Scudo Sports

Amoeba Hussar

25-09-2006 Tarihli konu artık yerleşmiş... Hortlamış hatta... Konuyu açan arkadaş belli ki Hussar almış, avatarında açık biçimde görülüyor. Kalan arkadaşlar da Hussar konusunda tartışmakta... Bence AMOEBA konusuna modellerin isimleriyle birer başlık açılsın ve sabitlensin. Karşılaştırmalar hariç o modelle ilgili konularda herkes için sabit kaynak olsun...

Scudo
evet hussar age of empire oyununda vardı
sanırım atlıların yüksek modülüydü elinde bi kılıç gladyatör gibi :D ispanyol atlı askerlerini andırıyordu

@Burak Meşe

evet,bende hussarı ilk duyduğumda o aklıma gelmişti:Dbir ara amma oynardım be bide osmanlıyı alırdım evet,anladım,tamam,odun derdi insanlar başka birşey demezdi hehe ne günlerdi:)

@yighitjan

sebep.?? erdoğanlar alivio ile veriyor ankaradan istemeğe değermi??

@qweasdzxc

arkadaşımız neden tavsiye etmiyor ve neden tavsiye ediyor keşke açıklasa bilgilensek!

Ben de yeni yeni hussar kullanmaya başladım. Şekil itibari ile super bir bisiklet sağlamlığı ile ilgili de güzel şeyler duydum. Ben memnunum ama amortisorlu catal biraz yuksek geldi carbon bir modelle değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz derseniz evet ederim.

Güzel bisiklet kesinlikle, biraz ağır tek kusuru bu ama bu fiyata gerçekten çok iyi bir bisiklet.

Simdi yapılan yorumlar cok farklı ve bu nedenle de kafa karıstıtıcı. Herkesin düsüncesi farklı oldugu icin saygı duymak lazım. Ben de şahsen Sedona derim, Amoeba yerine. Komponentleri bir kenara bırakalım, salt kadro acısından söylüyorum. Açıları vs. daha çok hoşuma gidiyor. Bisiklet almayı düsünen arkadaşlara bir de tavsiye: kesinlikle çok iyi araştırın, okuyun, kullananlara sorun, öyle karar verin.
sevgiler....

Kadrosu 7005 alaşım. Biraz sert olduğu söyleniyor ama 2 aydır kullanıyorum o sertliği pek hissetmediğimi söyleyebilirim. Yalnız uzun yol için orijinal seleyi biraz daha rahat bir modelle değiştirmek gerek. Kişiden kişiye değişir tabii. Onun dışında söyleyebileceğim herkesin bisikleti kendine ayrı güzeldir. Ben bisiklet alırken fiyat aralığını ve fiyat-performans oranını öncelikli kriter koyduğum için Kron(xc1000)-Sedona(751)-Amoeba modelleri arasında gidip geldim. Amoeba aldım ama diğerleri de olsaydı onlarda da öne çıkan artı yönler çok. Acera donanım ile de başlamak çok eksi bir durum değil, bir müddet sonra yükseltebilirsin. İyi sürüşler.

Herkese Selam;

Birkaç gün önce 2. el bir Amoeba Hussar aldım. Ama aldım derken arkadaşım iş gereği İstanbul dışına tayin olunca oğluna ait olan bisikleti götürmedi ve bana verdi. Ancak oğlu ele avuca sığmayan biri ve bisiklet oldukça hırpalanmış durumda. Ayrıca bu tür bisikletler konusunda pek fazla bilgi sahibi değilim. Ayrıca bisikleti teslim alınca benim büyük oğlan ensemde boza pişirmeye başladı ve benimde bir an evvel bu bisikleti bir yere gösterip baktırmam lazım. Ancak şunuda ifade edeyimki bu iş için şu aşamada çok fazla bir bütçe ayırma lüksüm yok. Bu sebeple sizlerden İstanbul / Anadolu yakası - Kadıköy'de bisikleti gösterebileceğim ve gerekli bakım ile parçaları temin edebileceğim en hesaplı ve konusunda uzman yerin adresini isteyeceğim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

İyi forumlar.

fenerbahçe stadıgnın oralarda bı yerlerde delta bısıklet olması lazım sıze en yakın o ve işinde de ıyıler.

Yeşil bisiklet size ne kadar uzaklıkta bilmiyorum ama sanırım fazla uzak değil...Kesinlikle tavsiye ederim Gürsel bey ve işinde oldukça deneyimli ekibi size yardımcı olacaktır.

@mehmetyesiloren

arkadaşlar az önce aradım bisikletin eft-peşin fiyatı 661 ytl imiş..

@mtsemiz

Ben hussar ileMuğla Dalyandan Antalyaya gittim niyet varsa her bisikltle her yere gidilir.
(link)

hussar kullanıorm gerçi 20 gün oldu ama çok memnunm bn de

bn az kullanılmış 2. el hussar aldım 400e ve çok ii buldum :)

aynen bn de ilk duyduğumda age of empires gelmişti aklıma scoud un 2 ust modeliydi hatta:D ve bn de hussar kullanıorm su anda

Geri