Scudo Sports

'' anadolu performans yeni sistem ,ayda bir ağır tur.''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
diğer arkadaşlarımız burda başka yerde topik açmışlar kadıköy pedal diye kendi aralarında antreman yapmaktalar ..yalnız 90 km tempo 23 ise üstelik etapta fazla rampa yok orda o tempo düşük olmakta ..evet bostancıdan tuzla istikametten kurtköy bağlantısından etkili rampa yok,, direk eski ankara asfaltında etkili bi tırmanış ama kısadır ora ikinci kavşaktır ordan istanbul bulvar yolunda eğimi fazla olmayan çıkışlar sonrasında solda ballıca girişi var ordan mesafe fazla değil dönüşte sadece aydos tarafına dönmüş iseler viaportta tırmanış var az eğim sonra dik ama kısa aydos rampaları gelir ondan sonra teme gidiş orda rampa yok bu etap ile şile asla karıştırılamaz bıçkıdere de karıştırılamaz bu pazar aynı ekip aynı yerden polinez yapacak ama bu antremanlar onları asla şileye hazır duruma getirmeyecek belki bıçkıderede şansları olur o da belki,,bıçkıderede işin en zoru şile rampaları bu rampalar istanbul bulvar yolunda olmadığı gibi kurtköy pendik bağlantısındada yok ..evet biz sistemi koyduk 16 eylül bıçan dere ve 30 eylül şile ondan sonra 14 ekim olayı var.............

Scudo
ağır turların kuralları..

1- resim çekme olayı grubun sözcüzü olan bahtiyar tarafından yapılacaktır
2- kontenjan şu anda 3 kişidir,,
a- kudret
b- bahtiyar
c- erkan

3- 3 kişilik kontenjan vardır bu 3 kişilik kontenjana gelecek olanların en az 6 ay 100 artı km lerde zamana karşı çalışmış olmaları mecburidir
4- ekibin anlayışı gezi değildir...
5- herhangi bi rahatsızlığı olanların ilaç alanların durumlarını kesin belli etmesi mecburidir..
6- 18 yaş altı kabul edilmeyecektir...
7- beslenme şekilleri önemlidir ..ahmet aydının kitabı taş devri diyeti kitabını performans bisikletçileri muhakkak okuyacaktır....
8- bir performans bisikletçisi alkollü bisiklet sürmez bu tip anlayışlara sahip olanlar ekibe asla alınmayacaktır.
9- sigara kullananlar ekibe alınmayacaktır,,
10- derdimiz elit kişilerden oluşan bi ekip yaratmaktır...
11- karakter yapıları performanstan önce gelir ,önce karakterli kişilik sonra performans, ekib buna dikkat eder...
12 - anadolu performansın kurucusu olarak takım kaptanıyım tüm uzun yol tecrübelerime yeni gelecek olan 3 kişi kesin uymak zorundadır..
13- iç lastiksiz kasksız ve pompasız asla ekibe dahil olamazsınız
14- gelecek olan 3 kişiden yüksek tempolu arkadaşlar olabilir ama dediğim gibi önce karaktere bakacağız ağzından çıkanlara bakacağız tavırlarına dikkat edeceğiz eğer ekibin centilmen tavrına uymaz ise derhal ekipten ayrılacaktır.
15 -gelecek olan 3 kişiden resim çekmek isteyen olursa bunu burda paylaşmayacaktır burda paylaşacak olan tek kişi ve sorumlu kişi bahtiyar arkadaşımız olacaktır ..bilare bu durum sahada sürekli hatırlatılacaktır
16- resim çekme modlarına girilince durma olmaktadır bu da ekibin aleyhine olmaktadır...resim çekme olayları sele üzerinden sadece bahtiyar tarafından yapılacaktır bu konuda bahtiyarın tecrübesi vardır hareket halinde iken resim çekilecektir.....
17-bıçkıdere,şile ,etaplarının güzergahları yazılacak katılacak olan 3 kişinin kesin etabı önceden keşfetmiş olması şarttır...

misafir pedalşörlerimiz...ozan -ogün-ve cemo

bugün ufak kaza atlatdım tam bizim karakolun orda hafif sağa dönüş yapıyordum ki yerde hafif nem vardı ön teker kayıverdi
yere düştüm 1 metre kadar sürüklendim sağ dizimde soyulma oldu ama geçer hiç soyulduğnu anladım şimdi acı yok
bu tekerleri acilen değiştirmem lazım yoksa aynı olay tekrar başıma gelebilir 1.28 şart oldu

@Erkan Közen

geçmiş olsun aman dikkat, erkan tekerin silikti yalnış hatırlamıyorsam , 1.28 alacanda ama dişli olması lazımki kaydırmasın benim tekerlerdeki dişler fazla büyük değil,ama bu teker fena değil maxxis over driver 1.32 ama senin kadroya gelmez ,,

akşam erkanla beraber boykoz turu yaptık

@bahtiyar közen

bu gün bisikletin 2-3 yaprakları değişecek 16 eylüle sorun yaratır yoksa çekmeköyde 2 -3 yapraklar malesef sorun yarattı tekleme yaptı..bu da dişlerin bitmiş olduğunu gösterir hafif ayna kol slx ama 3000 km yi çoktan geçti 7000 lere geldi e yapsın artık 44 diş üstten değişti deorenin 44 dişlisi slx ayna kola uyum sağladı bir slx ayna kol almış başını gitmiş yuro 2.2 herşey iki misli eskiden ayna kolları 6 yıl kullanırdık banamısın demezdi ama ağır malzeme idi ,hafiflik uzun zamanda dez avantaj

parçalar çok pahalı yarın polenezdeyiz kudret abi bıçkıdereye hazırlanıyoruz

@bahtiyar közen

kadıköy pedaldan takip ediyorum bugün ben muratı gördüm sahilde muhabbet ettik 16 eylülde gelirse seviniriz...tabi durumuna ayar çekebilirse ayrıca barışıda gördüm yalnız 5 maddede yazdık herhangi bi rahatsızlığı olmayan dediğimiz için barışın durumu 5 maddeye girmekte ..bu gün aynı durumu konuştum dikkat etmesi lazım polinezde zorlama yapmayacak rampada ,rahatsızlığı devam etmekte ... farkında isen en ince ayrıntıları artık dikkate alacağım, kurallar olduğu için harfi harfine uymaca ......
barışın durumu uzun yollarda nüksederse bu onun konsantrasyonunu bozar kaza yaptırır...dikkat bi anda dağılırsa kaza olabilir...6 madde yüzünden kubilay ağır etaplarda var olmayacak..

evet abi herkes kendi kapasitesine göre gücünü ayarlıyacak

kapasiteden önce biliyorsun bahtiyar rahatsızlık olmamalı bedenen ,bu önemli ,bu rahatsızlıklar çeşit çeşit bana burda bi arkadaş kalpten rahatsız olduğunu söylemedi ve dragos rampalarına daldık onla ,tabi sonra kendisi söyledi ama çok geç oldu tabi kalbine pil takılmış burda insanlar rahatsızlıklarını gizlememeli ,kalbinde pil olanların performans yapması hele hele sıcaklarda basması sakıncalı,,,senin herhangi bi rahatsızlığın olmadı bedenen sağlamsın bahtiyar erkanda öyle eski kadrodan yok...ölen bi arkadaşımız vardı yüksek tansiyonlu idi, ilaç alıyordu ve tempoyu hızlı yapınca sıcakta kalp krizi geçirdi düşerken başını lavobaya vurdu ve beyin kanamasından öldü ..ben burda müteattit kereler insanları uyarmaktayım bu işin şakası yok metabolizmaya karşı gelinemez

polenez turunu yaptık ben fazla basmadım barış abi ile turu tamamladık güzel tur oldu

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
pazar bıçkıdere kudret abi

ogün misafir gelecek ozan keza öyle cemo öyle ..evet bu bıçkıderede mola az niyetimiz birazda pedal basarak kartepeye hazır olma durumu çünki 104 km sonra devireceğimiz 18 km rampa var bura zor gerçekten ama bunu başarma durumu var bahtiyar sen ve erkan geçen sefer 18 km rampayı es geçtiniz ama 233 km bi günde yaptınız bu az değil ve dönüşte o dil ovası 5 km dir orayı tırmandınız ,,,,,,,evet amaç bu bıçkıderede kartepeye hazır olma durumu ......

onur,saat 06.30 da bostancıda olacak onu alarak geleceğim saat 07.30 da çıkış yaparız 2 saat 10 dakikada alırsam gene yolu saat 09.40 da göçbeyli çıkışında olurum bakalım bu sefer ne olacak geçen seferki rekorun üstünde olursa yani 2 saat 20 dakika olursa da bu 2 ay boyunca uzun mesafeler yapamadığım için antremansızlığa veririz durumumu..

bıçkıdere beni hırslandırdı bu sefer rampaları yiyeceğim açın yolu

@bahtiyar közen

aynı hırsı kartepede istiyorum 104 km üstüne 18 i yiyeceksin ,evet bahtiyar misafir ile kadro karışmıyor kadroda eski dostlar var ogün misafir değil , o sıkı basan 26 cı , ama 28 e geçerse uçar eminim..ozan sınıfta kalıyor bir yıldır..bu arada kadıköy pedaldan mesaj atmışsın herhalde senin mesajı görmedi murat ve es geçti rotası başka hafta içi pazar galba gelemeyecek biz de biliyorsun teklif var ısrar yok barışın gelmesini istemiyorum çünki rahatsızlığı var .....ben onu düşünüyorum....doğaç senin mesaja ne der bilemiyoruz. şu an sana dönmemiş...

buhafta gelenlerle bıçkıdere yapıyoruz
1-kudret kaptan
2-bahtiyar
3-erkan
4-ogün
5-onur
6-cem

buhafta gelenlerle bıçkıdere yapıyoruz
1-kudret kaptan
2-bahtiyar
3-erkan
4-ogün