Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Gruba bir de acemiler alt grubu ekleseniz...

Aslında şaka olsun diye yazdım ama bir yandan mantıklı da geldi
Gruplara katılım belki de cesaret edememekten dolayı az oluyordur. Böylece insanlar kendini deneme ve geliştirme şansı bulurlar. Yahut kendine güvenemeyenler için de organizasyonlar olsa hafta için küçük küçük. Bunlara tecrübeli ve iyi kondisyonlular da katılıp örnek olsa, moral verseler hatta diğerlerini takip edip diyelim artık Beynam, Elmadağ turlarına hazırsın gibi yönlendirmeler yapsa.....

Bu gruplarla şehir içi küçük gezintilerle başlanabilir. Hatta mahallede görülen bisikelti idare eder çocukları bile gördükçe davet edebiliriz. Onlar da bu işin ellerindeki imkanlarla da yapılabileceğini görürler....

Katılanlar da yavaş yavaş kondisyonlarının, tecrübelerinin ve donanımlarının yavaş yavaş üstüne eklediğini görürler ve kendilerini daha hazır hissederler. Uzaktan bakıp çekince göstermezler.....

Tabii sabırlı gönüllüler lazım. Ancak yoğun antrenmanlar arasında dinlenme antrenmanlarını da bu şekilde yapmış olmazlar mı?

Scudo
Murat Abi hickimse daha Fransa Turuna katilmadi zaten siz baslayin gezilere zaten yavas yavas 200 km bulursunuz:)

Gorkem varmisin su turu uzatalim yaa :)
Valla icim icime sigmiyor simdi Myra taraflarina baktim diyorumki Canakkaleden Oludenize kadar insek:) bak ciddiyim ben ...Simdiden malzemeleri almaya basladim o kadar ki cadirdan led lambali fenere kadar :D

@murty

Abi bir çok kişinin izinleri tükenmiş olacak. :( O rotayıda başka bir tur olarak gidelim derim ?

225 bir kere hemde komsunun oglunu pisikletini almistim :)

Daha gecesinden zinciri koptu.turda lastigi patlattik,patlak onleyici zaten hic soylemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
İyi o zaman 200 km tur ayarlayalım ben de varım. Daha aşağısı kurtarmaz ona göre!! Yolda kalırsam beni siz taşırsınız ama, şimdiden söyleyeyim de. :D

@Hacı Murat ŞAHİN

Bence sen eymirle bir baslangic yap hocam... istersen haftaya carsamba refakat ederim ....

Hemen de gözün korktu değil mi?

Abi memur olduğum için hafta içi pek uygun değil maalesef. Ama gelmek isteyeceğimden emin olabilirsin. Eğer sen zaten gideceksen çok düşük bir ihtimal de olsa haftaya çarşamba duruma bir bakıyım. Eğer sadece benim için dediysen (teşekkür etmekle beraber) fazla mümkün görünmüyor.

Ben gidicem, gel takil... carsambalari özel antrenman izni var... e eymiri de özledik... al izni gel derim hocam... nerde memursun ?

@gokdaltercume

Onkoloji hastanesindeyim. İzin konusunu deneyecem. Saat kaçta yola çıkıyorsun? Benim eşim ve çocuğumu işyerine kadar getirmem lazım en azından, o nedenle 08:30 dan sonra hastaneden yola çıkabilirim.

@Hacı Murat ŞAHİN

Kolejdesin yani.... seni gelip hastaneden alabilirim... formayla mi gitcen ise ? :) Cikis saati sorun degil... ben uyarim sana.. zaten ben de sabah bebeleri bindiriyom servise, o yüzden 9-9.30 uyar bana...

Aslında kolejdeki de bizim ek binamız ama ben Demetevler ana bölümde çalışıyorum. Kıyafet problem değil izni bir gün öncesinden ayarlarsam sabah öyle giderim. İnşallah olur, Eymir sizler için klasik de olsa benim daha ilk gidişim olacak. Görüşmek üzere.

Bir de gelecek olursam sizin o taraflara araçla gelir oradan devam ederim. Şimdilik o saatlerde Demetevler Esat arası trafik pek çekici gelmiyor.

Günaydın arkadaşlar. Malum yaz git gide yaklaşıyor. Etkinlik takvimine şöyle bir baktım da Mayıs ayının 5 'inde Sincan Lale Şenlikleri var. Bisikletlerle şenliğe gidebiliriz diye düşünüyorum. Konu fikirlerinize açıktır :)

Geri