Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Eymir turuna katılmayı çok isterdim.. maalesef mesai var bugün.. hepinize iyi pedallamalar.. sağlıkla gidin sağlıkla gelin..
bol bol fotoğraflar çekin

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Scudo
Gunaydin Anka :)

Gunaydın ANKA

Birşeyler yapalımmı yarın ? mesela AOÇde mangala ne dersiniz?

yer? saat ne olacak?

akşam mesai var 3-4 de dönebilirsek katılmayı düşünürüm..
bende mavi göl e gidip gelmeyi düşünüyordum sabahtan..
detayları yazarsınız.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Mert Kabtan

Mert grubu ikiye bölelim o zaman bir takım A.O.Ç.'ye gitsin geri kalan mavi göle. :boese157:

Geçen senlede konuştum cumartesi yazacağım millete haber vereceğim diye. Şimde bu nerden çıktı ??? Sıkılınca hade buraya hade oraya gidelim dersek herkezi bir düzen içine sağlayamayız :S

• Beğen
Tepkiler: murty
Merhaba arkadaşlar;

Pazar günü boş durmayalım dedik. Şöyle bir baktım herkez bisiklete binecek. Hepimiz bir arada olursak daha eğlenceli vakit geçiririz diye düşünüyorum.

Buluşma yeri : SDS bisiklet
Hareket saati : 9:00
Yol : 15 km (gidiş ve göl çevresinde turlarsak hesaba katılmadı !)

Program: Sds bisiklet önünde buluşup 15 km pedallıyoruz. Mavi göle doğru asfalt yollardan gidiyoruz. Güzelce mangalımızı yapabilirsek mangalımızı yapıyoruz. Karınları şişiriyoruz. Sonra arzunuza bağlı hareket ederek evlerimize dönüş yapıyoruz.

Hava raporu :
Sıcaklık
En düşük 6, en yüksek 18

Hadise
Parçalı bulutlu

Rüzgar
Yön: Güneybatı
Hız: 22

Not:Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takılması önemle belirtiyoruz.Ayrıca hava durumu değişiklik gösterebilir ve yağmurluk, içlastik, pompa vs. getirmeniz yararınıza...

İletişim için;
gorkemo_778@hotmail.com

Saygılarımla

Gorkem merhabalar bizim Yaz maratonu icin diger bir kaynkta burasi var
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16436&page=2
Canakkaleden bir kac arkadasla irtibat kurucam,yol ve konaklama icin detayli bilgiyi sorariz tekrardan :)
Gazamiz mubarek ola sevgili Ankalilar Mayis ayina girmis bulunmaktayiz ,her ay basi kucuk ama cok onemli aciklamami tekrar etmek istiyorum ,sayin calisan ve tura katilmak istekli abilerim arkadaslarim ,kardeslerim vs lutfen gerekli yerlerden izinlerinizi alin (yengeler,aileler,isyerleri)
Tur zamani lutfen ani supriz yapmayin bu genc yasimizda kalbimize inmesin:)
Malzeme eksigi olan arkadaslar,ozellikle maddi durum acisindan SIKINTILI arkadaslar ,malzemenizi yazin elimden geldigince burdan temin etmeye calisalim ,olmadi borc vereyim, "Tour de 40 yilda Bir " az kaldi 8 haftaya sizlerleyim:)

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Görkem selam :

Güzel bir tur organizasyonu olmuş teşekkür ederim.
Yarın katılıyorum.
Anka organizasyonlarını düzenleyen, bunları ilan eden birisi olarak işin zor.. )
Hekes ile iletişim kurmak, şartları farklı olan kimseler için uygun zaman ve parkur beliremek kolay bir iş değil.
Ama bunları başarabilecek niteliğe sahip, sosyal bir kardeşimiz, arkadaşımızsın..
Anka grubundaki arkadaşlarında senin işini kolaylaştıracağını, yardımcı olacağına inanıyorum.

Sevgiler.

İyiakşamlar Anka'lılar. Bugün Mavi göl turu yapacaktık, son dakikada katılım az olduğu için Eymir'e gidenlerle bizde gitmeye karar verdik. İşte bir kaç kare;

Yer : SDS Bisiklet
Soldan sağa : Görkem, Can, Hacı Murat, Serkan

(link)

(link)

(link)

(link)

Daha fazla Foto. ve videolar için linki tıklayınız
(link)
Rar şifresi : ankabisiklet

Sevgili Görkem fotolar çok güzel olmuş eline sağlık. E Can Abi ile Mert de ulaştırırlar artık.

Bu arada SDS Serkan'ın kızarmış yumurtalı ekmek dilimine değinmeden geçemeyeceğim. Herkes yedikten sonra bir kenara çekilmişti. O nedenle 4 dilim götürüverdim göz açıp kapayıncaya kadar. Ne olduğunu bile anlayamadım. Mert'in kek ikramı da çok güzeldi ama sonuna yetişebilmişiz.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Doğrusu benim için yeniden değildi.. :) İlk defa Eymir'e gittim. Can da öyle. Kabul etmek lazım Ankara'da öylesi yerler çok fazla değil. (Gitmeden önce ben de neden hep Eymir diyordum, hatta abartıldığını düşünüyordum, şimdi kesinlikle öyle düşünmüyorum.) Tabii alternatifler bulunup Eymir'i akıllarda bu kadar eskitmemek lazım diye de düşünüyorum.

Tabii bisiklet bilincinin yerleşmesi de lazım. Mesela Batıkentte arkadaşlar yeni katılanların performansından dolayı planladıkları geziyi kısa tutmak zorunda kalmışlar. Öncelikle bunun iyi tarafını vurgulamam lazım. Kendileri devam edebilecekleri halde arkadaşlar ile beraber dönmeleri çok iyi bir yaklaşım örneği, tebrik etmek lazım. Ancak bu yeni arkadaşların da çok çalışıp onlara ayak uydurmaya çalışmaları da gerek. Şimdi Beynam, Karagöl 1-2, çok yeşil olmasa da parkur olması açısından Güvenç Göleti, Kurtboğazı gibi çok alternatif var ancak bu bölgeler biraz daha uzak ve parkuru daha zorlu, herkesin performansının eşit olmadığı bu ortamda Eymir güzel alternatif. Tesislerin bulunuyor olması da bir avantaj. Bence herkesin elinden geleni yapıp performansını yükselterek, hatta gruplar birleşip ortak projelerle kalabalık gruplar halinde faaliyetler gerçekleştirmeli. Elbette her grup yerleşim yeri, ekonomi, zaman gibi sebeplerden dolayı bütün organizasyonlarda birlikte yer alamaz, ancak diyelim ayda bir yapılacak bir faaliyette bir araya gelmenin getireceği faydalar da kesinlikle yadsınamaz. Nitekim diğer zamanlarda gruplar kendi imkanları ve performansları ölçüsünde istedikleri faaliyetleri gerçekleştirebilirler zaten.

Ankara'daki belli başlı grupların hangileri olduğu belli. Buradan bu gruplar için organizasyon yapan arkadaşları birbirleriyle iletişime geçmeye ve katılacak bütün gruplardaki performansı en düşük arkadaşlara uygun bir parkurda pedallamak ve gittiğimiz yerde tanışmayı ve kaynaşmayı sağlayacak (en basiti piknik ve/veya bisiklet konusunda brifing olabilir) faaliyet organize etmeye davet ediyorum. Kolayı değil zoru gerçekleştirmeye çalışmalıyız.

Yeni başlayan arkadaşlar için de şunları söylemem lazım. Ben de yeni başladım (uzun bir aradan sonra) başladığımda Serdar kardeş şahittir, evden bir kilometre uzaklaşmadan çok fazla yorgunluk hissediyordum. Yaklaşık 4-5 hafta oldu bu cumartesi aralıksız 48 km (4-4,5 saat), pazar ise Eymir turunda fasılalı olarak 80 km(5 saatin üzerinde bisiklet üzerinde kaldım) katettim. Hatta TRT yokuşunun tamamını çıkmaya ramak kaldı. Bunu Anka grubumuzdaki küçük ve büyük arkadaşlarıma, Hakan YAZMAN, Ali AKTAŞ (herkesi saymam mümkün değil maalesef ama bu forumu çok okuduğumu ve bu türden yazı yazan herkesi kastettiğimin bilinmesini isterim) gibi tecrübeli arkadaşların makale ve sorulara verdikleri yanıtlara, kendi inatçılık ve azmime borçluyum. Sağolsun arkadaşların verdiği cesaret ve özellikle Serdar kardeşin arasıra beni alıp (kendisi için çok yavaş olmama rağmen) kısa turlara çıkarması sayesinde devam ettim ve gerçekten yapılabileceğini gördüm. Dikkat edin yaptım değil ama yapabileceğimi gördüm. Demek ki bisiklete binebilen herkes de yapabilir. Amacım kimseyle rekabet ya da yarışlara katılmak olmadığından bu konuda son derece rahatım.

Bu arada SDS ve halkına da çok teşekkür ederim. Uzaktan çok cool olan bu güruhun aslında çok arkadaş canlısı olduğunu gösterdiler ve göstermeye devam ediyorlar. :)

Bende bugün için kas ağrıları vs problemlerim var ama kesinlikle ilk 3-5 km lik turumdan sonra daha fazlasını yaşamıştım.

Neyse fazla uzatmayayım. Herkese mutlu bir hafta geçirmesini diliyorum.

Murat dostum, yazını okudum. katılmamak elde değil. Belkide bir çok arkadaşımıza bu yazınla tercüman olmuş, onların da söylemek istediklerini güzel bir şekilde aktarmışsın.

Şuda bir gerçekki bende guruplarla beraber ilk pedal çevirmeye başladığımda aynı duygular içerisindeydim.. Ama zamanla gördümki ANKA adında bir bisiklet gurubunun mangalcısı olmuşum :D ve hepsinden önemlisi çok güzel dostluklar içerisine girmişim.

Sonuçta elimizdeki her parmağın birinin diğerine benzer olmadığı gibi biz bisikletçiler içerisinde de farklı kafa yapılarına sahip gurupların olması gayet doğal. Ama hepimiz sonuçta bisikleti sporuna gönül vermiş insalarız. bu Yüzden de yeni başlamış arkadaşlarımızı desteklemeli; onların yalnız başlarına pedal çevirmeleri yerine, her fırsatta yapılan gezilere, turlara ve etkinliklere davet etmeliyiz.

Anka bisiklet üyeleri merhaba;

Deniz abim ile konuştuk ayın 30'unda kısa bir Antalya turu atmak istedik ve bunu sizlerin fikirlerinize açık tuttuk... Gezi haritasını ben e-posta adreslerinize yolladım. Gezi planımız cuma akşamı otobüs ile Antalya'ya gidip,cumartesi sabahı Kepez civarında ineceğiz. Antalya'ya bisikletlerimizle girip harita da belirttiğim güzergahda ilerleyeceğiz. Pazar sabahıda otogara dönüp Ankara'ya geleceğiz...

Sorusu olan bana danışsın.

Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Sanırım bazılarınıza gitmemiş e-posta buraya da direk link koyuyorum...

(link)

• Beğen
Tepkiler: murty
@aurora79

Kardeş (insanların birbirine kardeş, dostum gibi pozitif sıfatlarla hitap etmesi beni çok mutlu eder) ben de senin sözlerine tamamen katılıyorum. Nereden bakıldığı çok önemli. İnsanlar gerçekten de birbirinden çok farklı, hatta bir kişiyi bile iki ayrı zamanda aynı görmek büyük şans. Ama nereden bakıldığı önemli, burada ve dışarıda bisikletle ilgili olarak tanıştığımız kişiler fikirlerini değiştirmedikleri sürece ortak bir noktaya sahipler. Hayata bakış açısı ortak yönlerle ilgili olan, ortak yönleri ön plana çıkaran insanlar farklılıkları sorun ederek hayatı birbirlerine zehir etmezler ve etmemeliler. Bunun yanında başka ortak yönler de varsa bunlar sadece pekiştirici olabilirler, bu yönlerin var olmaması ya da ortadan kalkması bisiklet sevgisinin varlığını yok edemez. Ben bu fırsatın iyi değerlendirilmesinden yanayım. Elbette bisiklete uzaktan ilgi duyan, belki imkanı da olan ama nereden başlayacağını bilemeyen, çeşitli sebeplerle çekingenlik yaşayan insanlar da vardır. Bu kişileri gruplara ve aramıza katmak, yol göstermek hepimizin görevi.

Bir organizasyonda Anka, ...., ..... ve ..... (grupları özellikle böyle yazdım yanlış anlaşılmasın) grupları veya buna benzer tüm gruplara mensubu olan kişilerin ortak organizasyonlarda bir araya gelip kendi gruplarının faaliyetlerini diğerlerine anlatmak, yaşadığı tecrübeleri aktarmak, birinin ya da ötekinin organizasyonunda misafir olmak gibi ortaklaşa yapılabilecek konuları paylaşmak konusunda birlikte hareket ettikleri bir günü ve bunun devamını hayal ediyorum.

Bir de mangalcımız olduğunu da yeni öğrendim. Mangalı da severim hani :). Mangal yiyeceğimiz günü hayal ediyorum.

Görkem şehir dışındaki turlar benim için henüz erken. Gittiğimde bundan çok zevk alacağıma eminim. Ama evli biri olarak, döndüğümde de aynı mutluluğu yaşayacağımdan emin değilim. :D. Şaka bir yana benim birşeyler söylemem için henüz erken.

• Beğen
Tepkiler: murty ve aurora79
Geri