Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@bahtiyar közen

vakit geldi çattı bahtiyar,2 ay uzun yollara gidemedik ama sistemi öyle bi koydukki yavaş yavaş gene bıçkıderede olacağız ,16 eylül ,,ve 30 eylül şile ,,,,,,,,,,,,,,,,hazirandaki turu hatırlarsın yol yapımı vardı inşallah 16 eylülde biter...............

evet abi bıçkıdere yaklaştı polenez turunda kendimizi tartacağız.antıramanda ter dökmeyen savaşta kan döker

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@bahtiyar közen

bahtiyar bu iki ay dolu dolu geçecek kasım ayına bakacağız ,,,,kuru soğuklarda durmak yok......yağışta zati çıkmıyoruz......ekimde bi mollafenari olabilir....28 ekim kartepe var 30 eylül şile sonrası 7 ekimde garipçe olabilir .14 ekimde bi bıçkıdere daha ,ve 21 ekimde mollafenari.....

2 gürdür süren gıcık bir rahatsızlığım var..c.tesi de sele üstünde olamayacağım.. umarım pazara kadar düzelir.. :(

• Beğen
Tepkiler: horsepower
evet prosedür sert olacaktır...antreman yok 2 eylülde 32 km boyunca sert basış olacak ..lastiği patlayan kendi değiştirecek erkan kendi lastiğini bıçkıdere de değiştirdi yanından geçerken seni bekliyorum dedim göçbeyli sonunda ..ve nitekim çabuk geldi erkan ,yolu zati biliyordu nerde durulacağını bunlar önemlidir ,,2 eylül pazar günü, haritadan yola bakma ile sahada olmak arasında fark olabilir yolu bilmeyenler karıştırabilir ön aşama olarak oralara önceden aslında bi keşif yapılması pedalşörler acısından iyi olurdu ..evet yolu bilmek önemli giderken durma yok durma sadece polinez cafede olacak o da polinezin içinde......barışın rahatsızlığı için geçmiş olsun diyorum, ozan inşallah bakımı yaptırdı aksi takdirde rampada sorun yaşayabilir doğaç kaskına inşallah kavuştu ölüm virajları var buralarda insan hayatını kaybedebilir çok sert dönüşler var bu yol tehlikelidir....
gazanız mübarek olsun..

evet baştan yapamayacağım diyen hemen söylesin ,,hazır değilim diyen ve bu kadar antreman ile yapamayacağım diyenler hemen söylesin gocunmaca olmaz bizde diğer topiğe yazdım ne ozanın ne de doğaçın nede barışın nede yılgörün bir yıllık bi alt yapıları yok yani 100 artıları süratli almamışlar ..bu 2 eylülde aramızda çok büyük km mesafesi olursa bekleme olmayacak dostlar polineze önce varan yarım saat bekler ve sonra dönmeye başlayacak ...nitekim benim hedefim 08.30 da polinez kafede olmak yani bir saatte 32 km yi devirip 5 adet rampada asla durmadan süratli bi şekilde polineze ulaşmak hedeften saparsam en geç 09.00 da orda olurumki benim için asla iyi bi derece olmayacak....

günaydın ekip..
dün attığım mesajları doğaç ve ozan ve barış ve yılgör okumamış o anlaşılıyor yılgör dün akşam foruma herhalde hiç girmedi doğaç ve ozan ve barış girdi...ama benim mesajı okumadılar herhalde barış rahatsız ise bu aksilik onu formdan düşürür ve ekiptende düşürür dostlarım bizler yemek yeme turcusu değiliz bizim işimiz disiplin ozan da disiplin yok gece yarılarına kadar oturur 03.00 lerde mesaj atar bunu adet haline getirmiş ikinci handikabı cola tribi bunların hepsine karışırım anadolu performans adı altında çalışma yapacakların beslenmesine dahi karışırım yani canınızı sıkarım doğru beslenmeyen sahada yıkılır bu topiğin amacı doğru beslenme uyku düzeni,çalışma disiplin aşktır ..bize burda para verilmiyor bize dönen sadece sağlıktır sağlığımızın iyi olmasını istiyorsak sigaradan ve ağız alışkanlığı haline getirdiğmiz içkiden vazgeçeceğiz ayrıca çok doğru besleneceğiz gazlı içeceklerden uzak duracak fest foodlardan ayrı kalacağız ....

kudret abi benim rahatsızlığım ayıptır söylemesi hemoroid.. uzun zamandır sakindi,azmak için tur öncesini buldu.. sele üstünde haliyle acı çekiyorum.. :) ama biraz azaldı umarım yarına kadar daha da azalır..

@Barış Güney

geçmiş olsun evet kötü bir şans bu işte sağlık önemli asla zorlama yapmamalısın çünki sağlık ön plan ,,evet yüksek tansiyonu olan ve ilaç kulllanan bi arkadaş öldü bastığı için öldü gruba yetişmek için basınca hayatından oldu herhangi bi rahatsızlığı olan kalp ritm bozukluğu yüksek tansiyon artı ilaç almak durumunda olanlar, performans zati yapamaz......barış senin durumun gerçi o kadar tehlikeli değil ama konsantrasyonunu bozar mazallah bisikletten düşersin daha kötü olur benim basamaklarda başıma gelen sahada senin başına gelebilir dikkatli olmak lazım önce tedavi tabi...

abi % 50 azalmış durumda..%25 lere inse yeter bana.. sanırım sorun olmayacak..ne olursa olsun sabah 07.00 da üsküdardayım.. :)

@Barış Güney

ayıptır söylemesi barış bendede vardı ama yeşil çay içtiğimden beri yok oldu acı yemeyi kestim onun etkisi oldumu bilemiyorum zayıfladıkça çıkma olayı..ama 65 kiloyum şu an bi şey yok beslenme şeklinden kaynaklanabilir. yediğimiz şeyler dokunabilir ..

@Kudret Kurtcebe

Abi iyi güzel diosun da ben anlayamadım tam olarak...Zaten sen biliyodun en azından benim 100 kmler yapmadığımı şimdi nie bunları konuşuyoruz ben anlayamıyorum zamanında konuşsaydık hiç gruba girmeseydik!!! kopan kopucak yani yapılacak bişey yok da ,hani partnerler halinde olucaktık kopmaları azaltmak için falan?? Artı ben endi adıma ve biraz da Ozan adına konuşmam gerekirse bu arad 2 tana 90 km yaptık ve ben bi tane 40 km yaptım ve gayet rampalı antrenmanlardı bunlar. Bence şimdi burda konuşalım sen istemediğini söle hiç gelmeyelim bence bu kadar katı olmaya gerek yok fransa bisiklet turunada hazırlanmıyoruz.

sevgili doğaç dostum ben ozanı ne kadar eleştirsemde onu severim çünki ozan geçen sene bıçkıderelere geldi ve zoru tattı 130 km leri devirdi ama okul olayı adamı performanstan alır ama tabi ozanında yalnız çalışmaktan sıkılması var sevmiyor yalnız çalışmayı ama bence sevmeli çünki her zaman partnerlerin taymingleri bir olmaz ..şimdi ozan bu gün yaptıracak vites ayarlarını zinciri ne durumda bilmiyorum tekeri ne durumda, ilk alındığından beri o bisiklet bakıma gitmemiş ise bu sorun olabilir süratli bisiklet kullanırken ve rampada,,şimdi teknik problem yaşarsa ozan onu bırakarak gruba yetişeceksin beklersen sen kaybedersin herkez için geçerli bu,,, sözün bittiği yerdeyiz ilk 32 km de....

@douach

partnerler halinde olunacak zati ozan ile olacaksın teknik problemde beklemeyeceksin gruba yetişeceksin ozanda teknik problem olursa sen beklersen sen gelişemezsin onu anlatmaya çalışıyorum şimdi 90 km de kaç adet eğim 9-10 ve hatta 12 vardı orda yok o etapta yok burda zor olan eğimler fazla ve ozan ile arandaki fark ilk 32 km açılacak fransa turuna hazırlandığımız yok doğaç bizim tarzımız bu ......olacak olayları baştan söylerim sadece ..yapılan antreman kriterlerinden sonuçları yazarım durum budur açıkça şunu söyleyeceğim ilk 32 km de 5 adet rampada kopmalar olacak partnerler arasında bu da diğer partner açısından motivasyon düşüklüğü yaratır bunları hep bilirim asla motivasyon düşüklüğünü hissetmeden basmaya devam ,,

@douach

saat 16.00 gel doğaç yer fenerbahçe bisiklet yolunun bittiği yer...yeşil bisiklet çadırı var kocaman....

bu topikte en önemli başarı şu olacaktır tüm partnerlerin en yüksek eğimlerde bile birbirlerinden kopmaması ekip 7 kişi ise bu 7 kişi yani ben, bahtiyar, erkan, yılgör barış ,ozan, doğaç aynı anda birlikte rampaları almak ,ve birlikte çok az farkla hedefe ulaşmak bunun için ekibin çalışması tabiki olacaktır..kubilayın durumu ise ağbisinin temposu hakkında bilgim yok çünki hiç pedallamadık eğer kubilay ağbisini rampalarda geçerse aynen ekip ile gider ve gelir durum bu....

herkez bu forumda gezi yapıyor falanca 200 km felan yaptık diyor ama bi şeyi unutuyorlar kaç mola oldu ne kadar tempo yapıldı bu mola süreleri kaç dakika sürdü bunlar önemli tabi uzun mesafelerde 200 km de mola sayıları ne kadar az ise o derecede başarılı olunur biz bıçkıdere 130 km tepeceğiz burda mola sayısı 2 dir 2 ye çekildi 3 olursa bi anlamı yok bu da şu demek ilk 60 km basmaca göçbeyli sonunda durmaca burda 15 dakika mola en çok ,ikinci durak formula idi ama orada durmayacağız göçbeyliden ta aydos çay bahçesine kadar basmaca tabi iş zordur bıçkıdere bu olacak şimdi asla şunuda unutmamalı limitlerinde basmak adamı geliştirir siz zannetmeyin rampada geride kaldığınız zaman olayı başaramadınız hayır ister istemez gelişiyorsunuz ve olay tekrarlanınca bilmem kaçıncı turda aynı yeri uçarak çıkıyorsunuz bu da sahada çok var olma ile doğru orantılı şilede mola sayısı 3 dür şile benzinci ve sonra ta göçbeyline kadar durmayacağız sadece yolda çeşmeden su almaca orda fazla oyalanmaca olmaz...3 üncü durak aydos çay bahçe ...evet 9 eylül 110 km olacak polinez uzun işin en zoru 23 km sonra 3 km lik dik rampa alınacak ve durmadan basacağız ta dudulludan polinez kafeye ..bunları yapar isek iyice gelişeceğiz ..............

Geçmiş olsun barış

herkese selam
bu hafta başı iş değişikliği yaptım. hali ile yeni firmada işler yoğun fazla takip edemedim forumu.
boşladı sanmayın. ama kafam çok dolu işle.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri