Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan Güner

10 dakika iyi ,tabi ki gelişme var,devam 10 günde iş kolaylaşacak,bisikletin bakımı önemli ozan...

Scudo
kubilay linge tıkladım harita yok goggle a yaz goggle maps de oradaki sistem daha iyi..

Abi bide turdan sonra bacaklarımda acayip ağrı oluyordu hafifte yorgunluk 2 side yok şuan.Hani daha uzun bi antrenman olsa devam edebilirdim.Bu cumartesi yapıyor muyuz herhangi bir antrenman ?

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

ct gün sen ile ben uzun ' a soyunacağız saat 08.00 de bostancıya gel sıcağa aldırmayacağız artık ,bostancıdan çıkacağız güzergah ,pendik kaynarca,kurtköy pendik sapağı ve devam ederek istanbul bulvar yolu balllıca girişine ora son ..dönüş ballıcadan aynı yerden ve istanbul bulvar yolu viaport,aydosun güneyi ve kartal uğur mumcu devamla kayış dağına ordan başı büyük mesafe uzadı...

@Kudret Kurtcebe

abi bakımını yaptım, henüz sürmedim.. yarın çıkıcam zaten.. bakalım artık.. :)

@Ozan Güner

bu turu hesapladım goggle mapsten yaklaşık 80 km dönüşte rampa sayısı aydosta başlayacak ve uğur mumcudan sonrasını biliyorsun orda bir iki rampa var....toplam 85 km ye denk .. ....

İyi bir deneme olacak o zaman polinez için hadi hayırlısı inşallah bu turuda çıkartırız

bir ara konuşmuştuk, bir iki programı karşıya da yapabiliriz.gidiş beşiktaş, sarıyer (çayırbaşı) boğazdan rölanti, çayırbaşı, bahçeköy, zekeriyaköy, gümüşdere dönüşü gümüşdere, havantepe, garipçe, sarıyer, boğazdan beşiktaş..

eskiden o bölgede otururdum, farklı yokuş ve yol kombinasyonları yapmaya müsait..boğaz tek sıra, aralıklı gitmek şartıyla büyük ölçüde güvenli, belirli yerlerde istinye, arnavutköy, bebek biraz yavaşlamayı göze alarak..

• Beğen
Tepkiler: yılgör
teşekkürler kubilay 180 irtifa dil ovası tarafları oraya gebzeden inişli çıkışlı eğimli rampaları alarak geleceğiz 100 km değilmiş 88 km ama dönüş önemli güneyden yaş feribot olayı benim canımı sıkıyor artık kuzeyden dönüş var çok sert olur ona o.k denilirse bu ağır tur kapsamına girer çene dağına tırmanış dehşet bi irtifa ve dik rampa ve mollafenariye varış 80 km yazacak tuzlaya 160 ı aşar km olarak ama rampalar ile 180 e vururuz işi ,bu güzergah bence mantıklı ama düz yol arama dönüşte....

@muradcaglidil

murat güzelde dönüş biliyorsun adamın aklını alıyor ortaköye geldiğin zaman gidemiyorsun bol bol egsoz yiyorsun ben derimki dönüşü maslaktan yapmak ve oldukça fazla kavşağa dikkat ama yollar geniş çok daha çabuk varıyorduk zincirlikuyudan beşiktaşa ,öteki türlü emirganda felç oluyor trafik ve rumelide ve bebek girişi ortaköy en belası ,,garipçe yaparız ve o rampalarıda alırız senin dediğin güzergah gidişte iyi dönüş kesin maslak rampası ve zincirlikuyu ve beşiktaş..

25 ağustos ct günü ozan ile 85 devireceğiz bi şey kalmadı 2 eylüle hava isterse 40 derece olsun gideceğiz katılmak isteyen olursa bence iyi olur kendini uzun yolda yeterli görmeyenler için bence fırsat...saat 08.00 bostancıda ...artık saatler ileriye alındı sezon geldi kapıya dayandı....kışın zati erken kalkma yok sabah sabah soğuk yemek iyi değil...

@Erkan Közen

erkan kartepe ekime gidecek ekim sonu oraya hazır olanların gelmesi lazım aksi takdirde perişanlık durumu bide partnerlerin hepsinin kondüsyonu iyi olması gerekirki o vakit olsun bu eylül ayında bütün turlara gelenlerin kartepede şansı var zati arada ekimde bi mollafenari yapacağız kesinlikle etap pendik kurtköy sapaktan mollafenari ve izmite iniş ordan maşukiye ve kartepe otel ,iniş suadiye sapanca yolu ve izmite varış ve dönüş çok sert olacak dil ovası rampa 5 km ve gebze ve tuzla temden idealtepe sapaktan ben ayrılırıım 270 km dir...bi günde 13 saatte başardı iki kişi evren tuğutlu ve faruk 28 ler ile tempoları 22 oldu ve güzergahları aynı değil onlarda mollafenariden gitti ve izmite vardı ordan maşukiye üzerinden 18 km rampa çıktılar aynı yerden döndüler ben biliyorsun sevmiyorum aynı yeri dönmeyi en çetin yola girme durumu kartepe 1300 rakımdan suadiyeye iniş adamın gerçekten aklını alır ora tarih belli ekim ayı son pazar..

ozan,,,,,25 ağustos ct günü disiplin şöyle olacak tuzlaya kadar önde gidecek ben seni arkadan takip edeceğim önemli olan durmadan, düz yol bu çünki ayrıca saati tutacağım...esas zorlanacağın yer poyraza karşı kurtköy pendik sapaktır..burdada ben öne geçerek senin yorulmanı engelleyeceğim ...ve esas olay rampa gelecek kurtköy tarafına doğru istanbul bulvar yolunu takip edeceğiz hafif çıkışlar öne geçecen.. ki buraya gelene kadar kaç mola olacak o sana kalmış yorulduğun an mola ondan sonra akşama bel ağrıları çekme...
ve ballıca köyü son yer....orda dururuz ..yarım saat ya da 45 dakika öne koyacam seni ve aynı yolu dönerek aydos istikametine doğru, işte burda çetin iş başlayacak aydosun güney rampaları kısa ama oldukça diktir......çay içilen yere doğru devam mola ,,,,dönüş ordan sana zor gelecek çünki o son rampalar hiç bitmeyecek gibi gelecek evet durum budur...çalışma disiplini..

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi bende gelmek isterim fakat 6:30 yapsak antremana başlangıç saatini bence herkes için daha ii olur saat 8 de başlanırsa antremanın ortalarına doğru sıcaklık çok artar ve zor olan antreaman daha da zor hale gelir.Bu bir öneri tabi

@douach

doğaç durum şu zati kalacağız sıcaklara ve tempo ozana göre olacak, o gün 32 derece olacak ,,, toplam 80 km
06.30 da çıksakta gene sıcaklara kalacağız.....

@Kudret Kurtcebe
Tamamdır abi anladım, molayıda olabildiğince minimumda tutmam lazım ki bir işe yarasın.Yanıma muz alıcam iyi enerji veriyor muz :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri