Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@CAVOGUZHAN

şimdi sabahları şubat gibi olmaz 11 mart dahil, ondan sonrada ayazın pek fazla olacağını zannetmiyorum, mart ortasından sonra havalar kırılır diye düşünüyorum bakacağım tabi ,,,,,bu sene bize çok fazla engel oldu kış,,,, ayaz da olsa ben savaşı başlatıyorum 11 martta ,,,yetti yahu doğuda hala kar var,,,

Scudo
3 aya yaklaşan bi durma söz konusu arada sadece bi kısa mesafeler var ,,,ocak rezalet oldu hiç binemedik, şubat kısa turlar ,4 aralık dan sonra, aralık sonuna kadar hiç bi olay olmadı halbuki iki sene önce daha iyi idi havalar,, bu sene bizim şansımıza ,,,cumartesine kadar yağış olursa yüksek yerler ıslak kalır polinez ve garipçe ,bu hava şartları 11 martta yatın diyor,,,,,bekleyeceğiz 18 martı,,,,ayın 24 ünde kesin gidiyorum çanakkaleye ,gitmez isem beni topa tutar enver dost ,,,,ayrıca dostlar pedallamak istiyor,,,,evet 25 martta herhalde binemem, yorgun olacağım yol yorgunu ,,1 nisan pazar ve o gün yağmurda olsa artık bineceğim yağmurluk aldık,,ayrıca galoş kullanmıştım üç adet galoş ayakkabıya geçireceğim gerçi dayanmıyor parçalanıyor yerler ıslak diye nisandada yatar isek biz hepten mezara girelim derim ,,

bu sene kış çtin geçti,bizde çok laylay lom yaptık göbekleri büyüttük.Aslında binsem binerim ki geçen hafta bir gün işe bisikletle gittim hiç üşümedim etmedim karda gittim geldim dağ bisikletiyle.Ama nedense rutine bir türlü baglıyamıyorum.Body kasları ericekdiye herhalde ama böyle çok hımbıl hissetmeye başladım gene off bisiklete binicede eski kavgacı mizacım gidiyor :)
Kudret abi yardım et napimm

@derşan sezer

hohoho bana kim yardım etsin yahu, valla tempo mempo yapamıyorum nedeni 3 ay boşlama yarın büyük çamlıcaya doğru öğle sonrası bi gidecem ,çarşamba da hava iyi perşembe ve cuma cumartesi yağış ,,kışın yağışta ayaklar ıslanınca hasta olunurda yazın ve baharda sorun değil valla derşan adam akıllı sezonu bir nisan deyip açalım martta havalar olacak şinanay ,,,

kudret abi bu havalar belli olmuyor bir bakmışsın hafta sonu hava açmış tetikte olmak lazım

@bahtiyar közen

çıktım ,dolandık, yeşile geldim hava çok güzel tam bisiklet havası yalnız sabah 09.30 da ayaz vardı hava sonra ısındı bu pazar
yerlerin ıslak olması olasılığı var cumartesi yağış var ,,,,

(link)

perşembeden yağış başlıyor cumartesi dahil ,değişme olasılığına karşı bu lingi kontrol edeceğim ,,,,,,,yarın açık,,,yarın bi hekimbaşından çekmeköye doğru bi kısa yapayım,,,,

@Kudret Kurtcebe

abi ne mutlu sana gezıyn dolanıyon . bizde sabah 9 aksam 6 masa basında :) keyfını cıkar bu gusel havaların. bu hafta sonu ben yokum maalesef eger hava guzel olsada.
abi bu arada sen bana bı lastık oneerecektın ???

@CAVOGUZHAN

zenith 26 teker dişsiz stabilizede harika ve asfaltta toprakta ise sert ve düz olacak yalnız çakıllı yollarda düşürür ve ağır toprak zeminde,,,

@derşan sezer

yol gibi varmı ama her yolun aleti sayko cros yol marka adı trigon arşivlere bakarak aşağıya resmi koyayım,,,

@Erkan Közen

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/379139_315135281852386_100000677512973_1031853_1874985602_n.jpg

erkan alete bak,,,,,,benim niyet garipçe ama polinezde olabilir ,,yukardaki trigon türkiyede yok sayko kros yol, frenler disk değil istediğim bu alet karbon 15.000 liracık ,,vay anam vay,,,,,

kudret abi fark etmez bir yerden başlayalım

@Erkan Közen

(link)

inşallah wunder kazanır devlet meteroloji yağmur diyor,,,genede sabah 08.00 de mesaj atarız pazar sabahı ,,

@Kudret Kurtcebe

kudret abi devlet meteroloji bazen yanılıyo 2-3 defa bana oldu benim ipod yahoo.com dan alıyo hava durumunu hiç yanıldığını görmedim oda cumartesi açık pazar yağış diyor.

@Kubilay Özgüç

yapma yav biz gene hapsolduk desene pazar hafta içi biniyorum allahtan yoksa kafayı yerim ,,,,,:)

evet fransa yol yarışları başladı adamlar yağmurda sürat yapıyor bizde yağmurdan kaçıyoruz ama bizde ekipman yok adamların herşeyleri var kaydırmayan tekerden tutta üst başa kadar eldiven, spd su geçirmeyen ,ayakkabı kılıfı ,,,, bunlar bizde ateş pahası,,,

(link)

şilek ,türkçe okunuşu ile yazdım sarı mayoyu götürdü ama ben asfalt yarışlarını sevmiyorum esas bisiklet yarışı ıron -man lerin yarışı paris rube tek rampa yol orda yok,ama toprak artı arnavut kaldırımda sayko krosların amansız yarışı bu yarış değil delilik,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri