(link)
şubat,,5 pazar yağmur,,,,,,
12 şubat pazar artı 3 derece ,,,,,,güneşli ve açık ama hava soğuk ,,,,,,yerler ıslak olmadığı müddetçe kısa mesafe bi olay düşüneceğim ,12 şubat pazar ,,,,,garipçe rampalarını özledim ,,evet 12 şubat makul bi hava güneşli gözükmekte tabi 11 şubat akşamı değişebilir ,yerler ıslak olursa yatacağız çok yattık biraz daha yatalım bakalım en kısa mesafe polinez ve garipçede durumun ne olacağını, zati göreceğiz görünen köy kılavuz istemez anadolu performans eski durumundan geride kalmıştır ,,,,,bu normaldir,,,,, evet biliyorsunuz biz her pazar kemik tur yapmayız ,,60 km lik biz daha çok 100 artı km lere soyunduk ve soyunacağız,,,
dünya mini buzul çağına giriyor 2025 de hat safha olacak ,,,,,evet bu demekki seneyede yatacağız sezon aralıkta bitecek martın sonunda başlayacak zati bu sene öyle oldu 4 aralık son tur bıçkıdere ,160 km lik etap ile sezonu kapattık,,,,2005 den beri bir çok 160-200 km leri devirmiş bir pedalşörünüz olarak diyorumki ilk kez bu sene bu kadar kötü bir sezon yaşıyorum diyebilirim,,,treynırcıların çalışma sesleri geliyor evet onlar kazanacak ,,fakat şu var bizde inanç var istek var bu yola başkoymuşluk var azda olsa sayımız inanmış bir adam benim için 1000 kişiye bedeldir o bir kişi , altındaki bisikletin hakkını veriyordur ,,bisikletin hakkını vermek bisiklet sporunu tam layıkiyle yani cahilce yapmadan yola devam etmektir,,,bu konuda bu ülkede üniversite yok, okul yok ,bu ülkenin , bisiklet sürmenin tekniklerini öğretecek güçlü antrenörleri yoktur , biz amatörleriz ama seviyoruz sürati ve gücümüzü kontrol etmeyi,,2005 den beri hiç ara vermeden edindiğim tüm uzun yollardaki tecrübeleri bisiklet forumda paylaştım ,gerçi 2009 da buraya girdim ve dahada tecrübelerimi sizlerle ve yeni gelecek dostlar ile paylaşmaya devam edeceğim evet biz bi okulun gönüllü öğrencileriyiz, biz seviyoruz sürati ama bununda sakıncalarının ne olduğunuda biliyoruz,,, tekniklerinin ne olduğunuda ,evet erkan ve bahtiyarın ikili çalışmaları olmuştur ,,,,ogün tam bir rüzgara karşı canavardır asla yorulmadığını gördüm rüzgara karşı,,,,yılmaz ,osman ,ozan ile çalışmalar yaptık kurtdoğmuşta ama daha çok çalışacağız,,,,