Scudo Sports

Ani'den Çıktık Yola! (Kars - I.Bölüm)

Sevgili Kevserciğim Dört günlük İstanbul-Ankara yolculuğu sonunda Seninle karşılaşmayı çok istemiştim. SDS de sizin geleceğinizi öğrenince sevinmiştik üç kişilik ekip olarak.
Sizinle bisiklet üstü Ulus yolunda aniden karşılaşınca çok sevinmiştim hemen foto ile görüntüledim iyide oldu.

Kevserciğim her zamanki gibi gezilerinizi tatlı,tatlı anlatman fotolarla bizlere aktarman çok güzel. Yolculuğunuzun sağlıklı kasasız belasız geçmesini diliyorum. Herşeyin gönlünüze göre olmasını diliyorum. Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
Scudo
@Necati Bilgen
Necati Abi, sesinizi duymak (yazınızı okumak) ne güzel. Bu vesileyle Kevser hanıma da tekrar teşekkürler.
Kendinize iyi bakın, selam ve hürmetler. :)

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
@Necati Bilgen

Necati Abi yolda giderken karşımda seni görünce inanılmaz şaşırdım ve çok mutlu oldum. Normalde o yolu da kullanmam demek içime doğmuş. Keşke önceden haber verseydiniz biraz da muhabbet imkanı bulurduk. Otobüse yetişmemiz gerektiği için çok üstünkörü bir muhabbet yapabildik sizlerle. Turumuzu da sağ salim güzel anılarla bitirdik çok şükür. Yazdıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim...

• Beğen
Tepkiler: murty
Müthiş bir gezi... yok yok belgesel. Kütüphaneden klasiklere bakmak güzel oluyor. Emeği geçen herkese ve sunum yapan kevser hanıma tekrar tekrar teşekkürler...:alkis:

Geri