Scudo Sports

'' anadolu performans yeni sistem ,ayda bir ağır tur.''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Erkan Közen

Fren-Vites kollarını alırken dura ace veya en azından ultegra alırsan daha iyi olur. Daha sonra yükseltmeye çalıştığında en pahalı olan şeyin fren-vites kolu olduğunu görüyorsun ve şevkin kırılıyor. Ama kollar yüksek olursa, gerisi yavaş yavaş yükseltilebiliyor. Gerçi 105'ten daha fazla yükseltmek istemezsin muhtemelen ama aklında bulunsun.

Ayrıca kondüsyonun yerindeyse üçlü sisteme gerek yok. Boşuna ağırlık olur. :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kudret Kurtcebe

abi 2 tane bisikletim olacağı için sorun yok, fitness için yol bisikletini kullanacağım,tur olursa da yolun durumuna göre diğer bisikletimi.. bu arada siparişi verdim..yavru ceylan altta :D

(link)

2.150,00 € iyi para hafiftir kesin ve karbon ve alman malı tayvandan gelmeyecek almanyadan gelecek bu çok daha iyi focustan asla şaşmamak lazım şimdi param olsa direk focus cyclo cross yol alacağım en az 3000 lira lazım..

@Tuncay Üner
çok dik yokuşlar çıktığımız için 3 lü sistem tercihimdir

@Kudret Kurtcebe

evet çok beğendim bende.. şimdi yol bisikletine alışma süreci yaşıyacağız..

• Beğen
@Barış Güney
dehşet makina kudret abinin dediği doğru bunla stabilize girmeye kıyamaz insan

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Erkan Közen

bende kıyamam Erkan merak etme.. bununla fitness çalışıcam... henüz 54cm mi 56 cm i karar veremedim.. 54 ün üst limitindeyim,56 nın alt limitinde.. ne dersin Erkan?

@Kudret Kurtcebe

aynı kanaatteyim.. asfalt döküp ve motorlu araçları yasaklasınlar ehuehu :D

• Beğen
Tepkiler: horsepower
54 56 yı deneme şansın varsa hangisi boyuna uygun ise hangisi ile rahat edersen onu al derim

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Erkan Közen

ultegra yerine 54 kadro 105 sistemliyi alıp aradaki farkla spd, ayakkabı ve bazı aksesuarlar aldım..

• Beğen
bu topik genel düşüncelerimiz için ,,,,,
brifing toplantı sonuçlarının analiz ve sentezleri...
anadolu performans ın formaları yok...sadece çalışma disiplini ve olaya sahiplenme var..olaylarımıza sahiplendik..kimler geçti bu köprü altından ama ben kalanlara bakarım ,,bahtiyar ve erkan kaldı ...valla açıkça en iyi adamlar sizsiniz olaya sahiplenme açısından olaya en fazla sahiplendiniz ,,,hiç bir zaman şikayet duymadım sizden ,,,ne olursa olsun dönmediniz ....bahtiyar 15 kilo bisiklet ile harikalar yarattı son tavşanlı -boyalıca hattında valla açıkça ben o bisiklete geçse idim bir hafta ağrıdan duramazdım benim yapacağım iş değil o 15 kilo bisiklet ile tavşanlı rampalarını ve hatta boyalıca rampalarını yemek ,,,,bahtiyar boyalıcadan sonra adeta uçtu 3 km lik rampada 25 eğimi gördük orada ve ekipten hiç kimse durmadı rampaları yedi ekip murat gerçekten uçtu ekrem ve ogün keza öyle ve bahtiyar ve erkan hele sona doğru hepimiz bastık topluca yalovaya girdik bu son tavşanlı etabı gerçekten bizim ekipçe başarımızdır birlikte bitirdik..140 km ye denk geldi ama 160 a eşdeğer oldu tabi rampalar ile..valla murat dostuma bakıpta kıyafetlerine bakıpta yav bundan bisikletçimi olur demek abesle iştikal olur bisiklette kıyafet ile forma ile yaşanmaz bisiklet formalarını giyip pahalı pahalı sükse atanlara şahit oldum altlarında 8000 yuroluk bisikletler var idi ama ruh yoktu adamlar 80 km den fazla gitmiyor idi..öyle stabilize yollara dalmaz idiler bizim etaplar zordur stabilize ve sert düz topraklar olabilir biz bunu severiz yani cyclo cross yol bisikletçiliğini asfalt da olur etaplarda ama onları stabilize ile harmallarız bizim zevkimiz bu ..evet nedir ruh ..................bisikletçi ruhu....zoru sevmek zordan hoşlanmak ................

kudret abi erdoğanlarda sabit maşa var ama benim bisiklete uymaz dedi,senin çatal nasıl uydu abi ondan almak lazım

@bahtiyar közen

benim çatal 43 cm uzunlukta ....üzerinde hiç bir yazı yok 43 cm lik çatallara bakacaksın bahtiyar

benim çatalı ölçtüm 50 cm geliyor şuan pedalın yerden yüksekliği 10-11 cm senin çataldan takarsam 7 cm kısa olacağından pedal,3 cm yerden yüksekliği oluyor benim bisiklete sabit maşa zor ne yapacağız kudret abi

@bahtiyar közen

araştıracağız dur bakalım elbet bi çözüm bulacağız bu arada ben kısa mesafe yarın garipçe yapacağım..

bende beykoz yaparım

@bahtiyar közen

bolca 140 lar ve 160 lar devrilince 64 km bana harbiden hikaye gelmekte...60 km yi 2 saat 10 dakikada aldık burayıda aslında 2 saat 10 dakikada alma durumu olabilir yalnız yerler yarın ıslak şimdi beşiktaştan sarıyere kadar durmadan basmaca yapacağım ve gene durmadan direk rumeli kavaktan çıkmaca iyi rampalar var tabi garipçe sapağına kadar gidip oradan döneceğim sapaktan aşağısı 4 km ,64 den 8 km düş 56 km ama garipçeye giderken rumeli kavağından 2 km rampa var ve sona doğru 20 eğim akabinde koç üniversitesinden sonra rampa devam ediyor evet toplam gene 60 km ye eşdeğer diyelim bakalım ne olacak yarın..tabi yarın 20 km rüzgar giderken beni dövecek dönüşte arkadan itecek..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri