beyler doğru değil ya neyse ..haritaya bakın çekmeköy rampalarından girilmedi burda hata bende değil bu yüzden ekip kriterlerini yazamıyorum ben çekmeköye girdiğim zaman yaklaşık 4 km rampa tırmandım durmadan devam ettim ve çavuşbaşı taraflarına vardım artı hata var yalnış yerden ekip girdi,,benim eğer önümde olsa idiniz sizi yakalardım ayrıca burda polemik yaratılmamasını rica ederim hata var ,ekip başta bunu kabul edecek tam sizin yalnış yerden girdiğiniz yerde adam resmen aşağıdaki yoldan gittiler dedi yani çekmeköy rampalarına girilmedi ,evet sorun değil bunlar olur ,hata bende aslında hepinizi bekletecektim o köprüde eğer önde kılavuz yoksa yalnış yere gidersiniz bu günki olay bence başarısızdır ekip olarak bunun nedeni haritayı iyi okuyamamak daha önce mesaj attım aslında önceden burada keşif yapılacaktı ...şimdi haftaya ısı 30 larda olursa polinez iptal olur rüzgar 45 lerde bu da dez avantaj.............evet 16 ekim bıçkıdere ilk 60 da durma yok yolun burda haritasını versemde gene bulamayacaksınız evet kılavuzunuz erkan olacak bu arada onur iyi sürüyor barış ilerletti olayı doğaç iyi ve ozan sonradan açıldı....kubilay ile yalnış anlaşılma oldu ama özelden ben hafta içi çalışma yaparım dediğini biliyorum o zaman bana öyle mesaj atmayacak bende ona güvendim bu gün ama keşke güvenmeseydim ben kubilayın orda çalışma yaptığını çekmeköy rampalarından cumhuriyet caddesine çıktığını ordan çavuşbaşına devam ettiğini zannettim bundan sonra olaylar değişecek beyler kılavuz erkandır kimse erkanı geçmeyecek bıçkıdere etabında son durum budur..