hali hazırda ekipte var olanlar...
1- bahtiyar
2- erkan
3- ogün
4 -murat
beş adam var bu yaz çetin güzergahlarda ozan okul dolayısiyle epey ara verdi ama 1 temmuz ve 15 temmuzda aramızda anadolu yakada bi biz varız bu forumda ağır turlar yapan ve sayımız az ....zati en çok 15-20 kişi yeterli olur performans ekip içinde herkezin özel hayatı var vakit ayırması bazen güç olmakta erkan bu konuda en şanslı çok ferdi çalışma yapabilir...
gezi organizasyonuna açtığım ağır etaplara davetlileri davet ediyorum herkeze açık tur gördüğünüz gibi olmuyor şile 200 ve tavşanlı etapları kış aylarından çalışması olanlar içindir kışın durmayan yazın yolları yer aksi takdirde serilir kalır..böyle hobisi olanlar yok face e baktığımda bi şey göremiyorum yüzde 80 i yemek diyor başka bi şey demiyor,biliyorsunuz biz ekip olarak pek fazla mangal turlarında bulunmadık ama benim eşlik ettiğim mangal turları oldu ve düzenledğim mangal turları oldu ama bunu sürekli kılmak ne kadar doğru,meseleye bakış tarzımız spor yapmak ve sağlıklı kalmak doğru beslenmek hamdolsun bende hiç bi arıza yok çek -updan geçtim ultrasona girdim böbrekler sapa sağlam prostat sıfır,midede yanma yok bağırsaklarda sorun yok karaciğerde -akçiğerde sorun yok kalpte sorun yok ,doğru beslenme bütün işin sırrı ayda 60 yumurta götürüyorum her sabah 2 tane ağır tur öncesi 6 adet yumurta ,kıyma dana yemeklerde her zaman demirbaş,pilav aşırı değil ,şeker azaltıldı tuz keza öyle unlu mamuller çok az ,bu arada halk ekmekte satılan altın çörek içine kaymak sürmek çok yararlı itimattan alış veriş tereyağın hasosu orda ve kaymağında aşırı yoğurt yok ,süt aşırı yok çukulata aşırı yok sucuk aşırı yok hiç yanından geçmediğim salam sosis ve pastırmadır ...kışın hakiki pekmez ve helva ama katkısız olacak içinde sitrik asit bulunduran hiç bir yiyeceği ağzıma koymadım ,tüm marketlerde bakarsanız doğal bi tane sıkılmış portakal suyu yoktur meyvelerin artık seralarda yetiştirilmesi ve aynı şeklde sebzelerin ne kadar doğru topraktan gelen her şey sıhhatlidir yeterki toprağınızı korumasını bilin ..seller sonucunda toprak üzerindeki verimli olan yüzeyler denize kayınca esas felaket orda başlar erozyon evet bunlar neden önemli bizim için bu sporu yapıyorsak doğal besleneceğiz yalnış market kültürü bize terstir..