Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Merhaba Anka'lılar gene uyuyoruz maşallah :) Temmuz git gide yaklaşıyor. Biliyorsunuz Çanakkale - İzmir turumuz var. İzinlerinizi alın artık :) Birde sadece grupdan kişiler olacak. Yani başkalarını k.bakmasınlar kabul edemiyoruz. Yeterince kalabalık olacağız çünkü... Foto. makinalarınızı hazırlayın. Bu arada 1.70 - 1.75 ve 2.00 yollar için ideal lastik ebadları...

Scudo
Kurucumuzun Çin'den katılmasını ve biraz daha antreman yapmaya vaktimizi sağlamak için tarihi 1 hafta daha geriye çekmek zorunda kalıyoruz.

Plan;
* 25 Temmuz 2009 : Çanakkale - Eceabat ve şehitlikler
* 26 Temmuz 2009 : Çanakkale - Turuva Atı - Troy - Bozcaada
* 27 Temmuz 2009 : Bozcaada - Ezine - Ayvacık - Asos
* 28 Temmuz 2009 : Asos - Akçay - Burhaniye
* 29 Temmuz 2009 : Burhaniye - Ayvalık - Dikili - Bergama
* 30 Temmuz 2009 : Bergama - Aliağa - Menemen - İzmir
* 31 Temmuz 2009 : İzmir - Efes Antikkent

Not : Elimizde olmayan nedenlerle planda uyuşmazlık olabilir. 31 Temmuz Cumaya geldiği için Cumartesi, isteklere bağlı olarak İzmir'de gezilip akşam otobüse binilip pazar sabahı evlerimizde olabiliriz. :)

Katılım;
-Bisiklet ile uzun yol deneyimi olan,
-18 Yaşında veya büyük olan,
(18 yaşından küçük katılımcı olacak ise iletişime geçilmesi zorunludur.)
-Grup ile uyumlu bir şekilde yol alabilecek olan...

İletişim : gorkemo_778@hotmail.com

Bisiklet ve sizin için gerekli olacaklar…

K.E.G. (Kask, Eldiven, Gözlük)
Yedek iç Lastik
Yedek fren vites telleri
Tamir takımı, patlak takımı
Çakı
Kilometre Saati
Bisiklet için ön ve arka aydınlatma

Konaklama için gerekli olanlar…

Çadır
Uyku tulumu
Mat

Giyim için gerekli olanlar…

Tayt, forma, yağmurluk
Yedek giysiler
Şapka
İç çamaşırı
Çorap

Sağlık için gerekli olanlar…

Güneş kremi
Sivrisinek kovucu
Ağrı kesici - gripin
Yara bandı
Krem
Diş fırçacı
Diş macunu

Yiyecekler için gerekli olanlar…

Ufak yiyecekler
Çatal-bıçak-kaşık-bardak-tabak(plastik)
Tuz

Güvenlik için gerekli olanlar…

Harita
İletişim için telefon
Nüfus cüzdanı

Diyer ihtiyaçlar

Kancalı lastikler
Tuvalet kağıdı
Fotoğraf makinası ve yedek piller
Nakit para
Kalem
Not Kağıdı
İğne-İplik
Çengelli iğne
Çakmak(Gazının tam dolu olmaması lazım patlamaya karşı önlem.)

Bende katılmak isterdim ama yeni başlıyorum ve o tarihlerde bisikletim daha 1aylık olacak size yetişmem mükün gibi gçzükmüyor..bisikleti aldıktan sonra akçaya gidip orada kendimi geliştirecem sizin akçaya vardığınız tarihde orada olacağım inş görüşme fırsatımız olur

@Görkem Kılınç

Kurucu falan degilim ben bu bir ,sonucta gonuller birligi ,ikinci olarak herkesin izin tarihi belli olmustur ,simdi degistirip SIKINTIYA sokmak itsemiyorum 17-18 temmuz turkiyede olucam size 20 si gibi Ayvalik ta yetismeyti umuyorum ,herhangi bir degisiklige gerek yoktur onemle arz ediyorum

Tarihi ve detayları burada netleştirmek çok zor. Hepimizin bir arada olduğu zaman yüzyüze konuşarak olabilir. Murat'ın dönüş tarihini de gözönünde bulundurarak bir tarih belirleriz.

• Beğen
Tepkiler: murty
@Görkem Kılınç

Ilk grup bulusmasinda lutfen su tarihi belirleyin ,ya bu turu yapcaz ,yada bura savas alanina doncek .:p Turkce de bir atasozu vardi gercekten hatirlayamadim bir isi cok kurcalarsak bir sey olurdu gibi nese unuttum :p Bir tarih soylensin herkesi "gonlu " alinsin (beni dahil etmeyin ben ne olursa katilirim )
Olursa olur olmazsa olmaz nasip kismet ,tur olayini da fazla abartmayalim,altu ustu bir tur ,biz bu yaz ne turla yapcaz Insallah

@thisisacell

Hosgeldiniz oncelikle ilk elestiri foto ,sonra isim simdi ben size nasil hitap edeyim,ne diyim ,fotoyu ilk gorunce aklima "mitokondri" geldi :p

Nasil bir bisikletiniz var ve neresi tamir olcak ilk basta onu soylerseniz size web uzerinden yardimci bile olabiliriz

@murty

Tarih konusunu bir an önce netleştirirsek iyi olur kimimiz için (çalışan kişiler) bu yaz yapabilecekleri tek tur.. ) gönül ister ki her tura katılayım ama bu maalesef mümkün görünmüyor.

15 temmuz yada 20 temmuzda izne ayrılabilirim gibi görünüyor. Ama taktir edersiniz ki iş yerine bildirmem gerekiyor.

Atasözüde şöyle sanırım sevgili Murat "Bebeyi çok sever, hoplatırsan ya kusar ya da sıçar."

Naçizane önerim, 20 temmuz.. seninle birklikte (murty) diğer katılımcılar buradan yola çıkar turumuza başlarız.

Sevgiler.

Bir karar verinde artık hangi tarihlerde yola çıkacağımızı belirleyelim...

Murty'nin gelis tarihini nazara alarak hareket tarihini 20 sine alalım mı, ne dersiniz? 3 günlük bir erteleme söz konusu olacak. Herkese uyar mı bu ?

• Beğen
Tepkiler: murty
Temmuzdaki büyük turun tarihi konusunda dikkatimi çeken bir nokta planın cumartesi başlayıp cuma akşamı bittiği. Yani iki gün sonraya ertelendiğinde pazar akşamı otobüse binilecek demek oluyor ki bunu değerlendirmeye açmak lazım. Pazartesi sabah mesaisi ya da başka işi olan kişiler otobüsten inip işe gitmek durumunda kalacaklar. Murty kardeş olumlu bir yaklaşımla tura geldiği noktadan katılabileceğini belirtmiş, bana da mantıklı geldi.

• Beğen
Tepkiler: murty ve lindemann
6 Hazİran Cumartesİ Aksami Saat 8 De Sds De Dogumgunume Herkesİ Beklİyorum Lale Sokak No 13 A Sihhiye Ankara

Geri