Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
beyler heppınıze selam,

asagıdakı marka/model lasıtıgı nerede bulabılecegımı onerebılecek var mı ? ayrıca lastıgı bılen varsa yorum yaparsa o da ayrıca makbule gecer. yaz aylarında asfaltta ve az bıraz da stabilize yolda bınmeyı planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
pardon ya modelı yazmayı unutmusum.

maxxis overdrive kevlar 1.75

@Kubilay Özgüç

şimdi eve girdim bu gün gene bi sele üstü yaptım kubilay sen 10.00 da hekimbaşından önceki durakta bekle görebileceğim yer duraktır,bu günkü gibi hava olacak tahminim evet polinez bizim ,,,,,

@CAVOGUZHAN

oğuzhan bu lastik seni yorar niye çünki 1.75 sen sen ol 1.50 den şaşma uzun yollarda lastik ne kadar ince olursa o kadar iyi sürat yaparsın ayrıca benimki gibi olursa iyi olur, tek bi diş olmayacak şu an ki teker seni uzun yollarda yoracak,,,,

(link)

sağanak accuya göre ,,wunder e göre yok sabah bakarız duruma,,,

dostlar,,,,,bu sizin şansınıza biraz önce alışverişe gittim kar ayazı çıkmış hava soğuk yarın bir saat yağmur saat 12 de polinezde bizi yakalar ormanlık alanda sağanak olabilir ,,hafta içi 3 gün bisiklete bindim hava tam bisiklet havası idi evet bakalım ne zaman bi pazar hava iyi olacak,,,,,

(link)

@Kubilay Özgüç

şimdi bu yağmur 00 mm yalnız nerde sağanak yağar bilemiyorum bakarsın çiseler amma bir saatlik yağmur bizi bozmaz derseniz gideriz karar sizin yarın bütün gün hava kapalı ,,,sabah saat 10.00 da seni alırımda bahtiyar ve erkan bence şüpheli ayrıca yol bisikleti hafif ıslak yolda inişlerde kontrol kaybettirebilir,,,,acele etmiyoruz daha güneşli bi hava için harekete geçelim,,

Kudret Abi benim son Dakikada katilmama gibi bir durumum olabilir Yarin için Annem izin vermiyor :(

@Kubilay Özgüç

zati yarın ne olacağı belli değil kubilay 18 marta bakacağız ,,,,,,

Saat 12 de yağmur olacakmış. Yeşili bol alanda oluruz o saatlerde tahminim. Kafamıza sağanak düşmez inşallah. :)

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

valla osman ,bana her gün sele geçen hafta 3 gün iyi oldu hava ,hafta içinden hava kötü olsa idi kafayı yerdim doğrusu ocak şubat aralık aylarında ise hafta içi takıldım ama kısa mesafe evet uzun yollar için nisanı bekleyeceğiz öyle gözüküyor,,,,yarın sağanak garipçe tarafında olabilir ,,,,,,

18 mart,,,,,

1- garipçe
2- polinez

hava durumu cumartesinden belli olur,,,,bu gün yağdı ,,çiselemede olsa yerler ıslandı ,dönüşte yakalandım ama kısa mesafe oldu,,,,sabah saat 11.00 de bizim orda derşana rasladım ben sivildim sonra derşandan feyz aldım bende öğle sonrasında bindim saat 12.00 de yağmur anadolu yakaya düşmedi saat 15.30 da serpiştirmeye başladı,,

Bizi de son anlarda yakaladı yağmur. Dediğin gibi çok az serpiştirdi. Yeni bir arkadaş katıldı biraz tempomuz düşüktü ama bende 1 ay evde hasta yattıktan sonra kondisyondan çok şey kaybetmişim. Düz yolda sorun olmadı yardır yardır gittim ama rampalar kastı biraz.

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

normal çünki 1 ay az zaman değil osman,hastalık etkiler ama yanılmıyorsam ekipman sıkıntısı oldu içine pamuklu giymişsen üşütürsün ben alta uzun tayt üstüne kısa tayt onunda üstüne bisiklet pantolon içe termal içlik ,iki adet bisiklet forma üste scott uzun kollu forma eldiven alta yün üste bisiklet eldiven ,,,ve kar maske, gözlük şart gözler soğuktan etkilenmekte,tempo yapacak olanlar kesinlikle pamuklu giysilerden uzak duracak iç sauna gibi olur ve durulduğu zaman aynen hasta olunur,,,,garipçe rampalarında çalışma yaparız,,,,

Yok Kudret abi hiç pamuklu giymedim bu zamana kadar bisiklet tepesinde. Yalnız hep ince giyindim kalın giyinmeyi pek sevmediğimden ondan hastalanmıştım artık uzun bisiklet tayt 2 bisiklet forma bide yağmurlukla çıkıyorum. KEG zaten hep var.

evet,,,,,bu topiğe eski dostlarım uğramakta bu da beni memnun etmekte gerek osman ve yılmaz olsun bu arkadaşlar ile kurtdoğmuşun offroadunda ter atmıştık o ekipten ,adem dualı ekrem ,burak, ,emir,onlardan pek ses duymuyorum burayı ozan tamamıyla boşlamadı yazı iple çekiyor,memo ferdide,çağatay bey keza öyle, ogün özletti kendini ama tahminimce işleri yoğun,sonerin askerliği yaklaşıyor sahalardan uzak kalacak,bu isimlerini sıraladığım arkadaşları her zaman beklerim onlar ile pedallamak zevkli idi,,,kenan arpaç çok eski adamdır ama iyice kayboldu aynen dapoet- alper ve semir karabulut gibi ama inanıyorum bir gün ortaya çıkacaklar,,,,,ömerde sağlam bi pedalşör idi ve zekeriyada ama onlardan hiç haber alamıyorum artık,,,evet yeni dostlar tabiki unutulmayacak oğuzhan ve kubilay,,,,

Avrupa yakası Cumartesi bir grup yol yaptı fakat oldukça rüzgarlı ve soğuktu. Ben Pazar sabahı aynı havayı görünce ayağım yere bassın diye uzun bir koşu yaptım. Bu havalar yüzünden koşucu olduk zaten ama kondisyon ve bacak kuvveti açısından çok iyi geçti kış ayları. 18 Mart haftasonu hava biraz daha iyi olur diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@Çagatay Çimşit

en şanslı oluyorum galba emekli olunca hafta içi boş oluyor benim için ama kısa mesafede bitiyor olay tabi uzun için geçerli değil ,,, uzun mesafelere hazırlık olmuyor 60- 80 km lik etaplar 160 km ye hazırlık olarak görülmesede en azından hiç km yapmamaktan iyidir ,,,evet çağatay bey herkez malum çalışmakta ve öğrenci ama genede vakit ayırdığınız için sizi kutlamak lazım keşke herkez sizin gibi olsa hafta sonları koşsa ya da bisiklete binse,,,,

etapları hatırlayalım,,,,

2012 antreman ve ağır tur etapları,,,,

1- polinez-etap-1,,,,,

kısa etap antreman ,,,,bostancı-üsküdar kavacık polinez dönüş,,,kavacık-beylerbeyi -kadıköy- 80 km ,,

2- polinez etap-2 ,,,,

uzun etap antreman,,,bostancı-dudullu- alemdar- cumhuriyet-polinez-kavacık-beylerbeyi-kadıköy- 100 artı,

3- garipçe----beşiktaş- garipçe -dönüş maslak-zincirlikuyu-beşiktaş 70 km ,,

ağır etaplar,,,,,

1- bıçkıdere---130 km rampalar ile160 km ye denk,,,,
bostancı dudullu -şile otoban,kömürlük girişi ,bıçkıdere, dönüş göçbeyli,,,istanbul bulvarı -via port -aydos- kartal -yakacıktan ideal tepe,,
2- 200 km lik şile etabı,,,,,,
bostancı-dudullu- şile otoban-şile benzinci,,,,dönüş , ahmetli-ulupelitten göçbeyli,istanbul bulvar yolundan viaport ve aydos ve yakacıktan ideal tepe,,,,,bostancı,,,
3- tavşanlı- boyalıca ağır etap,,,,
bostancı- eskihisar-topçular-tavşanlı- boyalıca çıkış tavşanlı-eskihisar -bostancı 160km,,,,
4- kartepe otel,,,,,
200 artı,,,,,bostancı-izmit-maşukiye-kartepe otel-suadiye- gölcük-topçular-yalova,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri