Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
mayısta kartepe yapalım yeni anılar ortaya çıksın çocuklarımıza anlatırız kudret abi

Scudo
@bahtiyar közen

valla bahtiyar bu kartepe bitecek gibi değil zati senin ve erkanın ve yılmazın, osmanın kesin görmesi lazım o rampaları,,,
evet bu şubat ,anlaşıldı bizi eve tıkayacak haftaya -6 derece ,,,,,,,,,,,,,,

istanbul alaska gibi oldu desene,hafta sonu yerler kuru olur inşallah sahil turu yaparım paslanmayalım kudret abi

@bahtiyar közen

bahtiyar bu gün sosyal güvenlik kurumuna gittim ana baba günü gene işleri bitiremedim yav 200 km pedal basmak daha kolay bu devlet dairelerinde iş ne zor adama 1000 km pedal bastırır bunlar,,,,ay sonuna kadar şubatın sonuna kadar uzattılar ,genel sağlık sigortası kapsamında bana bedava olacak hastaneler ayrıca ilaçta yüzde seksen ucuz olacak bana ,yaptırmak lazım 70 e geleceğiz, o vakit ne olacak

(link)

şubat,,5 pazar yağmur,,,,,,
12 şubat pazar artı 3 derece ,,,,,,güneşli ve açık ama hava soğuk ,,,,,,yerler ıslak olmadığı müddetçe kısa mesafe bi olay düşüneceğim ,12 şubat pazar ,,,,,garipçe rampalarını özledim ,,evet 12 şubat makul bi hava güneşli gözükmekte tabi 11 şubat akşamı değişebilir ,yerler ıslak olursa yatacağız çok yattık biraz daha yatalım bakalım en kısa mesafe polinez ve garipçede durumun ne olacağını, zati göreceğiz görünen köy kılavuz istemez anadolu performans eski durumundan geride kalmıştır ,,,,,bu normaldir,,,,, evet biliyorsunuz biz her pazar kemik tur yapmayız ,,60 km lik biz daha çok 100 artı km lere soyunduk ve soyunacağız,,,
dünya mini buzul çağına giriyor 2025 de hat safha olacak ,,,,,evet bu demekki seneyede yatacağız sezon aralıkta bitecek martın sonunda başlayacak zati bu sene öyle oldu 4 aralık son tur bıçkıdere ,160 km lik etap ile sezonu kapattık,,,,2005 den beri bir çok 160-200 km leri devirmiş bir pedalşörünüz olarak diyorumki ilk kez bu sene bu kadar kötü bir sezon yaşıyorum diyebilirim,,,treynırcıların çalışma sesleri geliyor evet onlar kazanacak ,,fakat şu var bizde inanç var istek var bu yola başkoymuşluk var azda olsa sayımız inanmış bir adam benim için 1000 kişiye bedeldir o bir kişi , altındaki bisikletin hakkını veriyordur ,,bisikletin hakkını vermek bisiklet sporunu tam layıkiyle yani cahilce yapmadan yola devam etmektir,,,bu konuda bu ülkede üniversite yok, okul yok ,bu ülkenin , bisiklet sürmenin tekniklerini öğretecek güçlü antrenörleri yoktur , biz amatörleriz ama seviyoruz sürati ve gücümüzü kontrol etmeyi,,2005 den beri hiç ara vermeden edindiğim tüm uzun yollardaki tecrübeleri bisiklet forumda paylaştım ,gerçi 2009 da buraya girdim ve dahada tecrübelerimi sizlerle ve yeni gelecek dostlar ile paylaşmaya devam edeceğim evet biz bi okulun gönüllü öğrencileriyiz, biz seviyoruz sürati ama bununda sakıncalarının ne olduğunuda biliyoruz,,, tekniklerinin ne olduğunuda ,evet erkan ve bahtiyarın ikili çalışmaları olmuştur ,,,,ogün tam bir rüzgara karşı canavardır asla yorulmadığını gördüm rüzgara karşı,,,,yılmaz ,osman ,ozan ile çalışmalar yaptık kurtdoğmuşta ama daha çok çalışacağız,,,,

(link)

5 şubat,,,,,,12 derece,,,, güneşli,,,,,,, rüzgar 10 km e.s lodos ,,,48 saat içersinde yerler kurursa bi faliyet olabilir ,,,,,,üsküdar,,,,, saat 10.00 ,,,,hekimbaşından ,,çekmeköy,,,,,polinez ,,,,dönüş gene çekmeköyden hekimbaşı ve üsküdar,,,,,,,,kısa mesafe,,,evet bahtiyar erkan , ozan,osman ,yılmaz ,,bu arada osman ,burak ne yapıyor emir tetiklitop ne alemde,,,,,,ekrem artık bizden kopuyor yurtdışına gidiyor,,,,,

Buralardayım da abi tatilin son 3 günü dershane başlıyor yine kopacağım sizden yaza kadar malesef :S

@Ozan Güner

bu senin şansızlığın bu sene berbat oldu her şey, geçen sene daha iyi idi,,,,,,bu kadar kar yoktu ,yazın zati 45 derecelerde bunların acısını çıkaracağız çok su kaybedeceğiz ama en azından hasta olunmaz yazın,, bu havalar adamı menenjit yapar,,,,

bana uyar kudret abi. emir çalışıyor , osman hastaydı ama iyileşti mi bilmiyorum burak'ta çalışıyor.

@yilmaz kaynak

o.k bahtiyar ve erkanada haber ettim bahtiyar zati uğruyor buraya,,,,,,evet yarın hava güneşli fakat bu gün yerler ıslak idi,,, karlar tam anlamı ile erimeden bize rahat yok ,,,,,cumartesi akşamdan bakarız ,,,sabah yerler ıslak ise yatar sabah en erken mesaj atarım saat 09.00 gibi,,, sabah ayaz çok olur ,saat 10.00 da üsküdar meydanda buluşma olur ,,,tabi yerlerin durumu önemli,,,,

Ben 1 haftadır hastayım artiz artiz dolanmışım meğer hep. :) Birazda bisiklete ince giyinerek çıktık sanırım ki hiç üşüdüğümü hatırlamıyorumya neyse. Böbrekleri üşütmüşüm 10 gün falan bisiklete binmiyim diyodum iyileşip tam kurtulunca tekrar hastalanmaya niyetim yok. Ben konuya hergün bakıyorum takipteyim boş şeyler yazmak istemediğimden varlığım yokluğum bir. :)

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

osman volkanı tanımıyorsun bu adam almanyada pro dur lisansı var ve burdaki gibi herkeze orda lisans vermezler her önüne gelen bu ülkede bisikletçi oldu ,,biliyorsun ben sürekli konuları araştırarak ve bu konuda tecrübe sahibi olanlar ile zamanında irtibat sağlayarak bilgileri aldım,eski türkiye şampiyonundan zamanında tiyoları kaptık yeterli ekipmanlar olmadan bu iş olmaz ,,,nedir bunlar bi kere spd ler kesinlikle su geçirmeyen kışlık spd olacak ve takviye kılıflar olacak uzun kışlık tayt su geçirmeyen ve eldiven artı bisiklet kışlık uzun kollu forma asla su geçirmeyen ve terletmeyen içe termaller ,,,
kar maske ,gözlük,
terleme olayını içte sıfırlayan oldukça pahalı malzeme bunlar performans demek malesef para demek bu paraya sahip olmadığın zaman aynen yatacaksın benim gibi,,,-20 derecede almanyada ormanlarda antreman yapan volkan üzerindekiler ile asla hasta olmuyor bu iş kesinlikle doğanın soğuğuna karşı çok pahalı olan malzemelerdir ,,,,evet niye biz ıslak zeminden kaçıyoruz çünki süratli iniyoruz yerler ıslak iken hızlı inmek risktir ,,,,,4 aralıktan beri ben yatıyorum ,,,bu hafta pazar binecem ama yerler ıslak olursa yatar ,,biz kısa mesafe adamları değiliz bizim derdimiz 100 km ve üstüdür bunun için çalışırız ,,,,evet bekliyoruz havanın insafını ama çok kötü intikam alacağım sonra,,,,,evet tekrar sahalarda fena halde var olacağız iddamız budur burda bulunmamızın nedenide budur biz iddalıyız,,,

İddalıyız yoksa burada olmayız. Adrenalini seviyoruz pedala basıyoruz. Spd şart dediğin gibi Kudret abi hala geçmiş değilim öğrencilik tabi onuda görecez bir gün. :) Kıyafetler bende tamta ben eksik giyiyormuşum meğer.

ben 1 saate gelemem. daha erken karar vermek lazim 8 yeterli.

@yilmaz kaynak

yılmaz bu gün güneş var ama yerler ıslak bütün karların erimesi lazım tabi haftaya gene kar geliyor senin anlayacağın 12 şubat pazarda yatacak ,,19 şubat ve son 26 şubatta durumların ne olacağı ise meçhul ,,,,,,bahtiyarın dediği doğru hepimiz ekipman sıkıntısı çekiyoruz bende kılıf yok spd ler yazlık en önemlisi su geçirmeyen bisiklet forma yok uzun kollu kışlık ,,,uzun tayt kışlık su geçirmeyen bu da yok alta giyilecek termal uzun giysi yok üst için var su geçirmeyen kışlık eldiven yok gerçi yağmurda çıkmıyorum ama genede kışlık ekipmanlar olmaz ise sorun olur osman nasıl üşüdüğünü anlamadı ama sonra hasta oldu sürerken anlamazsın ama sonra hasta olunur,,,bazı arkadaşlar klasik pedal kullanıyor ve bot giyiyor bu sakıncalı bot kayar pedaldan valla her işin bi rajonu var ekipmanlarsız bu iş asla olmaz soğuk ile şaka olmaz ,,,,spd pedal ile bot sürülmez bende çok sıkı bi bot var ama altından kilit sistemi yok olsa yırtardık ne su alıyor ne de soğuk,,,son belgradda ne oldu gördün güya o gün yağış yoktu ama yerlerin ıslak olması neticesinde dört çorap giymemize rağmen dört çorap ıslandı ,,,,nedeni spd yazlık ,,600 kağıt bi spd kışlık su geçirmeyende denemiş bi insana sormak lazım ,,,,su geçiriyormu diye bi arkadaşı hatırlıyorumda ohhh ne güzel arkadaşlar ile ayaklarım ıslandı diyordu valla bence bunlar cahilce davranışlar,,,

kudret abi havalar soğuk 10 derecenin üstüne çıkması lazım ki hasta olmayalım bu arada kondisyon bitti gibi bisiklete binemiyoruz

@bahtiyar közen

ben yarın bi büyük çamlıcaya doğru hareketleneceğim ,,bu gün sivil çıktım hava sıcak idi yalnız eriyen karlar nedeni ile yollar ıslak idi ,,evet bahtiyar haftaya kar yeniden geliyor 12 şubat pazar gene riske girdi 4 aralıktan beri olaylar durdu ,,,,uzun mesafelere girmeden önce kısa mesafelerde antremanlara başlayacağızda havalar muhalefet yapmakta evet haftaya gene havayı takip edeceğim 12 şubatta durum belli olur ,,,,,
yarın ısı 12 derece akşam ise 8 derece rüzgar 10 km

ben bugun 50 km yaptim bi sikinti olmadi , yarinda cikacagim . Garipce yaparim buyuk ihtimal.

yav millet bugün bıçkıdere yapılırdı hava şu an bile müsait ter attım kısa mesafe ,,,,özlemişiz seleyi,4 aralıktan beri kapattı havalar bizi eve,haftaya 12 derece olursa üsküdara kimler gelir yılmaz saat 08.00 de buluşalım diyor ,osman hasta ,,,olmaz ise garipçe klasikte çalışma yapalım derim,,,,,tabi bugünkü gibi olursa hava çok iyi idi ,,,,,evet bahtiyar erkan haftaya artık bi hareket yapma durumu havaya endeksliyiz,,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri