştikten sonra KamilKoç Turizm le konuşup ön hazırlığı yapıcam.

Ki biliyorsunuz bisiklet konusunda en çok yardımcı olan bu firma.

getirilecekler listesine baktım da yanımıza yedek bir bisiklet alsak daha iyi olacak :D yolculukta gerekecek en önemli yanıma alabileceğim şeyleri söyleyin onları alayım yanıma xD

@Cenk Alper Altunoğlu

Annen mazeret bulamamis otobusu gostermis ,sen evde hazirligini yap izin gunu ben hallederim ,ama uzme sakin

@murty

izini alırım bi şekide ama yanıma en önemli olarak neler almalıyım aşağıda stheaven abi yazmış ama en önemlileri hangisi ne kadar para almalıyım (heyecan yaptım ama annem filan soracak bu soruları)

@Cenk Alper Altunoğlu

Bak cok basit hic heyecan yapma :)
Simdi cadir meselesini daha sonra konusucaz ama senin bir adet "mat" bir adet "uyku tulumu" na ihtiyaci var .Metro gross markette uygun fiyat 20-30 arasi bir seydi hatta Deniz abin bile bana aldirmisti :)

Bisiklet icin tayt yada sort "kesinlikle pedli olmali " sonra yokuslara isyan edersin,yedek tshirt 3-4 adet o kadar ahim sahim olmasina gerek yok ,kolay yikanabilen kolay kuruyabilen bir sey

Nufus cuzdani varsa fotograf makinen,yedek samyel ic lastik yani en az bir adet

gezilerde ayakkabi yada sandalert olur spd kullanmiyorsan yazlik ayakkabi yada sandalet

Pisike karsi bir krem vardi bepanthen galiba :D

sirt cantasida olabilir yada arkaya sele taktirabilirisin sele olursa tasiman daha kolay olur

benim su an aklima gelen bunlar

Para meselesi kisi basi yol paralari haric toplam gune bolersek 100 tl yi asabilcegini zannetmiyorum ...

anka gurubu bir dahaki gezimizde mangalda yapalım anka nın meşhur mangalına tarihte eşlik etmiş özel kişilerden olmak istiyorum:D belki oradaydım belgeseline çıkarım ileride :p

Geri