Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@yılgör

evet specialized yani benim deyimimle speyşıl izzetler hakikaten iyi bisiklet katogorisinde ama pahalı galba onlarada bakayım

Scudo
(link)

uygun fiatlara var burda evet speyşıl izzetler zati trek, scott ,cannondale speyşıl izzet hepsi dünya markası..

evet yarın sayımız çoğaldı....

1- kudret-murat--
2- barış-yılgör-ozan,-doğaç

saat 06.00 bostancı adalar iskele önü ben akşam 23.00 de yatarım...

barış yarın 775 metrenin hikayesini anlatır bol bol güleriz ne adamlar var bu camiada yahu..;)

@Kudret Kurtcebe

İsmim Doğaç.Bide 2 gruba ayrılmasının sebebi tam olarak nedir performans farkından mı

@douach

doğaç ilk murat ve ben süratli basmaktayız yalnız ben seni yarın rampada bırakmayacağım uzun süren bi rampada başıbüyükten ta kayış dağının rampa bitimine kadar beraber çıkacağız ve tempomu sana göre ayarlayacağım önemli olan ekibimize yeni dostları kazandırmak ,,,,,senle 10 kişi olacağız ve birlikte çalışarak gelişeceğiz ve partnerler sıralamasında ilk dörtte yer alacaksın şimdi ozan ve barış ve yılgör iyi gidiyorlar ,,,,ama senle rampa çalışması yarın birlikte yapacağız yazılış olarak öyle yazdım ama kesin yarın beraberiz.....

merhaba doğaç, kudret abi partnerler birbirini takip etsin, fazla kopma olmadan gidelim ister.
performans grubu zorlayıcı değil...senin dün akşam girdiğin entry e baktım. düz maşa 26 mtb ile söylediğin tempoda
rahat rahat gelirsin.( gruptaki bisikletler 28 ama 27-30 temponun üstüne çıkmıyoruz)

• Beğen
Tepkiler: yılgör
@muradcaglidil

Merhaba

Ben kendi antremanlarımı 45 km mesafede yapıyorum ve bütün mesafede ortalamam 27 ve üzeri oluyo düz yolda grupla çok rahat 30 gidiyorum.O zaman yarın keyifli olucak tempomuz birbirine çok yakın.

@Kudret Kurtcebe

Tamamdır o zaman Kudret bey, Murat beyinde yazdığı gibi bir tempo bana çok uygundur zaten normal antrenman tempom öyle, inşallah birlikte olmaktan keyif alırız bende arkada kalmam sizi zor durumda bırakmam.Yarın görüşmek üzere o zaman 5:50 gibi bostancı iskelede olurum

@douach

desene doğaç ,iyi tempon o vakit çok güzel ....evet bu arada 2 eylülde polinezide yaparsın ve hatta 30 eylül şile topikler acık ..yarın murat ben doğaç bi üçlü olma durumu ve ozan barış ve yılgör bi üçlü mükemmel daha ne olsun..kubilayda geliyor ama o da fena değil ağbisi gelirse şık olur...

@Kudret Kurtcebe

Yok öyle demeyelim hemen yarınki duruma göre konuşalım bunu düz yol tamam ama rampada boyumun ölçüsünü alabilirim=).Bence ben yarın bi düşük performans grubuyla başlıyım aslında bi iddia da da bulunmadım ama tırstım bi an neyle karşılaşıcağımı tam bilmediğim için.Yarın görücez artık

@douach

zati amacım düşük performansları olan arkadaşların partnerlerini bularak gelişmesi..amaç şile gibi etaplara hazırlanmak ama aşama aşama 40 km sonra 80 sonra 100 ve artısı murat kanki dostum biliyor bıçkıdere etabında ilk 60 km yi haziranda aldık ekip durmadan devam etti 6-7 -10 -19 eğimli rampaları aldık murat kanki dostum bana 6 dakika fark yaptı ben ikinci oldum 2 saat 10 dakika ile tempo 28 km yalnız 26 haziranda basamaktan düşünce sert bi biçimde köprücük kırıldı gerçi geçen ct pek fazlada geride kalmamışım performans olarak ama tabi etkileyebilir uzun mesafede bakalım göreceğiz şilede ne yapacağız 180 km ye eşdeğer ora...evet işin gerçekten zoru 100 artılarda sona doğru atak yapabilme gücü yavaş yavaş çalışarak hepimiz bu işi yaparız yeterki azim olsun...aramıza hoş geldin doğaç...

eylem zamanı saat 04.52 saat 05.30 da evden çıkacağım.....bu antremanlar sonucunda nihai hedef te buluşmaca orda acı çekme var 2 eylül polinezo ,,,bana 80 yazacak ve sonra 16 eylülde uzun polinezo var 110 km ,,,,,a grup bostancıda buluşur saat 06.30 b grup dudulluda bekler , ozan ben barış yılgör ve doğaç gelirse seviniriz ve murat 16 eylüle ayar çekerse iyi olur...güzergah 16 eylülde bostancıdan iç erenköy ve dudullu ve alemdardan reşadiye ve cumhuriyet köyden polineze varış dönüş çavuşbaşı sapaktan direk hekimbaşına ordan beylerbeyine.....25 ağustosda başıbüyükte son bi cila yapar ve bismillah deriz sezona başlarız.....

Ne kadar ekiple beraber kalamasamda kendi açımdan iyi bir antrenman oldu dönüşte bacaklarım iyice açıldı,turun ilk 10km si hiç bitmicek sandım çok zorlandım,gidiş 1 saat sürsede dönüşü 35-40 dakkada aldım.tabi teknik etmenlerde vardı 26 jant 15 kilo ve inik tekerle biraz zor oldu , fakat bende çok feci şekilde formdan düşmüşüm, o yüzden pazartesi günü aynı yolu tekrar alıcam gruptan katılmak isteyen arkadaşlar olursa beraber haberleşip gidebiliriz.Katılan herkese teşekkürler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri