Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Deniz Kardeş kusura bakma bu saate kadar yorum yazamadım. Ellerine sağlık.

Ben bu konuda belki daha önce farklı fikir belirtmiş olabilirim ama sadeliği nedeniyle daha çok 8. logo hoşuma gitti. Aslında akşam baktığımda kırmızı olanlar daha çok dikkatimi çekmişti ama sadelik daha iyi duruyor sanırım. Bir de ana temamız Anka Kuşu değilse onu çok ön plana çıkarmamak daha iyi olabilir. Bir de ileride daha farklı yüzeylerde daha kolay kullanılabilir sadeliği sayesinde. Kimbilir belki ileride anahtarlık falan da yaptırma durumu olur ne dersiniz. :)

Deniz Kardeş bu arada senin doğum günün bugünlerde miydi? Yaşın bir ilerlemiş. Eğer doğruysa ilk kutlayan ben olayım. Doğum günün kutlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@Hacı Murat ŞAHİN

nerden cıktı o ??

Ben BASKENT CYCLİNG TEAM yani G.S.İ.M Başkentspor klubu bisiklet takımının sporcusuyum ;)

@murty

ilahi murat abi :D sen adamı öldürürsün :Ahhh-1660

@EXTASY

Selam, hoşgeldin

Ankara'nın neresinde oturuyorsun?
Pazar günleri turlarımız oluyor, bu başllığı takip edersen duyurulardan haberdar olabilirsin.
Cuma günleri de gece turları oluyor.
Emniyetin açısından kaks, eldiven, gece turu ise + uygun aydınlatma ekipmanın
olması senin yararına.

• Beğen
@Hacı Murat ŞAHİN

Ya Hacı Murat alemsin.. :D

İmza.. hack..

İsteyen istediği imzayı atsın.. noterden sirkü çıkarsın.
İsterse "Küçük Mert'in Cycling Takımı" yazsın :D

Teker, bicycle, gidon, haydii, tur, pedal, gönül, birlik, sele, everybody..... de
bu iş keyif, eğlence, dostluk, paylaşım işi ya..
kimse imzadır şudur budur ile kendini ispatlamak durumunda değil ki. :)

Çorbaya tuz koyuyor mu?
Adam mı?

e yeter..

Deniz, Görkem (adamım :) ) ,fiilen tanışamasakta Çin'den Murat, Sen, Serdar, Mert, henüz tanışmadığım Ahmet, Sottorezo, Sefa...
Eğleniyor muyuz?
Paylaşıyor muyuz?
Güveniyor muyuz?

dedim ya.. e yeter :)

-ANKA-
*birçok tradisyonda yer alan efsanevi kuşun farsça'daki adlarından biri...

eski yunan mitolojisinde "phoenix", arap tradisyonunda "anka", çin'de "tanniao" ve kimi tradisyonlarda "homa" ya da "rokh" adını alır.

simurg (simorgh), iran tradisyonunda insan dili bilen, mesajcı, sırdaş, hikmet sahibi, mükemmel bir kuştur. kahramanları taşır, uzak mesafelere yolculuk yaptırır ve yakıp kendisini tekrar çağırabilsinler diye onlara kendi tüylerinden birkaç tane bırakır.

arap tradisyonuna göre bu kuş, efsanevi kaf dağı'nın üzerindedir; yunan mitolojisine göre öldükten sonra küllerinden doğan harika bir kuştur; taoizm'de ise ölümsüzlüğün sembolüdür.

sufi ferideddin attar, efsane ve masallardaki bu kuştan "kendini aramanın sembolü" olarak söz eder; masallardaki kahraman, sonunda, uzaklarda aradığı şeyin aslında çok yakınında olduğunu, yani kendisinde veya kendi içinde olduğunu idrak eder. bu, "kendini bilme" sembolizmi, inisiyatik ifadelerle, inisiyatik ölüm ve başkalaşım geçirerek yeniden doğuş, mistisizmdeki ifadelerle, "uyanma, aydınlanma, kurtulma" olarak ifade edilir.

kısaca, simurg kuşu, bir tekamül hedefinin sembolüdür ki, bu hedef ezoterik bilgilerde nefsaniyetini tümüyle alt etme ve 'dünya gezegeni okulu' ndan mezun olacak düzeye gelme olarak ifade edilir.

kimi yazarlar hindu tradisyonundaki garuda ve eski mısır tradisyonundaki "bennu" kuşunu simurg ile bir tutarlarsa da, bu kuş simurg (anka) kuşu'ndan çok farklı niteliklere sahip olarak betimlenir ve daha farklı anlamlara gelir.

*eksisozluk.com'dan alıntıdır

Arkadaşlar elektrik kesintisinden önce 6-7 paragraf duygusal bir yazı yazmıştım kendimi ve bakış açımı anlatan :) :(. Neyse bir daha aynı detayda yazamayacağım aynı şeyleri. İşin kısası ben grup kimliğini önemsiyorum ve belli edilmesinden yanayım. Ama sinir bozacak derecede demokrat da olduğumdan fikrimi beyan etmekten öte bir tepkim olmaz. :). Burada ise fikrimi de beyan etmemiştim çünkü üzerime vazife değil. Gerçekten göründüğü kadar esprili düşünerek yaklaşmış idim. En sevmediğim şeylerden biri ima ile anlatmak ve anlatılmaktır zaten. Ciddi şeyleri eğer gereken ciddiyeti göstererek ifade etmiyorsam gerçekten espri yapıyorumdur. Burada bir gerginlik algılıyor olabilirsiniz (ben alışığım) ama öyle bir şey olmadığı gibi sadece ciddiye aldığım bir konudan bahsettiğim için böyle yazıyorum. Tıpkı yukarıda açıkladığım gibi. Hatam varsa peşinen özür.

Bu arada Mert Kardeşin klüp sporcusu olduğunu biliyorum ve sorun yok elbette bizim grupla alakalı bir konu bile değil bu, ama onu eklemesinden ziyade grup adının çıkarılması beni ilgilendirir olsa olsa. Ona da karışma hakkım yok, sonuçta grubumuzda böyle bir kural konmadı. Sadece aramızda konuşarak eklemiştik. Eğer çok kuralcı birisi gibi algılanıyorsam ki bu doğru değil, öyle olsam bile millete empoze etmem gibi bir durum kesinlikle olmaz. Kısa süreliğine çıkmam gerektiği için düşüncelerimi yarıda kesiyorum.

• Beğen
demetevlerde oturuyorum ama çalıştığım yer aydınlıkevler

Geri