Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kudret abi bugün 6 sı hastaneye gittinmi durumun nedir inşallah iyidir

Scudo
hastaneye gittiysen iyi haberler ver bize kudret abi

@muradcaglidil

evet aynen altına imza atarım şimdi şile yapılacak ekimde 4 mola var ve yerler belli bıçkıderede 3 mola var yerler belli...iyileşme devam ediyor bugün hastane sonuçları çok iyi..röntgene baktık doktor ile köprücük kemiği yukarı doğru gitmiş uctan kaynama var eğer aşağı doğru kırılma olsa idi sinirlere baskı yapacağından durum vahim idi o vakit ameliyat durumu bu durum yok 10 gün sonra bi kontrol daha ve 1 ay sırtımda klavikula bandajı ile dolaşacağım bisiklet yok ..ağustos başlarında seleye yavaş yavaş geçerim deneme amaçlı sürüşler başlar o da caddebostan bisiklet yolunda..

erkan ,bahtiyar şimdi geldim saat 10.00 dan beri hastanede idim mahşeri kalabalık yav bu millet resmen dökülüyor neden yeterli et yiyemiyorlar asgari ücretli ne yapacak adamın eline ayda 4000 lira geçmesi lazım işçi o vakit mutlu olur aynı şekilde çiftçi insanlar mutsuz işi olmayan çok olanda hikaye paraya çalışıyor ve sonuçta sağlık sorunları ile uğraşan bi millet beslenemez ise ne yapsın bu millet, insanı yaşatacaksın insanı kahretmeyeceksin bu ülke ne vakit insanca yaşayacak ve mutlu olacak bu ülkede mutlu insan bence yok çalışan mutsuz çünki sevmediği işi yapıyor parasıda azsa iki kere mutsuz, işsiz zati bitmiş sonuçta biz ne yapıyoruz seleye geçiyoruz bizim en büyük avantajımız spor yapıyor ve adam gibi besleniyoruz hastane ile işimiz anca kırıklarda olur..

@Cem Şentin

@Cem Şentin
kudret abi şile topiği kapanmasına rağmen yine oraya mesaj atıyorlar

@Kudret Kurtcebe

Bu sevindirici bir haber. Umarım çabuk iyileşirsin ve yeniden birlikte turlar yaparız.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
çok sevindim kudret abi cumartesi evdemisin öğlenleyin ziyarete gelebilirim

@Erkan Közen

olsun erkan cemo yabancı değil o bizim maskotumuz biliyorsun geçen sene bıçkıdereye tek başına gelmişti..

@bahtiyar közen

gel bahtiyar evdeyim erken yattım onun için mesajını göremedim erken yatıyorum biliyorsun 23.00 de yattım , adresi biliyorsun başımın üstünde yerin var bahtiyar dostum..

anadolu performans

tüzük.....

bizler forma yaptırarak tek tip olmayız isimlerimiz ile varız....bizler falanca bisiklet grubuda değiliz hiç bir gruba mensub değiliz sadece anadolu yakada faliyet gösteren performans yapan bi ekibiz bisiklet sporuna inanmış kişileriz....başkaların anlayışlarınada saygılıyız ama tarzımız bellidir ...bizler yarışlara sıcak bakmayız kişilerin birbirleri ile yarışına karşıyız yarışlar rekabeti getirir rekabet ise kişilerin birbirine yabancılaşmasını ,gerçi pro takımların avrupada olması güzel bi tablo gibi gözüksede herkez ama herkez isterse bağımsız olarak pro takımlarını oluşturabilir ...spora ,bisiklet sporuna para karıştırılması ne kadar etik bunu sorgulamak durumundayız bisiklet sporu halka mal olmalıdır..
anadolu performans özgür bireylerden oluşmuştur burda hiç kimse birbiri ile yarışmaz kendisi ile yarışır kendisini geliştirir...düşüncelerimiz çok radikal gelebilir açıkça sporun her çeşidine para karıştırılmasını tasvip etmiyoruz spor halka mal olacak bu işi para için yapmayacağız .....spor tüm halkın malıdır...............spor sektöründen paralar kazananların etik olmadığını düşünüyoruz...yalnız bisiklet firmaları için durum aynı değildir bisiklet firmalarının herkeze bedava bisiklet vermesi düşünülemez bizler sadece bisiklet yarışlarına paranın karıştırılmasına ve yarışların organize edilmesine sıcak bakmıyoruz bisiklet üzerinden rekabet kişiler arasında yapılamaz bisiklet yarışları rekabete dayandırılamaz bu düşünceler bizi bağlar evet bisiklet sporu halka mal olmuştur ve kişiler kendileri için yarışarak kendilerini geliştirmeleri esastır anadolu performans bu düşüncelerin bayraktarlığını yapacaktır

saygılarımla

anadolu performans

kurucusu..

kudret kurtcebe

namı diğer çavuş............

geliyorum abi 13:45 ordayım

(link)(link)(link)(link)http://ressimyukle.netau.net/?d=1IKK7IYMH4

(link)

üst kadrodaki bu siyah çizgi çatlak değil nikalaj kopması .....

(link)e

evet bu bisikleti satmaya kesin kararlı isen bahtiyar burdan satış yapabilirsin ve city bike salcanoyu gördün amortisörlü ve 28 jant ama üst gidonu değiştirebilirsin...

Geçmiş olsun Kudret Abi, hem sen hem de bisikletin için. Tam da senin turlara katılmayı düşünürken bu haberi almak üzücü oldu :(
Fotoğraflardan pek birşey seçilmiyor fakat maalesef kadronun yenisini vereceklerini hiç sanmıyorum, kullanıcı hatası kapsamında garanti dışı olarak değerlendirilecektir bu hasar. Eğer yurtdışında olsaydık bazı firmaların crash-replacement adı altında kullanıcı hatasına rağmen hasarlı kadro üzerine belirli bir mebla ödeyerek yeni kadro ile değişim uygulamaları oluyor. Scott'da da var mı bilmiyorum ama varsa bile Marintek bunu ne duymuştur ne de uygulamaya yanaşacaktır sağolsun..
Neyse hayırlısı olsun, iyi tarafından bakarsak bu sayede hep istediğin cyclocross bisikletine zoraki de olsa nihayet bir geçiş yapmış olacaksın. Ama tabi sen de sakatlanmasaydın daha iyi olacaktı.
Bir an önce iyileşmen dileğiyle..

@Emre TAŞCAN

teşekkürler emre dostum,kadro çatlak değil, gürsel dostum bir videodan seyretmiş bana anlattı bu gün ,bir cm bir kalınlıkta çatlamış karbon kadroyu dağıtamamışlar ,bu karbonlar gerçekten çelikten sağlam olmakta ..iyileşme devam ediyor bisiklet tam sayko kros şehir bisikletine dönüştü bıçkıdere etabını yedi bu bisiklet, 28 jant dehşet farketti artık 26 ya dönüş bitmiştir..

@Erkan Közen

sorun yok erkan gürsel hocam beni rahatlattı bu gün çatlak olan karbonların kırılmasının çok zor olacağını söyledi...videolarını seyretmiş...ayrıca benimki çatlak değil üst nikalajın kopması ..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri