Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
hava raporu 3 haziran için fena değil gerçi daha var son anda durum değişiyor.....valla bahtiyar erkan ile bu pazar günleri pek bize katılan olmayacak şimdi biz zati çalıştık.antreman eksiğimiz kıştan yok yalnız çok kötü bir kış geçirildi ama kendi namıma 7 yıldır haftanın en az 3 günü sele üstünde olduğum için alt yapı sağlam hiç boşlamadım bir - iki ay bile bu benim artılarıma yazıldı ......semir kayboldu zati, dapoet alperde yok artık bu ara, ogünde burayı boşladı kaldık 3 kişi.....eylül yaprakları gibi millet döküldü ama biz diretiyoruz ve durmuyoruz bu foruma 2009 üye olan ve şimdi ise sesi soluğu çıkmayan çok insan var....bir yerde kilitlenmenin bilincini ne pahasına olursa olsun başardığımı zannediyorum 16.000 mesajı artık geçtim hedefim 50.000 mesaj....................nice forumlara bahtiyar bu işi başaracağız yıllarca pedal çevireceğiz.....
evet 27 mayıs polinez dosyasını açalım...

Scudo
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576251_407734012592512_100000677512973_1292116_1915894957_n.jpg

bisikletin son hali 28 jant ve yarış çatalı bisiklet bayağı hızlandı havalar beni artık sinir ediyor

27 mayıs bulutlu....
3 haziran yağmur
10 haziran sağnak....
17 haziran yağmur...
bu ne yahu................

ozmn içlerinden en iyisi 27 mayıs gibi gözüküyor:) biz onu değerlendirelim abi polonezköy ile...

@Kudret Kurtcebe
tamam abi inş çarşamba ya da perşembe 60 km yi molasız deneyecem sonra değeri sana yazarım tekrar ona göre rotamızı çizip hareket ederiz inş olur.ya da biraz acele mi ediyorum ben anlamadım her neyse her şey için tekrar saol abi tekrar görüşmek üzere...

malesef...berk topiğe bak gezi organizasyonuna link attım sağanak diyor 27 yatar.....

@fatihaydın

bu havalar düzelmediği müddetçe tur yok...bu sene bi anormalliktir gidiyor grönland buz kıtası eridi ve yağmur bulutları aşırı derecede çoğaldı, dünyanın her tarafında aşırı yağmur bulut kümeleri oluştu, açıkçası temmuzu bekliyorum o vakitte yağmurlar devam ederse işimiz iş yani...

yarın bir saat yağmur bizi bozmaz bahtiyar erkan saat 11.00 de hekimbaşındayım ...

@Kudret Kurtcebe

Abi ben yağmurda falan da devam ediyorum turlara, antrenmanlara tempo biraz düşüyor. Ama dediğin gibi havalar bir an önce düzelse üst düzey çalışma daha rahat olur. Ama temmuzda bu şekilde olmaz bence...

berk bu mesajı inşallah okursun son mesajda 27 yatar dedim ama yarın sadece bir saat yağmur var bu da beni bozmuyor,bostancıya uğramadan direk üsküdara basacam saat 10.15 de orda olacağım, iki arkadaş var hekim başındanda iki arkadaş var beş kişiyiz,

ekip selam .....
saat tam 10.30 da kafayı koydum şimdi kalktım bi saat daha takılırım evden saat 09.00 da çıkarım saat 10.15 de üsküdarda olurum 11.00 de hekimbaşı...

evet dostlarım ağır antreman turlarında prosedür şudur...

1- antreman önde en hızlıya göre yapılır arkadakiler onu yakalamak durumundadır .....
2- lastik patlamarında pedalşörler tekdir
3- biz burada birbirimizle yarışmıyoruz kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz
şu bir gerçekki performansı düşük olanlar yüksek olanların yanında gelişir bu da disiplinli bir antreman sürecine dayanır.............
4- sabah kahvaltıları yapılmalı ....
5- yolda çok ağır yemek durumu antreman için geçerli değil ....

ağır antreman güzergahları
1- -kartepe ---her vakit antreman sahası olarak kalacaktır...
----kış aylarında hava izin verdiği müddetçe yapılır...
2- bostancı-bıçkıdere -bostancı bol rampalı ölüm yolu....
3- bostancı şile bostancı...
4- 110 km bol rampalı polinez etabı

burdaki kurallar sadece ağır antreman etapları içindir...

polenez turu resimlerini akşam atarım tura katılan arkadaşlara teşekkürler güzel tur oldu

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
süprizlerin güzelmiş kudret abi ben ikisine varım

@Erkan Közen

sıkı süprizler her ikiside bizi uçurtacak güzergahlar,,,,

@Kudret Kurtcebe

Havalar konusunda haklısın. Bu yıl normalin üstünde yağış var. Böyle giderse forma girmem zorlaşacak :boese157:

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
cemo formayı giy ve bıçkıderede ol bakalım bu ayın 10 unda ....kilolar gidecek...yalnız biz bıçkıderede olmayacağız göçbeyli köyünün çıkışında duracağız...

Her ne kadar yağış bizleri engellese de. Susuz hayat olmaz. 2-3 sene öncesini düşünürsek, susuz kalmamak için 1-2 hafta bisiklete binmemeye razı olurum. Yağmur berektir. Değerini bilmek, oflamamak gerekir.

Ben de kondisyonu bir yakayabilsem, size katılacağımda ( tabi kabul edilirsem :( ) . Günde 20-30 km yapmaya çalışıyorum. 5-6 yıl aradan sonra. :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri