erkan malum herkes emekliye ayrıldı yada bisikleti bıraktı yada evlendi örnek kim hemen örneği verelim sevgili murat cağlıgil face den evlendi bir eş buldu kendine

ogün atomlarına ayrıldı kerim ise hepten yok oldu
ben yandex den kurtulamıyorum ama bir bakıma iyi oluyor artık hepten face 'e giremiyorum yandex izin vermiyor bence iyi yapıyor

artık kesin olarak buraya bakacaksın dükkandan face 'e giriyorum orada leptoptan sorun olmuyor face ' e girebiliyorum,
resimleri zati dükkandan yükleyeceğim bundan sonra
şimdi bu pazar yağmur kayboldu ,
şimdi teke tamamda ama ne için yapacağız orayı bizim hedef hep kartepe idi
kartepe zati yenildi bize boşunamı çalıştık bütün kış
bizim derdimiz 99 km sonra 16 km rampa çıkmak idi ve uygun zaman ise nisan-mayıs ayları idi ve nitekim işi mayısta aynen bitirdik şimdi şile tekelerden emekli olalım eylül sonu şile tekelere başlayalım çünki ekim sonu gündeme gelecek kartepe oranın o tepenin bizden daha çok çekeceği var :evil:
evet haziran sonu ramazan ama ben ct günü ya da pazar günü 06.00 çıkarak aynen ideal tepeden kayış dağına oradan aydosa dönüş aynı olur 50 km felan olur,haziran-tenmuz-ağustos devam eder bir iki resim atarım gene sabah antremanlarından evet polinezo yaparız ağustosa ,o yollar berbat idi ağustosa biter inşallah .
1-8-15-22-haziran pazar ben artık kısalara başlarım 50 km
çıkış saati 06.00 erenköy-09.00 bitiş