Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Anka grubu, herkese selamlar. sezon açılmış maşallah, pedallayın bakalım. Döndüğümde beraber pedallarız umarım. Bence logo güzel olmuş, ellerine sağlık Murat.

• Beğen
Tepkiler: murty
@Görkem Kılınç

Blog varya o yeter,sadece olayi biraz renklendirelim yeter:)
Cuma aksamlari da bir bozaci buldukmu ohhh :D

Muratcım Logo çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Getirde giyelim artık yaa :)

• Beğen
@murty

Logo güzel düşünülmüş. Bir tek şey dikkatimi çekti, siyahlık binicinin sol dirseğini biraz kapatmış. Yazıların konumuna bakılırsa halledilemeyecek birşey gibi görünmüyor. Temada bu profesyonellerin yanında bizim gibi amatörlerle, gezginleri çağrıştıran birşeyler de olabilir mi acaba? Google den baktım da aradığım gibi bir resim göremedim. Belki sizlerde böyle resimler vardır.

Eline sağlık adaş.

• Beğen
Eline sağlık.
Yalnız şu ANKA BICYLE TEAM yazısını transparan bir layer üzerine yazıp, oradan copy/paste ile imajın üzerine ekleyebilirsin. Yada Phososhop'un "Brush" özelliğini kullanabilirsin.

Transparan boş bir imaj aç.
Yazını yazdıktan sonra Edit/Define Brush Present'i seç.
Çalıştığın imajı aç.
Brush Tool'u seç ve imajın üzerine tıkla.

Brush Tool üzerinde renk seçenekleri vardır. Arkaplana göre uygun bir rengi seçersin orada, ve yazıya da istediğin efekti verdirebilirsin.

Bu arada bunları biliyorsan kusura bakma, notumu görmezlikten gelebilirsin.:)

@raven1442
Merhaba acik soylemek gerekirse gecen haftaya kadar photoshop islemlerinden bi haber yasiyordum :)
Kullandigim program Gimp ,dirsek meselesini sabah farkettim aslinda hata bana ait gecenin bir yarisinda lenslerim gozume yapisti artik acidan bu kadarini bitirebildim sabah bi baktim dirsek yok :D ikincisi siyahliklar brush ihtiyaci var ,gerci 1 saat once yeni resmi Gorkeme gonderdim simdi yeni resmi tekrar ekliyim
,yorumlarinizi soyleyin hemen mudahale edeyim ,ama dedigim gibi profesyonel degilim "crestock" yardimi aldim o kadarcik
Hala beceremedigim mesele cozunurluk ,sanki murekkep sacilmis gibi etrafa ,hem ayrica yazi tipinide degistirebiliriz,su muhasebe sinavini bi kurtarirsam logo uzerinde tekrar bir gozden gecirme yapabilirim,resim asagidadir buyrun;
(link)

@Hacı Murat ŞAHİN

Murat abi (bunu soylemek cok garip :) saka saka)
Abi dur ne gezgini yaptigin km yi biliyorum ben :D
200 km ortalamayi goreyim ondan sonra dileyin benden ne dilerseniz

@Serdar TEBER

Serdar abi yurt dışındasın sanırım :) Sağ salim dönmeni dilerim...

@gokdaltercume

Ahmet abi uçtun gene bir yerlere sanada iyi yolculuklar. Senide dört gözle bekliyoruz. Haftaya görmek istiyoruz aramızda :)

Murat abi turlar başladı, çalışmalar hızlandı...Ellerine sağlık çok güzel olmuş :)

• Beğen
@nükleer kedi

Uluslararasi oldugumuz icin :)

@Görkem Kılınç

Benim kucuk bir imzam olucakti orda bir yerde ,siyahlik dedigin o olmus sanki :D Ayrica bu ilk logo ,adamin dirsegi yok dikkatle bakarsan :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@murty

Ben bizim gibi amatörler dedim, gezginler diğerleri :D

Sen dur, kondisyonum 20 günde 8 katına çıktı. Bu hızla gidersem sana yol parası verdirmeyecem :eek:

@murty

Adamın dirseği yok demesini biliyorsun da foto.yu bana yolladığın zamanda yoktu. Var olanı yollada ona yapalım o zaman. Sanki ben görmedim onu :mad: :mad: :mad:

Yarınki Eymir turunda bir gelişme var mı. Hava biraz yağışlı gibi.

@sottozero

Gidiyoruz :) yagmur cok olursa yakınlarda biryer tercih edilir ama yagmayacak diye tahin ediyorum

@Mert Kabtan

tahmin ediyorum diyecektim :)

Geri