Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan Güner

Delikanlı ben dün 40 km bisiklet yaptım kask arama derdine üsküdar kadıköy sirkeci derken 40 km oldu=) Neyse yarın naapıyoruz nereye gidiyoruz ? Nereye gidelim daha doğrusu

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
@douach

kask için çok ucuza, kadıköyde pazarın kurulduğu yer var idi şimdi otopark oldu orda bi bisikletçi ali var...meydanın orda doğaç oraya uğra malum şimdi mağazalarda fiatlar uçuyor............

@Kudret Kurtcebe

Açıkçası ucuzunu değilde istediğim kaskı arıyorum fakat sezondaki kasklar bitmiş istediğimi bulamadım düşünüyorum naapıcağımı.Uvexi tek satan delta bisiklet o kötü işte istediğim kask onlarda bitmiş tek bir seçeneğim kaldı onu alıcam sanırım istemden de olsa

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 30C. Rüzgar Hızı: 25-40 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 23C. Rüzgar Hızı: 30-40 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

@muradcaglidil

Abi biz yarın sabah 6:30 da bostancıdan başlayıp sanırım Ballıca yapıcaz Ozanla ,isterseniz bize katılın öğlenleyin zaten sıcak oluyo

• Beğen
Tepkiler: muradcaglidil
selam doğaç, sabah evdeki durum belli olmuyor..gece uyur muyuz o da belli değil. sabah hafif kestirecek boşluk bulursam öğlen çıkarım düşüncesindeyim.

• Beğen
@muradcaglidil

bugün dinlendim ve bisikletin bakımı ile uğraştım.. yarın müsait olucam murat abi..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
partnerlerin birbirleri ile çalışmasının faydalarını 2 eylülde göreceksiniz bu önemlidir. 2 eylül bizi nereye hazırlayacak polinez uzun a 110 km ye yalnız 9 eylülde buluşma yeri dudullu gerçi daha var program için ilk 26 km durmadan basacağız bilare goggle maps lingini göndereceğim cadde cadde yazacağım güzergahı bu önemli...evet 9 eylülde bostancıya gelen partner dostları alarak direk 10 km sonra dudullu kavşağına ulaştıracağım kubilayın kesin gelmesi lazım artık 100 artı zamanı geldi....kubilay bıçkıderede başarılı olmak istiyorsa polinez uzunda var olacak ..............erkan ve bahtiyar dudulludan katılacak,şimdi eylül ayındaki bu etaplarda var olursak kartepede ne kadar var olabileceğimizi göreceğiz..............evet aramızda bir çok 100 artı yapmayan dostlar var...ama bu önemli değil eylül ayı bu bakımdan bize iyi bi fırsat evet kısa mesafe 40 lar oldu sonra 74 ler 80 ler oldu ve sıra 100 artılara geldi....160 km den başlar ıronman turlar tabi burda zamana karşı durum söz konusu ama ekip yeni olduğundan dikkat ederseniz dönüş serbest sürüş dedim yani herkez kendisini yormadan partneri ile devam edecek şimdi herkez partnerinden sorumlu olursa ortaya güzel bi tablo çıkacak diye düşünüyorum yalnız tek bi handikap vardır partnerlerin bir araya gelememesi iş, vs sebepler yüzünden veyahut bir partner fazla çalışır diğeri çalışamaz bu gibi durumlar en aza indirilirse ekipce gelişme sağlanabilir..önemli olan partnerler arasında saatlerce mesafe farkı olmamasıdır ...performans ekipte en önemli konu ise partnerinden geri kalma durumu bu konuyu irdeleyeceğiz...bu neden olur formsuzluktan olur ,az antremandan olur,şu bi gerçekki bu ekip henüz yeni doğmuştur ve işin başındadır ama bi gerçek vardırki partnerler birbirlerini kesin bulmuştur................bundan sonra yapılacak iş partnerlerin burda organize olarak antreman çalışmalarına hız vermeleridir evet hepinize 2 eylülde başarılar dilerim....

kubilay dostuma bi öneride bulunacağım kubilay daha önce polineze geldi kavacıktan çıkmış yine ordan inmiştik,şimdi kubilay ogün bugsbunny in gazına geldi ve gidişte rampaları ogünün arkasından hızla tırmandı ama dönüşte bahtiyar ve erkan onu beklemek zorunda kaldı kubilaydan istediğim asla gaza gelmemesidir ağbisine partner olacak , partneri ile devam edecek bir çok kez benim başıma sahada bu tip olaylar geldi mehmet ergenede ogünün gazına geldi,ve o gün kaza yaptı evet ekipte partner bilinci gerekli ekip içinde hızlı basanı yakalamak için partnerini terk eden sondan toplarmı toplayamazmı buna dikkat edersek iyi olur 2 eylül kolay bi etap olacak ama 9 eylül biraz daha zor olacaktır.....

herkese selamlar kudret abi bisikletime yeni aldığım parçaları taktım yani ayna kolu sonra bir ayarlama çektim test sürüşü yaptım makina şahane oldu 2 eylülde görüşürüz

• Beğen
@bahtiyar közen

hoş geldin bahtiyar.. hayırlı olsun bisiklet,evet sezona 4 gün kaldı yıkalım dağları..................

günaydın ekip.......................
evet saat 07.00 de üsküdarda olmak zor olacak ama mecburuz bütün eylül ayı gene sıcak gececek ekimde saatleri bir saat ileriye alırız ..ısı 30 derece sabah rüzgar 25 km den sonra 40 km ye çıkıyorki bu bayağı bi rüzgar demektir...kuzey doğu, giderken bazı yerlerde yandan bazı yerlerde önden vuracak..iç lastik artı pompa şart evet kask gerekli çünki son derece dik ve inişli yerler var ,,,,,çalışmalarımızın semeresini göreceğiz..............evet şafak 3 tür............

12.20 de geldim eve müthiş bi tur oldu gene, evden 6.20 de çıktım 7 yi 7 geçe çamlık büfede idim ( kulaklığım bisiklete dolanınca 3 dakika kadar onla uğraştım ) 45 dakkada evden çamlık büfeye vardım. 90km yi bulduk fakat bu sefer rota biraz farklıydı, gidişte aynı yolu gittik aydos üzerinden ve 10 dakika önce vardık çamlık büfeden ballıca 1 saat 10 dakika sürdü 8.30 da vardıktan sonra yarım saat dinlendik çay içtik dönüşe 9 da geçtik. Dönüşte ise ballıcadan istanbulparka doğru sürdük ve okan üniversitesinin yanından geçtikten sonra pendik tershane istikametine doğru bastık ve 40 lardaydı tempo sabiha gökçeni geçtik pendik tershane sapağından girdik, sonra pendik sahil yoluna indik marin türk ün yanından çıktık orda bi sularımızı doldurduk migrostan 10 dakika sonra yola devam ettik ve pendikten bostancıya kadar rüzgara karşı 33 ortalama ile durmadan bastık 40 -45 dakika boyunca çok iyi geldik orayı bostancı meydanda ise turu noktaladık tur bittiğinde saat 10.47 idi Yani 1 saat 47 dakikada tamamladık dönüşü ve dönüş istanbulparka doğru sürdüğümüz için biraz uzamış olmasına rağmen çok iyi geldik yaptığımız tempo çok güzeldi. 10.47 de oturup biraz dinlendikten sonra kaçkar bisiklete uğrayıp bakım ve aklımızdaki bir kaç soruyu sorduk 1 saat kadar orda oyalandık ondan sonrada 12.20 de eve geldim 90-95km arası birşey yazdı, çok güzel bi turdu aynı yolu almayıp değişik bir yerden gitmemiz güzel oldu. Bostancıda ayaklarım çok fena ağrı yaptı fakat maden suyu içip ağrı kesiciyide aldıktan 15 dakika sonra kesildi ve şuan üstümde geçen yaptığımız tur gibi aşırı bir yorgunluk yok, gittikçe gelişiyor bacaklar anladığım kadarı ile

bravo ozan harikasınız..öğle vakti bende murat abiyle çıktım.. güzel çalışma oldu.. yarın dinlenme günü.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
ozan, baz 90 km alırsak,toplam saatlere bakalım gidiş ve dönüş,2 saat 57 dakika....mola 30 dakika ve migrostaki molayıda katarsak 40 dakika molaları saymıyoruz..tempo 35 olmakta oldukça yüksek çıktı şimdi bu etapta rampa sayısı fazla yok ,biliyorsunki rampalı etaplarda iş değişir bu pazar işin en zoru 5 adet rampadır bu beş adet rampada durmadan polinez kafeye ulaşacağız evet iş ilk çıkışta oldukça sert olacaktır yalnız ilk varan yarım saat bekledikten sonra dönüşe geçecek bu bakımdan bazılarıımız varırken diğer arkadaşlar dönüşe geçebilir ,, evet bu pazar herkez çok az farkla polineze ulaşırsa çok iyi yoldayız demektir haziranda 60 km boyunca 6-7 10-19 eğim rampaları aldı ekip hemide asla durmadı 15 dakika gecikmeli geldi bahtiyar, erkanın lastik patlamasa idi murat ile aynı anda varacaktı,,önemli bi başarı sağlandı haziranda ,lastik patlamaları önemsizdir önemli olan sonuçtur..bu ekipde aynı dereceleri bu pazar alırsa ki alabilir çok iyi yola girdiğimizin delili olacaktır ben ümitliyim bu ekipten bu ekiple biz hem bıçkıdereye hemde şileye saldıracağız...aslanlar gibi..

herkes poleneze hazır geliyoruz çekilin yoldan aman dikkat rampa aşağı inerken önünüzü görmeden hız yapmayın rampa sonunda iki adet keskin viraj var hız 20 olmalı

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri