Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Bugsbunny

herkese günaydın

ok Ogün abi. haberleşiriz yarına. umarım gelebilirsin ve hava da güzel olur. cunku bugun dınledım pazar kuvvetlı yagıs var dedı :( tum hafta ıcı ofıslerde sıcaktan eridik, tam bisiklete bincez yağmur

Scudo
ekip günaydın,,,,

pazar sabahı yerin durumuna bakarak erkenden saat 06.30 da mesaj atarım ,,,, şimdi yerler ıslak normal nisan yağmurları,,,
accuya ve wundere bakarak durumu tahlil ederiz ,,,,evet 20 mayısta, banliyö trenleri gebzeden işlediği için kartepe- rube olacak buna ön hazırlığı bıçkıderede yaparız,,,,

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

laf yok öyle önce görelim bakalım seni kartepe -rube de 20 mayıs,,memo gelir ,,,
osman şunu asla unutma kısa mesafede ıron man olamazsın 200 kmde ıron man olunur o da en kısa zamanda almakla kartepe-rube adamın aklını alır ,,20 mayısa beklerim yılmazıda,,,

20 mayısta davetli olanlar,,,

oğızhan, ogün,bahtiyar,erkan ,memo

bostancı çıkış saati 06.00 ,,,113 km pedal basılacak 18 km rampa ve topçulara toplam mesafe 188 km dir rampalar ile 200 km osman, yılmaz bi şekilde anadolu yakada kalırsa ,kartepe-rubeyi yakalar en kısa zamanda almaya çalışacağız bu sıkı bi imtihandır herkez fikirlerini söylesin

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/375528_311086392257275_100000677512973_1019108_1409218742_n.jpg

volkan akboga ve aytekin erzan,,,iki dostum,,,,,2009 da 270 km yi 14 saate sığdırdılar ben 160 km de bitirdim ,,,evet bostancıdan çıkıldı kartepe zirvesine ulaşıldı 1640 metreyi 8 adam aldı ben aytek volkan ,ali emre, harun evren koray suha
hepsi ile irtibat koptu volkan zati almanyada evet istanbula dönüşü 6 adam başarmıştır aytek volkan ali emre evren harun suha ,,suha ve ali emre maratona döndü herhalde onlardan artık haber alamıyorum harun ve evrendende ne yaparlar ne ederler ,,,aytek ise izini kaybettirdi...koray bisikleti bıraktı tahminimce,

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/374605_314684448564136_100000677512973_1030532_398860258_n.jpg

2009 yapılan en ağır kartepe turunun anısına 20 mayısta kartepe otelde olmayı planladım face den özel mesaj atarak buranın lingini vereceğim eski kadroyuda davet edeceğim,,

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/407060_3268000179223_1243875950_33360315_105878165_n.jpg

sevdiğim saydığım ekip avrupa yakasının performanstanbul ekibi alper temircan ile iznikte aytek ile ve onur berberci ile bayağı pedalladık ve tabi soner dangır ile şilede evet bu arkadaşları özledim,,,,,,,çünki onlar ile unutulmaz anılarımız olmuştur face den anladığım kadarıyle, aytekin faceden kayboldu duvarında hiç bi faliyet yok yer altına girdi .....artık bize düşen görev ise anadolu yakasında anadolu performansı devam ettirmek kalan sağlar bizimdir deyip yola devam etmek,,,,,performanstanbul tahminimce dağıldı, dağıldı ise buna en fazla ben üzülürüm,,,

topiği 25 ocakta açtım 5659 okuma deniyor yani 5659 kez okunmuş ,topiğin emekçileri belli sayıları belli ,
ogün, ben, oğuzhan ,bahtiyar,erkan ,kubilay, yani 6 kişiyiz ayda 2829 okuma foruma çok misafir giriyor bence çoğunluğu misafir olanlar ,,sonuç reyting alıyoruz,,,,,,

Kudret abi zaten biz Yılmazla kartepede kesin varız o konuyu defalarca konuşmuştuk facebooktan ve buradan. Dün bi gece turu yaptık arada adın kartepe turu falan geçti min.3 kişi gelir avrupa yakadan ( bizden kuçük gruptan ) . Anadolu yakadaki bi turuna yetişebilmemiz için 6 da ayağa kalkmak zorunda kaldığımızdan ve +40 km yazdığından son turlarına uğramadık biliyosun. Boş durmadık orası kesin ama yazmadık bak biz şunu bunu yaptık diye. Neyse uzun lafın kısası hemen unutulmamız bizi (beni) üzdü. Sollama mevzusuna gelirsek bende gelebilirim yazacağıma öyle birşey yazdım. Yerler kuru olursa dükkanda bir iş çıkmazsa yolda sizi yakalarım. Selamlar...

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

valla sizi affetmem buraya mesaj atın burası tek haberleşme yeri biliyorsun başka forum yok bisiklet adına ne varsa burda ben o face i sevmiyorum bunu biliyorsun osman ,yılmaz da mesaj atsın ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz bana burdan mesaj atın burayı boşlamayın şimdiye kadar yaptıklarınız artınıza, burda anadolu yakada antremanlarda olmanız şart değil evet ulaşım fazlası var doğru yalnız bi çaresine bakın artık şu 20 mayıs için burdan durumu iyice planlayalım saat 06.00 da bostancıda olabilirseniz çok iyi olur artık bi araçmı olur ne olur bilemem, ali emre akcan düşünüyor özelden ona ulaştım araç olabilir ben face de değilim biliyorsun ,,,,yılmazıda senide asla unutmadım biliyorsun burak ve emir yok oldu ayrıca ekremide unutmadım adem dualıyıda, ama insan bi mesaj atar hiç haber vermiyorlar benim ona canım sıkılıyor, memo kendi aleminde zati,,,semir karabulut yok oldu gene,,,pazar zati yerler ıslak olursa iptal ,,,,

dün geceki turda emirde vardı yeni bisiklet almaya çalışıyo öyle bişeyler söyledi sürekli olarakta kudret abinin bi turuna gitsek yakın zamanda dedi. Hergün biniyomuş oda ama iş temposu yüksekmiş ondan biraz bisikleti kısıtlamak zorunda kalmış burak ne alemdir ondanda ses yoktu ki geçen gün hadi tekirdağ turu yapalım diyene kadar. yakın zamanda şu 2 hafta ünide sınav haftası sonrasında t.dağ yapıcaz.

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

kurtdoğmuş tayfalarını hatırlayalım burda kimler vardı,,,

burak
yılmaz
emir
ozan
ekrem
adem dualı ,,,,
ve sen bir kişi hariç ozan hariç ,diğer arkadaşlar avrupa yakası,,,,önerim şu 3 kişi kartepe dedin 20 mayısa bu topikte plan yaparız saat 06.00 da hareket anadolu yakadan bahtiyar erkan ve oğuzhan o.k bunun dışında gönüllü olan dostlarımız var bunlar ogün, çağatay bey ve memo tempoları birbirine yakın sayılır bir kişi daha var soner o da gönüllü gönüllünün anlamı yani katılıp katılmamaları onlara kalmış yılmaz ve sen ikili bi partner olarak zati çalıştınız ,kartepe- rubede partnerler bence birbirini bulmalı ,,ikinci etap olarak tavşanlıda olabiliriz saat 08.00 çıkış yapılır bu saatte yetişirsiniz direk bostancıdan eskihisara ordan feribot ve tavşanlı yolu ve boyalıca çıkış ve topçular tam ring ve dönüş gebzeden bostancı 160 km avrupa yakaya 200 yazar adem dualı ve ekrem olabilirlerse iyi olur onlarda ikili partner hem burda hem kartepe-rube de burak a gelince tekirdağa gitsin ,emir çalışma yapsın hem burak hemde emir her iki güzergaha bence hazırlansınlar ozan ise anca bize haziranda dahil olacak ,iki ağır tur düşünüyorum istanbul dışı biri tavşanlı boyalıca hattı diğeri kartepe rube tarih 20 mayıs ,tavşanlı için tarihi belirleriz,,,,

(link)

günaydın ekip,,,,

pazar saat 08.00 de üsküdar da olacağım ,,,avrupa yakadan osman ve yılmaz gelebilirse sevinirim ,18.00 de yağmur var bu nedenle az molalı ve tempolu bi sürüş yapmaca ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

saat 15.00 de yağmur var bir saat sürecek bu da yerlerin ıslanması demek kısa bi olay olur ,,nisan ayı bol şimşekli ve sağanak yağmurlu olacak ,8-15-22 tarihlerinde malesef yağışlı gösteriyor,,, pazara denk gelmesi bizim için dez avantaj yalnız ayın 29 u belli değil son ana kadar bu havaların ne olacağı belli değil,,evet ayın 6 sı pazar ve mayıs ayı bi adet bıçkıdere ,,,,20 sine kendimizi tartalım ,,,saat 08.00 de üsküdarda olacağım bahtiyar ile orta kanaldan haberleştik onlar hekim başında bekleyecek ,saat 09.00 da hekimbaşında olacaklar hekimbaşından çekmeköye doğru kısa mesafe çünki yağmur geliyor saat 14.00 de herkez evde olur,,,

(link)

wunder de durum aynı,,,

performansları birbirinden farklı aktif olan ,yeni ve eski dostlarım,,,,,,bu dostlarımın sele üstünde baki kalmalarını temenni ederim ,,

1- ogün- bugsbunny -anadolu performansın gönüllüsü
2- mehmet şer anadolu performansın gönüllüsü,,,
3- çağatay bey gönüllü,,
3- kubilay,,,,yeni ama istekli genç dostumuz,,
4- bahtiyar,,,demirbaş en sadık pedalşör
5- erkan en sadık pedalşör,,
6- oğuzhan yeni ,spor alt yapısı olan dostumuz,,,

avrupa yakadan çalışmalarını aksatmamış iki pedalşör dostumuz,,,,

1- osman
2- yılmaz,,,,

hiç bi haber alamadığımız eski dostlar,,,,

1- ekrem
2- alper -dapoet,,,
3- soner----performanstanbulun elemanı idi bizimle pedalladı,,,,ama performans tahminimce dağıldı,,,
4- semir karabulut
5- adem dualı

kurtdoğmuşta olan dostlar,,

1- ozan
2- emir
3- burak

bu dostlar gerek okulları ve işleri dolayısıyle sele üstünde boşlama yaptılar,,,

evet kartepe-rubeye gelecek olan ve hazır olanlar öncelikle şunu düşünecek ,,,bu megaköyün nüfusu 15 milyon ise bu istanbulda toplasan 100 adam çıkmaz sele üstünde ıronman tura hazır olan
bu nedenle kartepe- rube nin önemi büyüktür burda bize para şan şöhret verilmeyecek
en kısa zamanda almaya çalışarak hobimizi en iyi şekilde gerçekleştireceğiz,,,,
topu topu bu istanbulda taş çatlasa 100 adam çıkarmı acaba ıronman olarak ben gene iyi niyetle düşünererk 50 adam çıkar diyorum bunlar bizden üstün olanlar ,,,geriye 14999950 kişiden farklı olmanın hazzını kartepe-rube de 20 mayısta yaşayacağız derecemizin iyi olması durumunda ise dünyalar bizim olur, paranın asla satın alamayacağı şeyler vardır,,,
önemli olan sele üstünden düşmeden yola devam etmek tarzını korumaktır kiminde bu tarz performans içermeyen gezi bisikletçiliği kiminde ise zamana karşı performans anlamında gerçekleşir evet tarzımız bellidir ve zamana karşıdır,,,,

@Kubilay Özgüç

kubilay saat 08.00 de üsküdarda ol ,,,saat 07.15 de evden çıkacağım,,

turu tamamladık çavuşbaşında yağmur çizeledi turu kısa yaptık

tura katılanlar
kaptan kudret abi-scott
bahtiyar-whistle
oğuzhan-sedona
erkan-geotech

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri