Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Merhabalar

Ben ilk önce kendi adıma konuşayım çok güzel bir antrenmandı Ozandan sanılandan daha iyi bir performans geldi Tebrik ediyorum.
-Kozyatağı-Bostancı-Uğurmumcu-Ballıca aynı yoldan dönüş toplamda 89.5 km 22 km ortalama hız
-Bostancı-Uğurmumcu arasını 50 dakika hallettim / Uğurmumcu -Ballıca arasını 1 saat 20 dakikada aldık küçük kayboluşlar ve kısa duruşlarla
-Ballıca da Kahveci Ramazan abimizden 2 çay içtik muz yedik dinlendik 40 dakika kadar
-Aynı yoldan döndük 1 saat 25 dakikada kayboluş olmadı ama geri dönüş gidişden çok daha rampalı idi bence dönüş peformansımızda gayet başarılı idi daha iyisi de olurdu zamanla da olur Ozanla birlikte gelişicez.
-8 de Uğurmumcudan çıkmış olduk 7 de çıksak daha iyi olurdu Ozanla da ortak kanımız çünkü sıcak gereksiz yere yoruyor rüzgar olmadığı vakit.

Scudo
Evet rüzgar olmadığı zaman güneşin tepede olması sebebiyle çok yaktı güneş bizi özellikle dönüşün daha zor olmasıyla beraber çok kötü oldu , 1 saat daha erken çıkılabilirdi ama kendi açımdan konuşmak gerekirse uyku düzenimi oturtmadan bu mümkün değil.Tebrikler benden doğaç çok iyiydin gerçekten

Valla doğaç kudret abiyi aratmadı aydosa geldik hadi 15 e sabitle dedi benim kasktan boşalan terleri mola yerinde görenler su mu o diye soruyolar inanmadılar ter olduğuna :D

• Beğen
Tepkiler: yılgör
@Ozan Güner

Estafurullah ya KUdret abide mi öle yapıyo=) .BU arada o ter muhabbetini bilmiyodum ben suları sen aldın hep su sponsorum Ozan a teşekkür ederim=)

• Beğen
Tepkiler: yılgör
partnerler belli oldu.......
ozan ve doğaç ikili kesin partner................
yılgör ve barış partner...........
bahtiyar ve erkan zati epey zamandır partner............
ve ben murat ile.......
kubilay bizi yakalayacak.................

2 eylülde eksik olan malzemelerimizi tamamlayalım sezon başlangıcında performans sürücülerinin kaskları olması mecburidir .kurallara uyma olmaz ise elimde hazırladığım kağıdı 2 eylülde imzalatacağım genel konuşuyorum ..isim vermiyorum polinez kısa da çok tehlikeli bi viraj vardır orda mehmet arkadaşımız çok kötü kaza yaptı kafada kask vardı olmasa idi ölmüştü evet arkadaşlar iş ciddidir kask şarttır ben benim antremanlarıma gelenleri genelde kaskı olmadığı zaman kağıt imzalatırım ..bunu yapmadım ama sezon başlangıcında bu uygulamayı başlatacağım ..evet 2 eylüle herkez hazır artık............yarın ben saat 08.30 motor iskelede olacağım üsküdarda, karşıya geçeceğim 42 km düz yol yapacağım yılgör ve barış gelirim dedi....

Bu sıcaklar nedeniyle iyi bir kafa lambası aramaktayım. Çünkü ön farlarım olsa da zifiri karanlık yollarda yetersiz kaldığını geçen yıl yaptığım Göçbeyli-Kadıllı-Mollafenari ve bu yıl yaptığım Samandıra-Alemdar üzerinden Polonezköy turlarında gördüm. Bu arada Doğaç ve Ozan'ı zorlu havada gerçekleşen turdan dolayı kutlarım.

evet 2 eylülde partnerler arasında mesafe farkı olursa inisiyatif partnerlerde olacak ya temposunu düşürecek partnerinin yetişmesi için yada kendi temposunda devam edecek ve partneri arkada kalacak, tempoda zorlanan partner bence partnerinin beklemesini istememeli ama antremanlarda durum asla böyle olmayacak partnerler birlikte çalışacak 2 eylül artık sözün bittiği yerdir.................

@Kudret Kurtcebe

Eğer spor profesyonelleşirse işin içine para gireceğinden doping kaçınılmaz oluyor. Eskiden Doğu Bloğu ülkelerindeki kadın atletlerin erkeksi görünümlerini ve bunların kırdıkları ve günümüzde hala kırılamayan rekorları vardı. Bu doping olayları 1997'de ameliyatla erkek olup Andreas adını alan 1986 Avrupa Gülle Atma şampiyonu Heidi Krieger gibi mağdurlar da yaratıyor.

@Cem Şentin

cem yarın saat 16.00 da fenerbahçe orduevi tarafına gel sahil yolu bisiklet yolunun bittiği yerde salcano çadırı var ora yeşilin standı bisiklet kiralanıyor ben orda olacağım saat 16.00 da sabah 08.30 da üsküdarda olacağım karşıya geçeceğim sonra akşam 16.00 da ordayım kafa lambasını yanıma alırım..

@Kudret Kurtcebe

Ama grupta genel olarak birbirinden kopmasa güzel olur aslında.Bu arada ismi vermene gerek yok Kudret abi o benim kasksız olan biliyorum.Hafta içi o işi halledicem bugün Ballıcaya gidip dönerkende kask ihtiyacımı fark ettim zaten.Delta bisiklette veya Bike and Outdoor da tanıdık varmı indirim falan olması açısından=)

doğaç çok ucuza kask var illa pahalı olması şart değil delta, velespit yeşil illaki vardır orda.....kaçkar göztepede ...25 liradan başlar 150 liraya kadar gider......
şimdi partnerlerin durumu antremanda birlikte çalışma olmalı ne kadar çok çalışırlarsa o kadar birbirlerini tanırlar antremanlarda amaç budur partnerli çalışma..herkez partnerini bilecek gücünü bilecek..kopma illaki olur ,nitekim haziran ayında bıçkıdere etabında murat ben ve bahtiyar ve erkan var idi 07.15 çıkış dudullu ve 60 km sonra göçbeyli köyünün çıkışına vardık durmadan gidildi teknik arıza erkanın lastiğinin patlaması şimdi erkanın tekeri zati çok kötü idi iç lastiğin patlaması normal bisiklet bakımı şarttır özellikle tekerde... evet kopma oldu 6 dakika murat bana takdı ,erkan çabuk geldi tekeri onardı şimdi tekeri çıkarıp takmasını bileceğiz evde prova yapacağız bunun için aparatlar lazım tekeri janttan çıkarmak için prova yapılırsa iş kolaylaşır sahada ,evet gönül isterki partnerler aynı güçte olsun bu biraz zordur nedeni çok çalışma yapmak lazım ekip 9 kişi
ise bu ekip sürekli çalışması lazım toplu şekilde ve uzun yollarda bu da zaman alır ama işin başındayız.....

@Barış Güney

valla açıkçası herkez çalışıyor ben yatıyorum ne olacak benim halim.....;) şimdi açıkça şunu gördüm şu 1 ay içersinde herkez bilinçli , olaya sahip çıkma açısından, bence herkez olaya tam konsantre olmakta ve başarılı olmak istiyor yavaş yavaş mesafeler arttırılacak zati yapılan son antremanlar ile gerek doğaç ve ozan ikili olarak ve barış ve yılgör polinez kısa mesafeyi garantiledi bu açıkça iyiye bi durumdur, hekimbaşından çıkış ve ilk rampayı alış uzundur bu rampa hemen gelmiyor...
akabinde çavuşbaşı tabelasından sola köprüye giriş çeçenistan rampası kısa ama duvar çavuşbaşı köyünden başlayan 1 km lik rampa ve son iki adet rampa kısa ama dik en sondaki rampa zorlayabilir oraya dikkat durma olmayacağı için o son rampada güç kontrolü şimdi ısının kaç derece olduğu belli değil cuma ısı 32 derecede yani ayın 31 inde ......wunder lingini önümüzdeki hafta vereceğim..

barış ile sabiha gökçen bostancı turu yaptık benim ve barışın işlerinden anca saat 15;00 de yola çıkabildik.
sıcaklar beni yedi dönüşte kartaldan sonra tempom çok düştü :)
kondisyonumu arttırmam lazım .

yarın sabah ağrım olmaz sa vapur iskelesindeyim 8;30 da.

sabah mesaj atarım foruma.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri