Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@gokdaltercume

O abi Izmir yolcusuyuz :)
Bana Izmirden ne getircen :)

Scudo
Ben de pazar günü eşimi biraz da ısrar ile bisiklete bindirdim. Güzel oldu. Arka lastiğim patlak olduğu için biraz da eşimin kondisyonunu gözönüne alarak kısa tuttuk ama cuma günkü yorgunluğumun üzerine yetti bana.

• Beğen
Tepkiler: murty
@gokdaltercume

Ahmet abi bu hafta da arıyacağız seni demek :bayrak: Neyse sen hızlısın yetişirsin bize, hayırlı yolculuklar.

@aurora79

İyi günler Anka... :cool:

@Hacı Murat ŞAHİN

Ayaklar iyileşti diyorsun abi yani. Kondisyon artıyor yavaş yavaş :D

@stheaven

Evet abi güzel çekmişim bende. İnsan güzel olunca böyle oluyor :D :cool:

@murty

İzmir'in neyi meşhur abi ?

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Insallah haftaya cuma ben de sizinle antremanlara katilacagim... benlik bir rota belirlermisin görkemcigim ? ;)

Merhaba arkadaşlar. Bacaklar yerine geldi de geçiyor bile. Son birkaç gün mental olarak çok yoruldum hala da devam edecek, ne zamana kadar bilmiyorum. Şu yağmur olmayaydı kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı yani...

Selam Anka :)
Bugün hava durumu yağmurlu görünüyor ne yazık..
Oysa yeni aldığım km saati ve nabız ölçeri denemek istiyordum..
umarım yağmaz.
Görkem özürdilerim, seninle gidecektik almaya.. Ama yine takıntımım esiri oldum sabah erkenden gidip aldım..
sabır konusunda eksiklerim var sanırım:rolleyes:
Hava düzgün olursa sizlerinde katılmasını isterim.. msn im açık olacak.
güzergah, saat önemli değil.. (çokta uzağa gitmeyelim ;) )

@gokdaltercume

Abi Izmirin guzel kizlari meshur tecrubelerime dayanarak soyluyorum

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Iyi oglenler Anka :)

Günaydın anka :) cuma akşamı kimseye söz vermeyin.. Yine Beraber pedallıyoruz :D

• Beğen
@aurora79

Cuma günü boş durmak yok sabah 8 de sdsden eymire gidecegiz herkesi bekliyorum

Bildiğim kadarıyla cuma günü resmi tatil. Birşeyler yapabiliriz.

@aurora79
Deniz abi geliyorsun yane cuma akşamı :rolleyes:

@sottozero

Sabahleyin sanırım İronman ekibinden Mesut Giriç abimiz Eymir'e geliyor, tam emin değilim ama. Serdar abi akşam da bizim kendi turumuz var. Cuma etkinliği planlı yane :cool:

İyi ikindiler Anka. Neşeniz bol, gücünüz, sağlığınız çok olsun

Cuma günü saat 8.30-9.00 gibi ben de gölde olurum.
görüşmek üzere.

@raven1442

Görüşürüz inş. Akşam da turlayacağız görmek isteriz tekrar :D

Oooooooo cuma günü süper olacak o zaman. Mesut abiyle tanışmayı çok istiyorum zaten. İnşallah hava da iyi olur. Kondüsyonum yeterse hem sabah hem de akşam turlarına katılırım.

ANKA selamlar bugun uzun zamandir uzerinde calistigimiz( sagolsun GORKEM hic yardim etmedi:) abi sen bilirsin bana hic bulasma dedi :) )
bi adet logo tarzi bir sey hazirladim altini cizerek belirteyim cok ugrastim :)
100% benim olmadi ama simdilik idare eder sanirsam ,yarin musait olursam tshirt uzerine baski yaptiricam begenirseniz ,yani begenin :)

(link)

@murty

abi benimki XL olsun :) şimdiden teşekkürler

@murty

Abi şu siyahlıklar t-shirte basılınca aynı renk uyumunu sağlar, yanılmayınız. ;)

Birde Murat abi sen bilirsin abi bu işleri, sitemi tasarlıyoruz ?!" Ben anlamam o işten...

• Beğen
Geri