Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@douach

doğaç sen tekde yapabilirsin yılgör tek yaptı barış tek yaptı ozan keza öyle.....murat müsait ise olabilir...

bu gün sahile dönüşte uğradım barıştan sonra...dostları gördüm nejat dostumu eski sıkı yol bisikletçisidir 60 ına merdiven dayadı ama hiç göstermez..fıtık ameliyatı olunca eskisi gibi rampaları artık alamıyor 17 tempoları görürdü ama şimdi 12 tempo onun için zor olmakta bügün bir takım olayları anlattı nejatın triatlondan arkadaşları var bunların çalışmalarının çok ağır olduğunu anladım yol bisikletinde başlangıçta en büyük çarkla düz yolda basıyorlar son viteste tüm güçle tam 20 dakika buna canmı dayanır ama bu da etkili bi çalışma durumu,,,,,sonra normal tempoya geçiyorlar, ilk 20 dakika en büyük çark yani 52 diş ve en yüksek viteste tüm güçle basıyorlar...

herkesin geçmiş bayramını tebrik ederim burada baya değişmeler olmuş vauvv uzun zamandır forumu pek takip edemiyordum.Tekrar görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@engin güner

engin kaçak engin,ne vakit gelecen, 2 eylül sezon başladı ..he babam ekip çalışıyor yeni dostlar var ...

(link)

27 ağustos ısı 28 derece rüzgar 15 km yalnız 2 eylül belli değil bu hafta sonu belli olur ısı 25 derecelere inerse şık olur tabi rüzgarın gücü 10 km olmasıda bizim için avantaj..

8 eylül itibari ile sınavım var sürekli bisiklete binmeye çalışıyorum lakin doktorun eklem rahatsızlığı sebebi ile uzak durmam gerektiğinden 2 ay dan uzun süre koca bir balkon yaptık vucuda :)

@engin güner

benimde köprücük kırıldı engin basamaklardan düştüm ama şimdi kaynama oldu fazla zorlama yapmıyorum 26 haziranda oldu olay...antremanlara katıldım rampalarda sorun yok zati kuvveti ayaklardan alıyorum....eklem rahatsızlığı için geçmiş olsun antreman eksikliğin olabilir ama kartepeye çıkmış adamsın yahu..çabuk toplarsın..

kudret abi bir arada düz yol çalışalım bence, şöyle 150 km gibi ne dersin

@Kubilay Özgüç

düz yol için tam ring düşünmek lazım kubilay düz yol izmite var ama gebze taraflarında eğim 6 dır..100 km, dönüşte 100 km ne etti 200,yalnız izmit dönüşü dil ovası oldukça diktir ve 5 km dir.. aynı yerden dönmek bana ters şimdi nasıl bi etap olur bu 75 km gidiş düz yol 75 de dönüş etti 150 km sabiha ne yazıyor 64 km 150 bile değil düz yol bulmak lazım avrupa yakada büyükçekmeceden tekirdağ düz sayılmaz hafif meyil 6 eğim yaklaşık 97 km dönüş 97 etti 194 km şimdi kısaltmaca olur ama sorun şu ki dönüşte emniyet şeridi sıfır düz yol etap istanbulda bulmak gerçekten zor....bi de bize yakın olması lazım..ayrıca büyükçekmeceye nasıl gideceğiz ...göktürk tarafları güzel ama oraya araç ile gitmek lazım ordan 150 km etap çıkarmı onu bilmiyorum..göktürkte sürdük geçen martta düz sayılmaz düz yol var ama eğimler 6-7 yerlerde..

@Kudret Kurtcebe

kudret abi ben hiç oralara bisiklet ile gitmedim ama link de göreceksin ki sadece bir tane kategori dahilinde yokuş var oda en düşük kategoriden (link)

not:bu rotayı git gel şeklinde veya körfezi dönüp feribot ile bitirebiliriz.

Öncelikle bütün grubun bayramı kutlu olsun. Mümkün olduğunca bireysel tur yapmaya gayret ediyorum. Ama iş arayışım nedeniyle geçen Perşembe yaptığım Büyükada turu haricinde rampalık tur yapamadım. Umarım bu arayışım olumlu biçimde sonuçlanır da daha fazla tur yapma şansım olur. Artık mali açıdan bağımsız olmam gerek. Bu arada Yeditepe Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri'ne % 100 Bursla girmeye hak kazanan Ozan kardeşi kutlarım.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
körfez nasıl olur kubilay bostancıdan izmite gelmeden döneceğiz güneye sonra aşağıda hiç rampa yok yalnız gölcükte tırmanışlar var topçulara doğru kısa uzun değil,,olabilirde bisiklete para alıyorlar ona gıcık olduğum için feribot olayını topçulardan artık sonlandırdım.....yoksa tavşanlı gibi bi etap hepimiz için iyi olacaktı tavşanlı giriş boyalıca çıkış sıkı etap 10-19 eğim rampalar düz yol malesef yok ...............hadi geçtik feribotla gebzeden sonra tuzlaya kadar 10 km boyunca çıkışlar ve inişler var....dönüş gebzeden aynı yol olacak bu da bana göre değil kubilay artık tam ring olmalı uzun etaplarda şile öyle bıçkıdere öyle..

Bugün başıbüyüğü tekrar alıcam (Çarşamba) sabah uyuya kalmassam sabah alıcam bu sefer en verimli saatleri sabah, 2 saattir yatakta dönüyorum uyuyamadım ama 5 saat uyku yeter inşallah 6.30 gibi kalkıp 7 7 buçuk gibi başlıyacağım eğer gelmek isteyen olursa yazabilir bu konu altından telefon numarasıyla beraber ben sabah kalktığımda ararım haberleşiriz, durmak yok çalışmaya devam hadi yattım ben iyi geceler :)

Günaydın herkese kalkmayı başardım :) Birazdan ufak bir kahvaltıdan sonra çıkacağım bittikten sonra kriterleri yazacağım yine, görüşmek üzere

Evet 9.20 de geldim eve 7.36 da başlangıç yaptım tura evden (fındıklıdan) biraz daha kısa sürdü tabi ama bu antrenmanda daha önceki antrenmanlara göre daha iyi bir performans sergiledim. 7.36 da çıktım tam 8.26 da ordaydım gidiş 50 dakka sürdü gidiş yine yordu beni tabi gidiş rampa ağırlıklı olduğu için,8.40 a kadar dinlendim çamlık büfe'de, ordaki hacı abi bugün teksin hayırdır ceza mı verdiler sana dedi :D Yok dedim geride kaldığım için extra çalışıyorum selamı var bu arada herkese, 8.40 da çıktım 9.20 de burdaydım dönüş 40 dakka sürdü ve dönüşte özellikle çok iyi geldim o kısa rampaları 14 15 ile çıktım aslında 35dk olabilirdi bi 5 dakka yolda ön kaset 1 e geçmeyince biraz onunla uğraştım.30km yazdı evden gidiş dönüş bi 5km az yazdı sanırım. Dediğim gibi bu turda hafif bi hareketlenme gördüm kendimde sanki çalışmalar işe yarıyormuş gibi umarım bu şekilde performansım artarak devam eder :)

• Beğen
Tepkiler: yılgör
@douach

sevgili doğaç, müsait değilim, gece refakat nedeniyle düzgün uyuyamıyorum, programları o günkü duruma göre yapabiliyorum..bisiklete binemezsem gün içinde zaman bulup yarım saat filan koşarak idare edeceğim. selamlar

@Kubilay Özgüç

rotayı göremiyoruz kubilay
tekrar yollamayı denesene

@Ozan Güner

ozan 10 gün kaldı uyku tutmuyor seni adrenalin yükselecek evet gelsin sezon ......

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri