Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Canyoldaşlarım, bu Cuma beni bagıslayın... zira Karadeniz'e gitmem gerek. Ama sonraki cuma günleri çelik atımla katılırım inşallah....
Ankabisiklet- kim tutar seni? :)

@gokdaltercume

Haklısın hocam, benimde bir nato almam lazım. Bazı ayıların kış uykusu bitmiş bulunmakta. :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
benimde bir nato almam lazım

Bir şey sormak ıstıyorum sadece merak ettım :)

Nato ne demek ? :D

Nato: Genelde polislere verilen fakat kolayca temin edebileceğiniz(10tl) bir bibergazıdır. :)

@zeynel

Abi ben diyorum ki 20:30'da Kızılay, Güvenpark da buluşalım. 10:00'a kadar pedallarız. Tabi bu sırada yemek molası falan da var. En fazla 20 km pedallarız diye düşünüyorum. En az da 5 km pedallarız. :)

Hava karanlık olacağı için fosforlu, açık renkli kıyafetler tercih etmeniz,
Kask, eldiven, gözlük mutlaka bulundurmalısınız,
1.50 vb. lastiklerle gelecek olan kişilerin hava karanlık olduğundan yollardaki su kanallarına, mazgallara vb. yerlere dikkat etmeniz gerekiyor.
Ayrıca bisikletiniz de ön ve arka aydınlatma sistemi olması yararınıza...

Bütün bisiklet severleri bekliyoruz.

Pazar günüde sayımız al olacağından öğle yemeği için Eymir'i ziyaret edelim. Tabi ki Eymir'e gelmeden bir kaç köy varmış oraları gezip Eymir'e girelim diye düşünüyorum...(Fikir önerilerinize açık.)

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: lindemann ve murty
@Görkem Kılınç

Görkemcim eymir etrafı köyler hiç güzel değil ve köpek dolu ..Bunun yerine eymire trtden değil patikalardan geze geze hatta arada oturup sohbet ederiz..teknik iniş yaparız güzel olur ...köyleri boşver;)

Forumda 50. sayfa derken 51 e girmis "Masallah" diyorum cok sevgili Ankalilar:)

Murty online gördüm seni. Ahmet Abi'nin (gokdaltercume) cep var mı sende? Bugün Eymire gidecektik ama haberleşemedik bir türlü. Varsa öm den yollar mısın?

Bence de maaşallah. Bunu yapacağımız turlarla şereflendirelim.

haci murat kardes,

dün ofis disinda oldugum icin haberlesemedik. bir ara msn den msj attim ama cevap gelmedi. umarim gec degildir.... bu günkü tur 1. hava muhalefetinden dolayi, 2. rahatsizligimin sürmesinden dolayi maalesef iptaldir. umarim programini alt üst etmemisimdir. pm ile cebimi yolluyorum....

en kisa sürede telafi etmek ümidiyle ...

ahmet

İyi günler arkadaşlar. Yağışlı bir hava ile gene baş başayız :) İnş. cuma günü de böyle bir hava ile karşılaşmayız.

Bu arada bu ne sesizlik arkadaşlar :045:

Yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı;

Bu bayramı coşku ve büyük bir gururla bisikletimin arkasına Ay Yıldızlı Bayrağımıda takarak etkinliklere katılmayı düşünüyorum. Eşlik etmek isteyen arkadaşlara duyrulur...

@aurora79

Eşlik etmek isterim planın nedir ?

Yarın hava yağışlı görünüyor. Umarım sabaha kadar düzelir.. Mert, abicim yarın sabahtan telefonlaşalım... Son durumu o anda karar veririz....

Günaydin ANKA!
Hava bu gün maalesef her 23 nisanda oldugu gibi kapali ve muhtemelen de yagisli olacak.

Geri