Scudo Sports

Amoeba Hussar

arkadaşlar arka tekeri taktığımız o iki çatalın arasındaki mesafe ne kadar, bari buna cevap verin, Hussar kullanan bi arkadaşım ölçer ve cevap yazarsa sevinirim.

Scudo
ben de hussarımı bugün aldım, şekli çok güzel ve özellikleri başlangıç için ideal,,
aslında burada bisikletin markası özellikleri çok fazla fark etmiyor,, önemli olan senin bisikletini sevmeN.ona bir dost bir yoldaş gözüyle bakmalısın, marka, model o kadar da önemli değildir ondan sonra,

arkadaşlar bende almak istiyorum hussar ama üstünde kullanılan malzemeler değişiklik gösteriyor özellikle maşası bu adresteki bisiklette kullanılanlar doğru mu acaba :)) bn(link)

@TheOnine

BENCE AMOEBA HUSSAR ÇOK SAĞLAM BEN ÇOK KULLANDIM

@erencan774

grup olarak yok belki ama ameoba kullanan elbette var..
ben mesela, kadro hussar.
bisikletse toplama..

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır forumunuzu takip etmekteyim.Ancak ilk defa mesaj yazma fırsatım oldu.Ben Amoeba Hussar almayı düşünüyorum.Eskişehirde oturuyorum burada Akın bisiklete sordum.Full acera sistemli fiyatı peşin 600 12 ay taksit 750 YTL.Bu fiyat nasıldır.Çok mu.Bazı arkadaşlar 500-500 ytl arası fiyat vermişler.Acaba bu fiyat ne tür donanım için geçerli.Bilgilendirirseniz sevinirim.

@emiryuksel

30 undan sonra yeniden spora niyetlenmiş kel fodul ve göbekli bir kardeşinizi aranıza kabul ederseniz, Hussar'ım ile 15. günümü doldurdum. :D bir ömür de beraber olmak dileğim. Öğrenmek istediğim, bu alet ile şehirlerarası performans yapılabilir mi? Forumlarda İstanbul'dan Çanakkale'ye pedal basanları okudukça, neden ben de yapmayayım diye dövünüp duruyorum. İnşallah dövünmek yerine yüzlerce kilometreyi devirmiş olarak övündüğüm günler de gelir...

donanımlı fiyatını bilmiyorum ama ben sadece kadroyu aslı bisiklet'ten 200$ a aldım. shimano alivio vites seti (yalnız vites kolları revoshift modelinden), deore lx fren seti, rock shox darty 3 amortisör (ikinci el), rigida jantlar ile 600 ytl ye geldi.

Hussar'lar acera vites sistemi kullanıyor, orjinal donanımlı bi Hussar fiyatı bildiğim kadarı ile 550/600 arası alınabiliyor. Taksit olayındaki vade farkıını bilemem tabi. Ben kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim, hem arazi hem şehirde sorunsuz. istersen buradanda (Adana) fiyat sorayım senin için.(link)

Çok teşekkür ederim sorarsanız da çok sevinirim ancak kargo işlemi nasıl olur.Bana kutu içinde yollamaları lazım bisikleti.Teşekkürler

kargo sorun değil, yeterki hesabına uysun senin, ben ilgilenirim kargo ile senin için. sorun değil.

• Beğen
Tepkiler: marksman
495 $ = 600 Ytl
Kaçkar 6 ayda vade farkı almıyor ama 6 aydan sonra mecburen vade farkı koyuyor.
12 ayda ne kadar vade farkı oluyor bilmiyorum

amoeba hussarın fiyatı 495 $ türk parasıyla 600 lira ama deger erdoğanlardan al erdoğanlara bnde bişey sormak istiyorum sedona borla 20 weya 21 inç kadro warmı ne kadar? taksitli fiyatı kaça maal olur

borlanın kadro boyu yoksa 711-v de olabilir aynen fiyatı we taksitli fiyatı kaça patlar bize?

mehmetyeşilören bey teklifiniz gayet cazip geldi.Eğer alıcak olursam irtibata geçerim..İsterseniz özelden detaylı konuşalım.

Ben olsam hussar alırdım.çünkü bendede var ve çok iyi bir bisiklet sanada öneririm kararını bana söylemeni umuyorum.:)

amoeba süper bende gidonu var çok süper bişey kimbilir kadrsu nasıldır ??

Geri