Scudo Sports

Amoeba Hussar

bisikletçi dostum bu konu da amoeba hussar ile sd771 den bahsediliyor senin kırmızı sd761 zaten fiyat olarakta ikisinin çok üzerinde bir bisiklet

Scudo
Dogru , ben olaya kadro acısından bakmıstım .. donanımsal olarak fark acıkca aralık bırakmıs.. Sedonada sd771 yuksek model diye tahmin etmiştim , tam tersiymis :(

Amoeba Hussar Jump Modelİ Kullanicisi Olarak Hussar I Tercİh Etmenİzİ Tavsİye Ederİm 8 Ay Dur Kullaniyorum Her İsteĞİme cevap veriyor Her Şartta mükemmel performans sağlıyor.:Skull-175

bence amoeba hussar bende hussar kullancısıyım bu bisiklet resmen saha kalkıyo sidetle hussarı tercih ederim

walla ben 771 derim.sadelik olarak.çok güzel duruyo.bide 771 in üst taraftada desteği war birde vites fren telleri kadronun alt kısmından geçiyo bu çok güzel birşey.ayrıca beyaz modeli beyaz at gibi duruyo yada gelin gibi bembeyaz:D

amoeba hussar ın iki modeli var
croos coutry
jump modelleri var ama jump i fazla bilen kişi yoktur cross country daha çok xc tarzı kullanım için ama jump modeli atlama zıplama street tarzı kullanım için daha iyi

bedo cevap için sağol dediğin gibi jump serisi bilinmiyorsa benimki o zaman büyük ihtimal country dir çünkü ben pek bilgim olmadan forumdan araştırdığım kadarı ile gidip aldım bir sorum olacak XC ne anlama geliyor birkaç konuda geçtiğini gördüm ama ne olduğunu çıkaramadım ?

Merhaba,

Ameoba Hussar gerçekten arkadaşların yazdığı gibi gönül rahatlığıyla alınabilecek fiyat/performans/kalite kriterlerinde şaşırtan bir bisiklet. Özellikle boyası ve sağlamlığı dikkate değer, gözalıcı...

tuncay abi kullanmaya başladın dimi ciddi ciddi senden de fotolarını bekliyoruz görüşmek üzere
saygılar

arkadaşlar bu hussar dj piyasa fiyatı yaklaşık nedir acaba?

@mchael

Selam İdris,

Valla uzun uzun binemedim desem yeridir, gözümde tütüyor, havalar da bir güzel ki sorma. Bu ara işler çok yoğun sürekli dağda gözlemevindeyim şimdi de burdan yazıyorum :). Mevki Antalya ama yükseklik 2500 m olunca 1.5 m kar var, hava -15 C filan :D

Hafif bir foto makinası da aldım en kısa zamanda foto koyacağım. Sana bir de sürprizim olacak :)

Kendine iyi bak, hoşçakal

bende bir amoeba hussar jump kullanıcısı olarak bısıkletten gayet memnunum bencede amoeba

kadro 16 inç ağırlıgı ıse 2.200 kadro baglantıları ek parçalar ile desteklenmıs ama ben yınede suphelıyım ne dersınız arkadaslar kırılabılır mı???

bende amoeba jump topliyorum gerçekten çok sağlam bi kadro forumun modaretörlerinden çağrı ab de bu bisikleti kullandı ve çok sağlam olduğunu belirtti önceki konulara bakarsanız açıklaması var

Amacı dışında kullanıldığı sürece kırılır. Neden kırılmasın.
Ancak sorun çok açık değil, ne yapacaksın bu kadroyla, nesinden şüphelisin, kırılanını gördün mü, kaç tane kadro kırdın daha önce, marka modeli neydi, ne yaparken kırıldı vs vs vs... Bunları da söylersen yorum yapması daha kolay olur.

dj jump ile normal hussar arasında ne gibi fark var ben kendi sitelerinde göremedim foto koyabilir misiniz acaba?

bence cok saglam bi kadrosu var bende hussar kullanıyorum ve cok memnunm ama cok zorlarsan bütün kadrolar kırılır bununda bi kırılma payı var tabi

slm eger elinizdeki kadro kırılırsa lüütfen bayiye veya servise bildiriniz lütfen
ben ameoba bayisiyim iki yıl garantili ama nasıl kırıldıgı önemli bizim için sen istersen tabiiki kırarsın ama darbe vererek eger fabrika hatasından kırılsA YERİNE YENİSİNİ VERİYORUZ
SAYGILARIMLA

bedo ben seti sıfır ldım ve memnunum 430 ytl fıytı ıse ne dersın cok mu 15 inç toplm seti 4.400 gr cok iyi bir kdro seti

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
sıfır kadro seti 520 ytl civarında tabi sen bilirsin bu kadro hakkında biraz daha bilgi edin bence örnekk olarak ne kadar kullanıldı nasıl kullanıldı vs.,, gibi

Geri