Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

AOÇ ye mi gidiyoruz

Scudo
Merhaba ANKA'lılar. Akşam turumuzu şöyle özetleyim;

Ben, Serdar Aktaş ve Hacı Murat Şahin abim ile Sanatoryum'da buluşup Güvenpark'a gitmeye başladık. Yol sırasında lastik patladı. Sds'ye gitmeye karar aldık. Biz tekerleği onarırken diğer grup arkadaşlarımızda geldi. Sonra Cinnah yokuşunu tırmanıp, Atakule'den Tunalıhilmi'ye indik. İnerken düğün arabasının önünü kesmeyi ve yokuştan aşşağıya inerken arabanın içinden laf atan kızlarla sohbet kurmayı ihmal etmedik.
Sds'ye tekrar uğrayıp Serkan abinin yeni demlediği çayları yudumlayıp bisikletden konular açıp sohbet etmeye başladık. Bir müddet sonra evlere dağıldık.

Gelen herkeze çok teşekkür ederim...

Saygılarımla...

OOO Ilk Cuma aksami etkinligi basariyla gerceklesti yani :)
Haci Murat abi artik sizde bizim gizli cemaatimize katildiniz artik:D

Günaydın ANKA'lılar. Dün kaybettiğiniz kalorileri geri almayı unutmayın pazar günü Eymir gölüne gidebiliriz.

@murty

Huşu içindeydik içim huzur doldu. :D Patlak lastik fazla sorun çıkarmadı allahtan. Cemaatin yüzü suyuna mı ne?

Daha gruptaki ilk faaliyette benden daha yeni Can'ın da olması iyi oldu yani :D. Yalnız Can diyorum ama yanlış duymadıysam bir ara sanki 40 yaşındayım gibi birşey dediği kulağıma çalınmış. Yeni idrak ettim. Doğruysa bundan sonra abi diyeceğim. Gerçi kendisi 25-30 yaşında bile göstermiyor neredeyse...

Ben de herkese teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: murty ve stheaven
Herkese selam,
Dün ilk şehir gece turuna katıldım.
Görkem,Deniz,Murat,Serdar,Faruk ve diğer arkadaşların sıcak, samimi dostluklarından dolayı teşekkür ederim.
Cinnah yokuşunda bana 10 dakika fark attılar.. ee performan meselesi.. sıkı bir antremen ve beslenme ile yakalarım umarım.. görkem yanımdan hiç ayrılmadı :) sabırı dolayısı ile ona ayrıca teşekkür..
İniş çok güzeldi..
En kısa zamanda tekrar turlarız umarım.
Şu an senelik izindeyim 6 günüm kaldı.. çalışma saatlerim izin verdiği süre katılmaya çalışacağım..
Yaş konusuna gelince birçoğunuzdan büyük olabilirim, kim nasıl hitap ederse etsin sorun değil.. hepiniz iyi insanlarsınız.

Can

Günaydın Anka... Bu pazarda yatıyorsunuz. Herkezin ayrı ayrı işleri varmış :( Neyse ben sorarım size :)

@stheaven

Durun harcamayin o izinleri simdi ,yazin daha uzun tura cikcaz

İyi günler Anka..Pazar günü olmasına rağmen pek oturamıyoruz galiba. :)

Malesef otururyorsunuz :D
Ya soyle kucuk bir panelvan bulup bisikletleri icine atip Camlidere yapsaniz olmazmi? Mesela Elmali...

@murty

Söylemesi kolay ta Çin'den. Abi milletin işi var işi anlamıyormusun yoksa adamlarla Eymir'e çıkacaktık :boese157:

Evet farkettim...

İyi akşamlar Anka. Can abi ile kısa bir Altınpark turu yaptık. Biraz aceleye geldi k.bakmayın.

Kendinize iyi bakın, Allah tekerinize taş deydirmesin :)

Ankara`da degildim ve neler kacirmisim neler... neyse ben bir konulari okuyayim, kacirdigim kisimlari telafi ederim.... Maalesef bu cuma da yokum, Izmir`de olacagim :(

• Beğen
Tepkiler: murty
Geri