Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
evet kararını ver ozan her üç model bana göre iyi ama ben genede karbon alacaksam 10 kilo sınırında kalırım..

Scudo
10kg dan hafif olmasın mı diyorsun abi anlamadım

@Ozan Güner

evet 10 kilodan aşağı olursa dez avantaj stabilize yollara gireceğiz sarsıntı yiyecek hafif kadro sonunda biter sert zeminlerde uzun yollara gidiyoruz biliyorsun dayanma süresi ne olacak 5 yılda elinde kalırmı bu gün mehmet ali sana ne dedi karbon un çatlama riski var bi anda çatlar aliminyum öyle değil ama benim scott en ağır zeminlerde var oldu 50.000 km lere varmıştır kadroda çatlama yok 10.700 idi orjinali değişiklik yapınca 10.350 ye düştü 10 kilo sınırdır

@Kudret Kurtcebe
Abi benim scottı satmayacağım biliyorsun, eğer bisiklete zarar verecek kadar stabilize olan bir yola gideceksek onla gelirim, fakat kartepe gibi yerlere cyclo cross ile gelirim. Yani 2 side olacağı için problem olmaz o bence, ayriyetten bu 9.3 e pedallar eklenecek , suluk kafesi ve suluk eklenecek 10 a yakın birşey olacak zaten.

@Ozan Güner

Ozan kardeşim cycle cros a alıştıktan sonra bi daha mtbye binmezsin bende düz yolda=) artı sorayı unut derim en kötüsü 105 veya tiagra 9.3 hiç fena deil düşün derim zaten bi scott merakında var.Fiyatıda iyi sanırım jant set önemli onu araştır

@Ozan Güner

ozan biliyorsun bıçkıderede bayağı olacağız ora bizim etap ve şilede var olacağız şile eski yol stabilize evet buralarda eskiyecek saykon dediğim gibi ..kartepe ise güneyden suadiye çıkışı ora stabilize evet 9.3 alabilirsin genede scott 'ta karar kıl derim çünki örnek olarak ben varım scottlarda karbonlarda çok nadir çatlama oldu ama gıantta oldu ve hatta trek te bile oldu

@douach
Scott merakı değilde trek,scott,cannondale,specialized gibi markalar yapıyor güzel dizaynlı bisikletleri, diğerleri pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Hani parçaları özellikleri önemli ama benimseyemeyeceğin bir bisiklet aldığın zamanda binesin gelmez soğursun o yüzden

@Kudret Kurtcebe
Bunun çatalı dışında karbon bir parçası yok aliminyum. Scott olacak alırsam kararımı verdim ağırlığı ve parçalarıyla diğerlerinden daha önde.Erdoğanlar scott bayisi onlara bi sormak lazım fiyatı neymiş tam olarak

@Ozan Güner

Sana bi öneri Giant Rapid de bak derim 28 jant hem hemde cyclocros olmaya çok elverişli çok estetikler ve çok da pahalı değiller kaçkarda var

@douach

aman doğaç iki adet gıant karbon kırıldı hemde arkadaşlarımın valla süpriz gelir ozanı bulur gerçi hemen değiştiriyorlar ama niye morali bozulsun gıant artık sabıkalı scott ların sabıkası yok special izzetlerinde cannondale de öyle.trek bile çatladı..örnekleri var..

evet olay başladı ,saat 05.29 saat 06.15 de çıkacağım lay lom lom geleceğim .............

Ya ben sizi(yani bostancı grubunu ) buluşmak için muhtemel bi yerde bekledim 7 buçuk dakka baktım gelen yok devam ettim=))

• Beğen
Tepkiler: yılgör
@douach

kubilay pırlanta gibi çocuk.. gereksiz şeyler oldu.. neyse artık önümüze bakacağız.. sen sakın dert etme kubilay.. durmak yok yola devam.. bu arada gezi tur bölümündeki konumuza bir kaç resim attım bakabilirsiniz.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
beyler doğru değil ya neyse ..haritaya bakın çekmeköy rampalarından girilmedi burda hata bende değil bu yüzden ekip kriterlerini yazamıyorum ben çekmeköye girdiğim zaman yaklaşık 4 km rampa tırmandım durmadan devam ettim ve çavuşbaşı taraflarına vardım artı hata var yalnış yerden ekip girdi,,benim eğer önümde olsa idiniz sizi yakalardım ayrıca burda polemik yaratılmamasını rica ederim hata var ,ekip başta bunu kabul edecek tam sizin yalnış yerden girdiğiniz yerde adam resmen aşağıdaki yoldan gittiler dedi yani çekmeköy rampalarına girilmedi ,evet sorun değil bunlar olur ,hata bende aslında hepinizi bekletecektim o köprüde eğer önde kılavuz yoksa yalnış yere gidersiniz bu günki olay bence başarısızdır ekip olarak bunun nedeni haritayı iyi okuyamamak daha önce mesaj attım aslında önceden burada keşif yapılacaktı ...şimdi haftaya ısı 30 larda olursa polinez iptal olur rüzgar 45 lerde bu da dez avantaj.............evet 16 ekim bıçkıdere ilk 60 da durma yok yolun burda haritasını versemde gene bulamayacaksınız evet kılavuzunuz erkan olacak bu arada onur iyi sürüyor barış ilerletti olayı doğaç iyi ve ozan sonradan açıldı....kubilay ile yalnış anlaşılma oldu ama özelden ben hafta içi çalışma yaparım dediğini biliyorum o zaman bana öyle mesaj atmayacak bende ona güvendim bu gün ama keşke güvenmeseydim ben kubilayın orda çalışma yaptığını çekmeköy rampalarından cumhuriyet caddesine çıktığını ordan çavuşbaşına devam ettiğini zannettim bundan sonra olaylar değişecek beyler kılavuz erkandır kimse erkanı geçmeyecek bıçkıdere etabında son durum budur..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri